kokta7 Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 (editace) Standardní prvky(oproti Amundsen) 8“ barevný dotykový displej 3D Navigace včetně map MapCare (pro Evropu) Wi-Fi SSD DVD mechanik Na přání(oproti Amundsen) TV tuner LTE internetové připojení (slot na SIM kartu) Editováno: 29. Duben 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperbIII Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Nevíte někdo, jaké rozlišení má mít displej infotainmentu? U Octavie III to je (také na 8") 800x480, ale někde jsem četl, že tohle rozlišení bude mít u Superbu už Amundsen. Zároveň se v manuálu píše, že jeden z formátů videí může mít rozlišení i 1280x720, což samozřejmě nic neznamená, když zároveň podporuje fotky a obrázky do 4 Mpx. Nevíte někdo? Na osmi palcích by přece jen nebylo špatné mít alespoň 720p. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piista Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Vypada to ze ze Amundsen i Columbus budou mit stejne, jiz zminene, rozliseni 800x480... Ale i na tech 8" to ale vypada dobre. Pro mne je hlavni, ze je to cele mnohem sviznejsi a lepe se ovlada nez prvni generace. PS. Jinak bych toto tema presunul ze sekce Interieru do Autohifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrorr Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 Neviete ci to prehrava filmy a klipy z sd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 Tak to je zde samozřejmost. http://ws.skoda-auto.com/OwnersManualService/Data/cz/Superb_3V/05-2015/Navigation/Columbus/B8_Superb_Columbus_InfotainmentSystem_Navigation.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrorr Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 A da sa niekde kupit ochranna folia na ten displej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrorr Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Ktovie ake to sklo je odolne ci sa na nom nevytvoria skrabanceky ked sa po nom bude behat palcom. V navode pisu ze je mozne nan nalepit foliu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Ještě bych dal potahy na sedadla, aby se neopotřebovaly. A ochranné krytky na hrany dveří :-) 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrorr Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Proste mam rad veci ked si ako nove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrorr Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 Prezuvky nie. Viem trochu to prehanam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Služebník Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 A da sa niekde kupit ochranna folia na ten displej? Věř mi, cenu při prodeji to určitě neovlivní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Ja sem dost uchyl, ale folii bych na displej nedal. Pokud po tom nebudes jezdit nehtama neodres to. To driv odres to leskle kolem. Piano black povrch odres i papirovym kapesnikem:) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popis Vloženo 11. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2015 Ahoj, nevíte někdo jestli se dá nastavit aby to přehrávalo mp3 z adresářu, poté co to nahraju na HDD? při přehrávání z SD karty mohu vybrat adresář a přehrát ho, ale poté co se to přehrálo na HDD( Jukebox) tak lze skladby třídit jen podle žánru, interpreta, alba atd...ale nejsem schopen nastavit řazení podle adresářů...díky za radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 11. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2015 Jj to tak bohuzel je a take me to pekne nas...o ... tak jsem si proste koupil 64GB USB flashku a nahral vse na ni a poustim z ni. Treba s nejakym novym firmwarem na to nekdo ve Skodovce prijde, ze to co tam aktualne je ... je naprosto k nicemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robschneider.jr Vloženo 11. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2015 Kdo mi tu prosimvas zvladne odcipovat tv, aby sla pozorovat za jizdy? Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 11. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2015 Zalezi odkud si...Vasa - Prostejov? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 11. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2015 Není problém ve Strakonicích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dc98 Vloženo 18. Září 2015 Sdílet Vloženo 18. Září 2015 (editace) Náhodou chlapi CDčko s odblokem na video za jízdy na Superba III a Columbus ? Je to už možný ? Editováno: 18. Září 2015, autor: dc98 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. Září 2015 Sdílet Vloženo 18. Září 2015 Není možné...jedině výlet do Strakonic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2015 alessi to umí v brně, já to umím třeba u hradce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. Září 2015 Sdílet Vloženo 18. Září 2015 (editace) To mi někdo psal, že byl u někoho v Hradci a nejde mu to...tak se ptal co s tím... Editováno: 18. Září 2015, autor: ferda25 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2015 (editace) ferdo to já sem nebyl a ty si nejdřív zamět před svým prahem .. aleši to já sem taky nebyl a v praze nepůsobím, takže tak. a tyhle vaše urážky nebaví nikoho tady a jsou uplně k ničemu. hádat se nebudu, nemám na vás náladu a ani zapotřebí. Editováno: 18. Září 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. Září 2015 Sdílet Vloženo 18. Září 2015 (editace) Zamět nebo zameť toť filozofická otázka....spíš by si měl zamést ten, kdo mě pomlouvá. Editováno: 18. Září 2015, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Září 2015 Sdílet Vloženo 18. Září 2015 Tys tady ovšem také pověstný... Držte se tématu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrys22 Vloženo 1. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2015 (editace) Dotaz 1. Hraje při navigaci rádio? Pročetl jsem celý návod, a ani nic. Pouze v doplňkovém okně - "Audio - obsluha přehrávání rádia/médií/TV", což nic neříká o poslechu rádia. Dotaz 2. Přehrává soubory mkv i z USB, SDkarty, či pouze z DVD? A v jakém rozlišení? Displej má tuším pouze 800x600, což je dnes pro video docela hnus. I obyčejné tablety a telefony mají běžně 1920x1080, či alespoň 1280x720. Jak vypadá obraz? V tomto Škodovka trochu zaspala. Asi 5 let. V autě za milion šetřit na disleji a grafickém čipu za pár korun..... Já bych tam místo nadneseně jmenovaného " Infotainmentu" udělal díru pro tablet, a bylo by. Ten umí 10x tolik než Columbus v příplatku za 30tis. Od navigace přes přehrávání hudby, či videa. O internetovém prohlížeči ani nemluvě. Editováno: 2. Říjen 2015, autor: petrys22 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.