Bladik Vloženo 4. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2020 V 5. 6. 2020 na 17:51, Lewhart napsal: Tak bohužel, 3 dny vše OK a dnes vše při starém, opět stejný problém s iPhone 11 pro Max , už jsem se radoval, že iOS 13.5.5 (beta) vše řeší a asi nic Povedlo se to nějak dotáhnout a nebo problém stále trvá? Kolega má naprosto stejný projev s iPhonem a nevím jestli ho hnát na update MiB jednotky a nebo to nemá smysl. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans79 Vloženo 4. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2020 Ahoj, zkousel jsem dokonce prejit na IOS 14 Beta, ale ani to nepomohlo, takze jedina sance je, ze skodovka vyda nejakou aktualizaci bluetooth. Se vsemi ostatnimi Iphony to funguje, krome 11 Pro a 11 Pro Max. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewhart Vloženo 4. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2020 Ano, také jsem zkoušel výše uvedené a mohu potvrdit, že to opravdu nejde jen s iPhony řady 11. Zatím to řeším pomocí CarPlay :( D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 4. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2020 Je zajimave, ze ja s iPhone 11 Pro problem nemam a to bezne jezdim tremi ruznymi Superby s Columbusem... Jediny problem ktery pozoruju je, ze temer vzdy po vystoupeni z auta mam na telefonu hlasitost zvoneni na max. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewhart Vloženo 6. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2020 Tak zatím po instalaci iOS 14 beta 4 to od úterka funguje, ještě to ani jednou neudělalo tak možná bude po problemu ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans79 Vloženo 6. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2020 Na Ios 14 beta to fungovalo 2 dny, pak opet stejny problem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 7. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2020 Ok a jaké verze MiBu máte? Není opravdu v nejnovějších verzích FW jednotek nějaká změna/update? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emblacker Vloženo 11. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2020 Hoši,není tu někdo z Prahy popřípadě ze středních čech kdo se vyzná v aktualizacích SW?Vím,že machr je na to Ferda 25 ale bojužel těžko bych našel čas na takovej výlet.Můj Columbus by si opravdu zasloužil aktualizaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewhart Vloženo 11. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2020 Tak problém s iPhone 11 je doufám vyřešen, od úterka, kdy jsem nainstaloval iOS 14 beta 4 se problém s telefonem neprojevil, vše funguje bez problémů, tak snad je to na dobré cestě!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TMoryMc Vloženo 18. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2020 Mohu potvrdit, že od iOS 14 beta 4 vše běží jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TMoryMc Vloženo 25. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2020 Zdravím, mám jeden dotaz jestli se někomu už zasekl celej infotainment. Na posledním výletě jsem mladému dal dozadu iPad aby mohl koukat na pohádky na dlouhé cestě a právě pro to mám simku v autě pro internet, ale jakmile se delší dobu něco stahuje tak celé auto zamrzne. Nejdřív přestane fungovat WiFi pak nereaguje infotaiment na dotyk, nejde vypnout, nejde ovládání na volantu, za chvilku přestane číst značky a vypne asistenty a po chvilce se to restartuje a pak za 5 minut zase dokola... začalo to po přidání sim karty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewhart Vloženo 25. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2020 Ahoj já mám taky SIM, a cesta do Chorvatska 2 x iPad a nic takového jsem nepozoroval, mám vše aktualizované od Ferdy25 a vše funguje super! David Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duchyo Vloženo 26. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2020 Moje zkušenost - kombinace iPhone 11 Pro spojený přes Bluetooth a WiFi hotspot zapnutý = zamrznutý Columbus. Stáhl jsem iOS 14 beta verzi a vše chodí jak má... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simdostal Vloženo 27. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2020 Zdravím, je tady někdo kdo má zkušenosti s tlačítkovým Columbusem a zároveň dotykovým? (nevím jak se značí tyto verze, ale myslím si že si rozumíme :D MIB1 a MIB2?) Chtěl bych se zeptat jestli je mezi těmito jednotkami nějaký rozdíl v plynulosti, tzn. jestli je novější dotykový columbus rychlejší (např. při načítání apple carplay, navigace nebo při ovládání jakýchkoliv jiných funkcí). Zvažuji koupi ojetého Superba III r.v. 2017-2018 a dají se najít různé kousky právě s novějším infotainmentem a tak mě zajímá jestli je to něco na co bych se měl zaměřit nebo mezi těmito jednotkami není v podstatě žádný rozdíl (když neberu v potaz design). Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 27. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2020 Tlačítkový = MIB2 Skleněný = MIB2.5 (pokud se nepletu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewhart Vloženo 27. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2020 Ahoj já jsem měl původně tlačítkový Columbus MIB2 a Ferda mi to předělal na ten skleněný MIB2.5 pouze s dotykovou vrstvou a super, bál jsem se toho ovládání bez tlačítek, ale teď toho nelituji. Ten LCD je v zobrazení úplně někde jinde a i když je to dodělávané vše funguje bez záseků a bez problémů! David 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emblacker Vloženo 29. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2020 V 27. 8. 2020 na 14:05, Lewhart napsal: Ahoj já jsem měl původně tlačítkový Columbus MIB2 a Ferda mi to předělal na ten skleněný MIB2.5 pouze s dotykovou vrstvou a super, bál jsem se toho ovládání bez tlačítek, ale teď toho nelituji. Ten LCD je v zobrazení úplně někde jinde a i když je to dodělávané vše funguje bez záseků a bez problémů! David Na kolik taková předělávka vyjde ,jestli to není tajné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewhart Vloženo 29. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2020 Já jsem koupil LCD v Polsku za 8.000 Kč a nemusel jsem měnit MIB2 za MIB2.5, to udělal ferda25 pomocí FW tudíž se ušetří. Napiš Ferdovi a on ti to naceni. David Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 31. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2020 Mám auta s oběma systémy a je to rozdíl propastný v rychlosti a plynulosti ovládání. Jediné negativum toho novějšího je, že jsou na něm vidět otisky prstů. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 23. Září 2020 Sdílet Vloženo 23. Září 2020 V 26. 8. 2020 na 21:33, duchyo napsal: Moje zkušenost - kombinace iPhone 11 Pro spojený přes Bluetooth a WiFi hotspot zapnutý = zamrznutý Columbus. Stáhl jsem iOS 14 beta verzi a vše chodí jak má... Tak mě se to na iPhone 11 Pro s ostrou verzí iOS14 pro změnu začalo sekat - nejdřív vypadne eCall a ozve se hláška, že nouzové volání je nefunkční, po chvíli přestane reagovat columbus na jakýkoliv dotyk, nejde ztlumit zvuk, vypadne čtení značek a po chvíli se vše restartuje a za chvíli znovu... Někdo stejný problém? Počítám, že tohle se ŠA nemá cenu řešit, nemají na to ani základní znalosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choly Vloženo 5. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2020 Zdravim, jde na superbu nastavit/dokodovat zobrazovani aktualni radiostanice na maxidotu? Prepinam stanice na volantu, a hodilo by se mi videt co jsem prave naladil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 5. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2020 Mas klasiku,ale virtual cocpit?Ja to na virtual cocpite vidim.Nebolo treba kodovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 5. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2020 Manuál strana 60. Přidrž tlačítko "zpět" na volantu a vyber položku "audio". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef999 Vloženo 13. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2020 (editace) Chlapi, viete mi prosim poradit ci sa da a ako napojit dva mobilne telefony sucasne a vyuzivat ich: 1. smartlink - cez USB vpredu pripojeny iPhone s navi Waze a zrkadlenim na Columbus 2. druhy mobil pripojeny (neviem ako) na pustanie hudby do auta. Ked sme to skusali cez BT audio tak to neslo ked bol cez USB vpredu napojeny iny mobil. Superb 3, 11/2018, Columbus Dakujem pekne. J Editováno: 13. Říjen 2020, autor: Jozef999 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kelso Vloženo 13. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2020 co tak pustat audio s toho telefonu na ktorom ide waze? myslim si ze 2 telefony naraz nepojdu (jeden na audio a druhy na waze) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.