Červenec 6, 20205 r @Jakub33 meine götter,kecali a nevymenili ? postup odstranovania pricin je vzdy od tych jednoduchsich ukonov a na 90% to budu prave tie moduly,ktore pomohli tym s obdobnym problemom.
Červenec 7, 20205 r V 6. 7. 2020 na 11:06, ztr00 napsal: Tak to je to same jako: https://www.autodily-pema.cz/vif-super-benzin-aditiv-500ml Já toho vzal více pro jistotu -) Spíš není - liší se to koncentrací/dávkováním (one shot je myslím 1:125, 500ml a víc je 1:500) edit: dle netu je to 1:500 u one shotu a 1:1000 u normálního. Upraveno Červenec 9, 20205 r od bouchy
Červenec 7, 20205 r No, pokud jsem to dobře pochopil (ale klidně se mohu mýlit), tak ten půllitr ma jiné dávkovní (může mít jinou koncentraci), ale jedná se o to samé (VIF benzin aditivum). Imho dle popisku mi to připadá prašť jak uhoď. :-) Těžko říci. Edit: Je to jak říkám. Má to jinou koncentraci, proto je dávkování jiné. viz. https://www.red-rider.cz/spravne-davkovani-aditiv.html. Jinak je to to samé. Upraveno Červenec 7, 20205 r od ztr00
Červenec 10, 20205 r Kupte si kanystr 5L v akci za 1600kč a a pumpičku za 100kč a je klid na dlouho, když mi malá 500ml dochází tak si jen doplním. Pak je to i ekonomické.
Červenec 25, 20205 r Rezonátor od Laityngu (Chlumec nad Cidlinou) - :: pops, cracks and brps :: - 206 kw
Červenec 26, 20205 r Jako aby to krasne odhlucneny auto delalo zbytecnej hluk a upozornovalo na sebe, nedejboze aby si o me lidi kolem mysleli ze jsem blb? :D
Červenec 26, 20205 r Proboha, proč by to někdo do toho auta dobrovolně dával? Já teda tu 206 kw beru jako auto pro někoho kdo už má svý roky, vybllnul se, má rád komfort a svižnou jízdu za relativně přijatelné peníze.
Červenec 26, 20205 r Nechápu,já si na blbnutí pořídil tohle a pak rád přesednu do tichoučkého měkoučkého auta :-)
Červenec 26, 20205 r Ok, ok 1000 lidí...Za mě, mám rád svoje auto, ale zvuk mělo hnusnej a jako vysavač (klasika, kterou se dočtete na a....cz), že I4 turbo motory nemaj zvuk, blabla. Navíc, čím starší, tím hlasitější. Moc nesouhlasím s tou myšlenkou, že 206 kw je pro ty, co maj svý roky. Možná u LaK verze:P a možná, že já svoje roky ještě nemám:) a proto Sportline. Takže, rezonátor, auto (paradoxně) ztišil, ale zvuk na DSG/S je jadrnější (trochu) a pod plnou náloží pěkně praská z výfuku. Ale 100 lidí a chápu, že někdo tohle nemusí.
Červenec 28, 20205 r @H1982 mě svezl (chtěl jsem zkusit jaký je jeho upravený podvozek), a nepřišlo mi, že by ten výfuk dělal nějaký nepříjemný hluk. On má teda ještě odhlučněné dveře, tak možná proto mi to nepřišlo. Na druhou stranu je určitě poznat, že s výfukem se něco dělalo.
Září 4, 20205 r Zdravím všechny , naskytla se mi možnost koupit 4roky starý vůz s tímto motorem 2.0tsi 206kw,vůz má najeto 110 000km ,tak bych se chtěl zeptat majitelů tohoto motoru,jestli je to dobrý nápad kupovat takto ojetý vůz. Vůz má kompletní historii v autorizovaném servisu. Zajímalo by mne,jak je na tom tento motor s výdrží , jestli při takovém nájezdu nedýchá z posledního (samozřejmě podle údržby a zacházení předchozího majitele) Jestli ve větší míře nežere olej , a další věci , na které bych si měl dát pozor? Protože jsem snad ani neviděl jediný SIII s tímto motorem na prodej , co by měl nájezd přez 150 000km , a to mne docela zaráží. Předem děkuji za reakce
Září 4, 20205 r Je to motor který se už roky dává třeba do cupry a z mého pohledu je vychytaný. Co mu nesvědčí jsou neodborné zásahy v podobě nekvalitního chipu či dlouhé intervaly mezi výměnami oleje. Důležitý je, aby se s ním po dostatečném zahřátí jezdilo, to znamená, aby ho někdo stále netrápil kolem dvou tisíc otáček. 206 jsem měl čtyři roky, ted s ní jezdí táta, já mám teď nový 200. Máme podobné kilometry, cca 110tkm a nezaznamenal jsem s motorem problém. Za mě je to velmi dobrá volba a to svezení je parádní. Olej jsem v intervalech 20tkm nedolíval ani jednou. Pokud máš obavu v jakém stavu je motor, tak tomu nech změřit tlaky.
Září 14, 20204 r Řekl bych že až na výjimky se motor nepoužívá na hodně vysoké nájezdy ročně jako TDI, takže kusy se 150k+ budou asi ještě později.
Září 14, 20204 r Ono asi co majitel, to problém/ v pořádku motor a auto obecně. Kupoval jsem nedávno 206 s nájezdem 140tkm po majiteli, který se o auto řádně staral, lil tam pouze 100ku benzin, pravidelně vše měnil v servisu a auto šlape jako hodinky. Takže ono je asi těžké se ptát, zdali je to dobrá koupě či nikoliv, jelikož vždy záleží kdo se k tomu a jak choval. Co se týče povahy motoru - téměř žádné předurčené neduhy nemá :)
Září 25, 20204 r Ahoj mám zavadičku Pri jízdě spadla teplota motoru a rozběhly se Sahary Příčina je špatný termoregulator u vodní pumpy. Protože jsem musel demontovat sání motoru , tak jsem se mohl podívat na stav ventilů. Je to celkem děs. Auto ma 135 t a jezdím 98 100 oct.
Září 26, 20204 r S autem jsem najel 6000 má 135000 Před koupí jezdilo do servisu pravidelně co 30 tis. Většinou jezdím s karavanem, tak že pomalu ale v zápřahu. Čekal jsem, že to bude čisté. No nic pokusím se to očistit kartáčkem. Ještě asi pošlu vstřiky na vyčištění ultrazvukem , když už to mám rozebrané. Nemáte s tim někdo zkušenost? auto na volnoběh se studeným motorem stále trochu kucká.
Září 27, 20204 r Můžete vysvětlit pro laiky, co tohle způsobí? Špatná konstrukce motoru, špatné palivo, nedostatečná péče? A co může být následkem a jak tomu předejít? Mám s tím motorem najeto 75000, ale měním olej každých 15000 a tankuju výhradně 100oktanů...
Září 27, 20204 r https://www.autoforum.cz/technika/motory-modernich-aut-nici-zachazeni-ktere-vetsina-lidi-povazuje-za-ohleduplne/ https://www.autoforum.cz/zivot-ridice/technik-overil-zda-porucham-modernich-motoru-opravdu-zamezi-tzv-italska-udrzba/
Září 27, 20204 r Italsaká metoda je správná,ale to by tady někteří členové nesměli psát,že s TSI jezdí za 4 litry .-) :-) :-) ,pak to tak dopadá,přesně jako je popsáno v článcích. Jinak škodovácké 1,8 TSi a myslím i 2,0 mají jednu výhodu,že v nízkém zatížení používají MPI vstřikování
Září 27, 20204 r No ale jen ty do roku 2017, novější už mají jenom FSi vstřikovače a přišly o MPi. Třeba RS245 či sup 200kw mají už jen provstřik kde ti ani složka či aditivum v palivu nepomůžou..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.