standavfr Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 Pojišťovny už se dost zdráhají plnit,lepší je si okno připojistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bflame Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 Nakreslil som to uplne sprosto za 5 sekund, ale nemoze to byt take iste s a bez zasterok saakris sak fyzika nepusti a neukamenujte ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 sorry, ale je to hlúposť, lebo ešte do toho vstupuje rýchlosť a to ako ďaleko je auto za tebou.. kludne sa môže stať, že bez zásterky kameň preletí (pri určitej vzdialenosti auta za tebou) ponad neho a so zásterkou trafí rovno sklo. Ak ich budeš mať až po zem, potom budú mať význam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bflame Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 ale minimalizujes pocet napr. kamienkou co odleti minimalne o 20 percent a aj to je podla mna ohladuplnost nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bflame Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 nechcem sa hadat ani rozputavat flame a kludne zhodim zasterky ak mi date padny dokaz ze je to na pikacu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 vies.. ak by si napr. namiesto zvysenia svojho auta naopak znizil auto, tak by si dosiahol ten isty efekt ako ked teraz das zasterkyinak ta tvoja uvaha plati, len vravim.. je to skor o nahode a ak nepouzijes zasterky az po zem, tak je to len teoreticka pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bflame Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 (editace) ja prave potrebujem zdvihnute auto preto som aj zasterky dal ze aspon nieco, ci??? A po zem nepredavaju ale to by som si uz asi nedal teda asi nikto Editováno: 20. Září 2015, autor: Bflame 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Kamínky bych moc neřešil, zástěrky trochu vystupují i do boku, takže přínos vidím spíš na mokré vozovce, že voda tak nestříká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubikSK Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 bez zásteriek ten bordel z cesty pekne obrúsi farbu v okolí "nábehových hrán nárazníka pekne na sivý plast, čo si všímam, no nedajte ich.... U niektorých "konkurenčných" značiek pekne aj farbu na začiatku podbehu, potom to tam začne bleskovo zahnívať. Ako som ich založil, tak sa tak nešpiní zadný nárazník a predné dvere taktiež, teda určitý význam majú..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 U FII přední blatník a práh po 4 letech naprosto OK, zadní nárazník za kolem cca 5cm do délky zmatnělý. Takže to není tak katastrofické, jak tu všichni popisujete. Když jsem u bývalých OI sundal po letech zástěrky, to teprve bylo - bordel, plasty obroušené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubikSK Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Ó áno, škodoffky majú aspoň tie hrany podbehu prekryté plastom, narozdiel od niektorých "konkurenčných" značiek. Dovolím si však poznamenať, že poškodenie je závislé na oblasti kde jazdíš, čiže pokiaľ jazdíš prevažne v CZ kde nie sú extra kopce a nie je zakázaný chemický posyp, tak to naozaj nie je katastrofické. Trochu iná situácia je v horských oblastiach SK (cca 500-1000 m nad.m), kde je to takmer všade národný park alebo ochranné pásmo, sypať sa smie iba inertným materiálom, čiže abrazivom najrôznejšej zrnitosti, keďže sneh je na cestách cca 4-5 mesiacov, inertný posypový materiál zozbierajú z ciest niekedy pred letom. Za týchto podmienok lak dostane zabrať podstatne viac a mizne rýchlejšie..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 To pak souhlasím, to je něco jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Menty91 Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 Tak po mém 14 denním testování jízdy bez zástěrek a se zástěrkama jsem zjistil, že prostě mají něco do sebe . Testoval jsem to tak, ze jsem umyl auto a týden s ním jezdil bez zástěrek a se zástěrkama v klasickém městském provozu žádné extremy . Se zástěrkama se opravdu o dost méně špiní bok auta je to dost znát, takže at si rika kdo chce co chce zástěrky opravdu POMAHAJI . Puvodne jsem je chtel nechat jen prez zimu, ale asi je necham porad jsou malinké a fungují perfektně nijak nehyzdí design auta . Mám hnědou topaz, takže tam nejsou moc videt.. Chápu, že na bílé by to bylo asi takové jak pěst na oko.. Každopadně já osobně DOPORUČUJU alejspon na zimu dát .) Navíc oproti jedničkovému superbu co jsem měl tak tady ty zástěrky nejsou ve spodu tak napláclé na blatníku, je tam pár mm mezera, takže to jde i krásně vystříkat wapkou 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 No, v tomhle případě přeci jen asi lepší "s" než "bez", ale zrovna dneska jsem si říkal, že ten zadek je i se zástěrkama zasviněnej celkem fest... Nejvíc jsem asi "nasbíral" před 14 dny, když jsme jeli do Alp (2x 560km téměř všechno dálnice). Předtím to bylo čerstvě umyté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 28. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2015 Když jsem psal , že je mám , někdo to kritizoval a nakonec se pozná, že mají něco do sebe . Pamatuji si na Octavii jak měla zadní narazník domlácenej. A na druhé Octavii a ted na Fabce kde jsou je to v pohodě.Takže raději oželím parádu a budu mít auto v pořádku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 28. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2015 Zástěrky jsou pro mě na většině aut fakt humáč , ale jsou praktický než mít zničenej lak či dokonce rez, tak já je raději na autech mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladi Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 Zvažuji také dát zástěrky,ale nevím jak to bude na bílé combi vypadat.Nemáte někdo již namontováno???Prosím o fotku.Díky L Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czab Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 Bude to v pohodě. Ty zástěrky jsou dost malé. Sice nemám bílou, ale Hodně lidí si u mě zástěrek ani nevšimlo. A opravdu pomáhají. Auto není ani zdaleka tak špinavé jako bez nich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k0j0t Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 jj, zasterky jsou decentní. doporucuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 Vlevo bez vpravo s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 Pravá hrůza bude vidět až ze zadního pohledu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 Vlevo bez a je vidět rozdíl špinění. Ten vlevo ale jezdí míň. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 Kdo chce, tak je tam uvidi vzdy a kdo nechce, tak je neuvidi nikdy. Nic to nemeni na veci, ze jsou fakt decentni a zadna hruza se nekona ani na bilem aute. Hodte je do lesku a budou vam ladit k zrcatkum, masce a dalsim MC prvkum... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 Problém těch zástěrek je, že zasahují mimo linie auta. Takže to celé kazí a podle fotky červená/bílá ani zrovna účel moc neplní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 No to jo. Kdyz me na dalnici v desti predjede nejakej estet bez zasterek a ja chvili jedu ve vodni tristi doprovazene staccatem odletavajiciho bordelu do kastle a skla, tak se fakt nemuzu nabazit vyvazeneho designu a linii jeho auta 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.