Kucis Vloženo 9. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Tak jsem konečně připojil kabeláž a udělal to trošku profi. Cena konektorů byla 150kč a piny za cca 90kč, 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Včera jsem viděl červený Spaceback s tímto LED svícením. Z pohledu protijedoucího řidiče je to docela dobře viditelné, ne že ne, a vypadá to na autě i docela dobře. Ještě by se Kucis mohl s námi podělit o link na ten eshop s piny a svorkovnicí....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kucis Vloženo 9. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 konektor zde http://www.amd-autodily.cz/zarovky-pojistky/svorkovnice-2-polova-20.html piny jsem kupoval na EBAY.DE pod označením 1452668-1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Čo tam po konektoroch, keď nedostať v slušnej cene hmlovky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pershing Vloženo 24. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2015 ja som mal moznost dnes vidiet tiez rapida s ledkami a vobec mi to nepride take skvele ako to opisujete, DRL v hlavnom svetlomete mi pride ovela krajsie a viac zapada do auta; v tych hmlovkach to vyzera ako keby si n iekto dal do hmlovky led ziarovky alebo nejake modre srandy.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Vloženo 24. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2015 Včera jsem viděl jednoho černého a to nové LED svícení má rozhodně +. Osobně se mi to líbí víc než ve světlech a dle mne to svítí i víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 4. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2015 Tak se nám mlhovky s LED DLR množí. Bílá barva se stříbrnými mlhovkami-takový divný, modrá Race a stříbrné mlhovky-OK, červený Space Style plus /=černé mlhovky/-OK. Ještě bych chtěl vidět bílou s černými mlhovkami naživo. Jasně, že nejhezčí to má OIII s tou designovou trubicí, to je bez diskuze. Ale ostatní auta na silnici mají LED DLR kolikrát designově hůř, než ten náš miláček Rapid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 4. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2015 SuperB 3 to má nejhezčí Sice Rapid to nemá nic extra, ale asi to je furt hezčí jak F3, kde to je moc tlustý a krátký 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sdworak Vloženo 13. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2015 http://www.aliexpress.com/item/High-quality-LED-Daytime-running-lights-front-Fog-lamp-Fog-Lights-For-2013-Skoda-Rapid/32216845516.html tady to prodávají a je tam i par fotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 13. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2015 To už tady několikrát proběhlo. Není to originální řešení, které má teď Rapid krátce s novým MR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 13. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2015 ale vypadá to pěkně, ale chtělo by to fotku na autě no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Vloženo 13. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2015 (editace) Editováno: 13. Srpen 2015, autor: toldi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 13. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2015 Nelíbí, nelíbí. Nápad dobrý, ale takhle nízko to vypadá prostě hnusně a funkčně to bude ještě slabší, než ty DLR mlhovky. Btw. koukám, že číňan má oranžový celý blinkr (a to vypadá taky hnusně. Tak, teď jsem mu to nandal a můžu jít makat ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 13. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2015 je to teda divný, chce to denní alá O3 no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Ta vlnovka ala hjonde alebo audi sa k dizajnu rapida absolutne nehodi..i samotne hmlovky maju lichobeznikovy hranaty tvar, tak isto aj v svetlometoch su lomene hrany a ledkova vlnovka by bola uplne mimo aj keby bola umiestnena v nich. Jedine dokonale riesenie led drl je podla mna len na koncepte rapid sport..a bohuzial nebude asi nikdy dostupne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 28. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 Tak příští týden se také pustím do mlhovek s LED DRL. Ještě bych měl dotaz na Kucise - čím jsi vyřízl ten nadbytečný kus plastu v nárazníku a plus / mínus jsi napojil normálně u H15, jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maco123 Vloženo 28. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 Tiež sa chcem spýtať Kucise. V Etke som našiel dva druhy hmloviek s denným svietením. Ktoré si dával ty? Aký si mal kód na hmlovkach? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 28. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 jsou tam dva druhy, pro style plus nebo jak se to teď jmenuje a pro obyč rapid nevím jaké mají kódy, ale když se kouknu na rozdělení u "starých" mlhovek, tak pokud je na konci A, jedná se o verzi zatmavené mlhovky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 28. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 A kde tie hmlovky kupujete, myslím tie originál, nie číňana:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 (editace) Tak, mlhovky s LED DRL jsou doma, jedná se o tmavou verzi: Do konce týdne by měly dorazit konektory s piny a o víkendu se na to vrhnu. Jinak čísla na tělech mlhovek jsou: 5JA 941 699C (levá) 5JA 941 700C (pravá) Odběr jednoho LED modulu je 0,41 A při 12,07 V, takže příkon 4,95 W, za obě světla tedy 9,9 W. Editováno: 1. Září 2015, autor: slapnahrabe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effective Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Jak to tedy je u MR2016? H15 tam zůstala a jen není zapojená? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Tak, mlhovky s LED DRL jsou doma, jedná se o tmavou verzi: IMG_20150901_112025.jpg Do konce týdne by měly dorazit konektory s piny a o víkendu se na to vrhnu.1 Cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Bez nějakých drobných 2 000 za obě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Za 2000 kč no nevím já určitě nedám žádný mega efekt to teda není.Viděl jsem to na živo a nic moc teda ale každý má jiný vkus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Bez nějakých drobných 2 000 za obě.A nějaký kontakt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.