Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím,

Nevíte jestli jsou stejný PÁS/DEKOR PŘEDNÍCH A ZADNÍCH DVEŘÍ, na sedan a kombi?

Mám možnost koupit za dobrou cenu celý tapecírunk na sedan, ale já mám combi.

Vloženo (editace)

@p2p ty jo, uz v dobe me prvni audi A6 (2004) a pak dalsi (2009) byli zadni dvere stejne (plech, tapec), lisila se jen kovova obruba kolem skla a sklo. Ktere sli vymenit z dveri na sedana na dvere na kombika. Z interieru taky pasovali zasni sedacky, krom takove casti u dveri, to asi sup ani nema a sedacka sklapeci je az ke dverim. A dnes v dobe unifikace a setreni ze by dokonce menili tapec? 
Tim se nehadam - nevim, jen ze se mi to nezda.

Editováno: , autor: Deliberator
  • o 6 měsíců později...
Vloženo

Nechci zakládat nové téma, tak to dávám sem.

Přestalo mi svítit osvětlení přihrádky ve dveřích spolujezdce. Co jsem se díval, není patrné, že by šel ten LED modul z tapecu vycvaknou, asi to bude součást tapecu.

Mate s tím někdo zkušenost? Předpokládám, že by to mělo být na záruku. 

• o 2 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

To by me taky zajimalo zda je nejaka moznost na vymenu toho led prouzku...  Co kdyz se mi treba tez poprdi a to to radeji vypnu ale kdyby to slo vymenit?  A na netu jsem nikde ten dil led pasku nenasel...

Vloženo

Neni tam led prouzek, je tam vlnovod... ledkovod... zdroj svetla dela modul rizenej zbernici LIN... jestli ti odejde modul, da se vymenit, jesli sezenes jinny... nebo opravit ale musis ho naprogramovat... Jestli ses z Brna muzu se ti na to podivat... 

Vloženo

Ja to mam v pohode ale uz sem parkrat videl jak to nekomu sviti treba na dverich nekde vic a nekde min = lista nesvitila cela jako jeden dil ale s ruznyma vic svitivima svetelnyma bodama...no hnusny to bylo tak by me zajimalo jestli to je tim svetlovodem nebo jednotkou teda...  Podle toho co pisel tak asi jednotkou?   A s ledvodem se teda nic nedela jen s tou jednotkou? (Generator svetla )

Vloženo

Muze byt ten modul vycvaknuty... Neni to tam uplne na pevno..  Pasek pred spolujezdcem ma dva moduly a ostatni po jednom... Z Audi se daji koupit moduly na podsvet nohou, podle nastaveni z infoteimentu... 

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Ahojte. Mám S3 2015 s ambiente osvetlením, v ponuke mám 3 možnosti farby. Vie niekto poradiť ako rozšíriť na 10 farieb, pripadne ako pridať ďalšie farby? Ďakujem

Vloženo

Ahoj lidi,

Dodělávám na mém Superb 2016 ambientní osvětlení dveří a paludné desky, zatím jsem natáhl kabel do BCM fialově žlutý na C 29, bílo červený do pojistné skříňky na pozice 14 (protože pozice SC8 už mám něčím na osazený) a hnědý drát jsem dal na šroub (kostru). Změřil jsem kabely a elektrika v nich už je:
V červeno bílém je 14,48v.
V fialově žlutým je 13,93v.

Potřeboval bych vaši pomoc s kódováním. Povolit výběr barvy v hlavní jednotce. Zkoušel jsem nakodovat z tohoto návodu a nejde to, jen se mi zobrazila slunečníku bez barvy.

https://www.glaskugelservice.de/codierung/ambientbeleuchtung

Předem děkuji všem za všechny informace.

IMG_4098.jpeg.3c6ad6699a9cb245c5448daafef7619f.jpeg

IMG_4113.jpeg.9362b343203a4c3d78f6d5a7f2c0841e.jpeg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...