Jara-i Vloženo 6. Duben 2016 Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 (editace) A co by tam mělo byt za novinky? Ví někdo? Mam objednanou konfiguraci z února, tak netuším, co by tam mělo byt nového? Doufám, ze mi nezmění motorizaci... To by si mohli nechat! :-) Editováno: 6. Duben 2016, autor: Jara-i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 6. Duben 2016 Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 Patrik1971: tak ano pokial bol isty rozpocet, chapek. Nech robi radost. mpiotrovsky: Podla mna to nebude MR 2017 Jara-i: Neboj nezmenia nic, tak ako mas v objednavke tak to budes mat, to by porusili zmluvu a mozes odstupit.......................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 6. Duben 2016 Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 Pokud bude vyroba 23KT, tak to bude MR2017. Pokud dojde k modifikaci dilu v ramci noveho roku, uz dostane modifikovanou verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara-i Vloženo 6. Duben 2016 Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 (editace) Četl jsem někde, ze v MR2017 by měl byt adaptivní tempomat, tak by me zajímalo, jestli to opravdu bude a jestli je to tam možný doobjednat... To by me docela lákalo! :-) Omlouvám se za OT... Editováno: 6. Duben 2016, autor: Jara-i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 8. Duben 2016 Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 Takze 5.4 vyrobene,podla rodneho listu bez problemov a odovzdanie vraj buduci tyzden podla dealera/ky/Ak to bude ozaj pravda,tak to je raketova rychlost Sorry hosi,ktory tak nenormalne dlho cakate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda0007 Vloženo 8. Duben 2016 Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 Dnes jsem obdržel svou 1,2 TSI čekací doba 9 týdnů a bylo to nekonečné čekání 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara-i Vloženo 8. Duben 2016 Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 Patrik1971: Tak ať dobře slouží! :-) Holt, když si člověk navymýšlí hromady extras, musí se počkat... :-) Jenda0007: Gratulace! :-) Jakou verzi 1.2 TSI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda0007 Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 81 Kw - modrá základní, je to krasavice, ta šestka tam je super a výbava style plus asi bude k nezaplacení - naprostá spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara-i Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 9 týdnů bych bral! :-) Teď už je to u mně 8 týdnů od objednání a podle infa od prodejce budu ještě skoro 2 měsíce čekat... Nevím, komu jsem co udělal... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuboBBSK Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 (editace) Jenda0007: gratulujem. Ja skoro taku istu konfiguracia a cakam uz 13 tyzdnov. Zatial nema predajca ani presny termin vyroby. Len nejaky predbezny, ktory bol znami uz v prvy den Editováno: 10. Duben 2016, autor: LuboBBSK 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara-i Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 Fakt mi to už přijde jako loterie... :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda0007 Vloženo 12. Duben 2016 Sdílet Vloženo 12. Duben 2016 kluci nebojte, však se dočkáte, a musím říct, že je to pocit k nezaplacení, když si po té době čakání sednete do auta v autosalonu, nikdo před vámi tam neseděl a je to jen a jen tvoje .........9 týdnů je 9 týdnů 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blount Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 Objednávka 2.2.2016. Dnes info od prodejce, že by měla jít příští týden do výroby. Tak snad už se dočkám. Fabia Combi Style,1.2 TSI 81kW, Multimedia Plus, červená 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.miras Vloženo 18. Duben 2016 Sdílet Vloženo 18. Duben 2016 Chlapy máte někdo maila abych zjistil termín vyroby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara-i Vloženo 18. Duben 2016 Sdílet Vloženo 18. Duben 2016 (editace) Tak nakonec jsem rád, že se mi čekání protáhlo... ještě jsem dneska stihnul doobjednat adaptivní tempomat z nového ceníku! :-D miras: termín výroby by měl vědět prodejce cca. měsíc dopředu. Editováno: 18. Duben 2016, autor: Jara-i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.miras Vloženo 18. Duben 2016 Sdílet Vloženo 18. Duben 2016 Ale nevim kde se mam optat.potřebuju email do na prodejce dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 18. Duben 2016 Sdílet Vloženo 18. Duben 2016 > .miras Ty nemáš email na prodejce, kde jsi auto objednával? Jestli jsi ho tedy již objednával. Jestli ne, tak na netu je prodejců ŠA hafo, včetně kontaktů, jen si vybrat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hruzič Vloženo 18. Duben 2016 Sdílet Vloženo 18. Duben 2016 Ahoj. Dnes jsem objednával F III 1.2 TSI 81 kW (manuál), hatchback, modrá race, tempomat, Jeans Blue interiér, Style PLUS paket, rádio Bolero, rain-light assist, takže jsem zvědavý, kdy dorazí. Predikce je 8 až 10 týdnů, ale ocenil bych, kdyby to bylo i dřív (ne snad, že bych na to spěchal z nějakých racionálních důvodů, ale ta netrpělivost ;o) ). Jen chci zmínit, že dnes mě prodejce překvapil tím (a popravdě byl překvapený i on), že Škoda nasadila nový MR. U Fabie to znamená zdražení modelu o 1000,- Kč (předpokládám, že u combi to bude stejné) a například zdražení balíčku Mobilita plus s prodlouženou zárukou (původně 990,-, nyní 2000,-). Samozřejmě přibyl adaptivní tempomat (po tom jsem ale nijak netoužil), LED osvětlení zadní RZ a deštník ve schránce pod sedadlem řidiče. Navíc došlo k přejmenování některých druhů litých kol. Bylo patrné, že i prodejce s tím docela válčil, protože Škoda to nasadila dost nečekaně (v sobotu avízo, dnes nasazení nového MR do ceníku). Prý je to kvůli tomu, aby prodejci nemohli nějak masově předobjednávat. Jinak se jedná o moje první nové auto, takže jsem úplně nevěděl "jak se která páčka mačká", ale nakonec se mi podařilo bez nějakého tlačení na pilu získat slevu 5,5% z ceníkové ceny vozidla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Duben 2016 Sdílet Vloženo 18. Duben 2016 Zas takové překvápko to nebylo. O nových cenících si šeptali vrabci na střeše i tam, kde dopředu žádné info nebylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.miras Vloženo 19. Duben 2016 Sdílet Vloženo 19. Duben 2016 Mam číslo ale potřebuju email Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 19. Duben 2016 Sdílet Vloženo 19. Duben 2016 > .miras A googlovat jsi zkoušel? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.miras Vloženo 19. Duben 2016 Sdílet Vloženo 19. Duben 2016 Už nepotřebuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kybernetik Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 zdar borci, vedeli by ste mi povedat, ktory KT je momentalne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara-i Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 KT17 :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 zdar borci, vedeli by ste mi povedat, ktory KT je momentalne? 17ty kalendarni tyden od zacatku roku - viz. http://kalendar.beda.cz/prehledna-tabulka-tydnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.