Popu Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 No vidis ze to jde otazkou je kdy v kalendarnim tydnu ... jestli hnedka v pondeli nebo az na konci,.. vyroba auta trva cca 3 - 4 dny, pak zalezi jak rychle ho vyexpeduji a otazkou jestli nebude nejaky problem, to se pak muze klidne o par tydnu opozdit. Nicmene v rijnu by si se ho mel dockat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 To už bych chtěl asi moc :-D:-D prostě počítám v Říjnu. Je to čekání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 tak to je jasny aspon ze vis aspon vic info kdy ti to pujde na vyrobu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 27. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2016 V 23.08.2016 at 15:01, Lukáš F. napsal: Takže auto je naplánováno na 39 KT. Potom ještě nějakou dobu než se to dostane k prodejci, takže auto tak v Říjnu. paráda. To mě bohužel napsal, že až 14 před výrobou :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 27. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2016 Tak vzhledem k tomu jak daleko si po mě objednával si myslím, že by jsi konec Října měl mít vyrobeno a přelom Říjen/Listopad převzato. Už se neskutečně těším a hlavně mě tak trošku už tlačí čas, ptž jsem cekal, že do konce Září už budu mít auťák doma, ptž stávající F1 má zájemce (bráchu) co by ji už za 2 týdny potřeboval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 27. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2016 A kdy si objednaval? Nastesti me cas netlaci. Ale uz bych ji rad mel doma [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 27. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2016 13.6 což je 24 KT výroba je prý do 15 kt což už mě sedí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 27. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2016 Ja 4.7 takze o 3 tydny pozdeji. Tak pockam. Zda se sam ozve. Nechci ho moc prudit a otravovat [emoji1]Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 27. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2016 Jo tak to vychází ten 42 KT výroba, jak si psal to by sedelo. Btw: já jsem mu psal taky spousta krát, doplňoval jsem výbavu a pak měnil palubovku a potom úplně celej interiér na béžovou už jsem si říkal kdy mě pošle ke všem čertům a na datum dodání jsem psal snad 3-4x ptž pořád mi odpovídal stroze a na poslední mail už mi volal, že teda ten 39 KT je naplánováno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 27. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2016 Asi aby mel konecne klid [emoji1] ja sem nic uz nemenil uz nevim co pridat [emoji1]Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 28. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2016 ja taky oficialne objednano 4.7. ale problem je v tom ze to prerusila zrovna 3 tydenni odstavka ( dovolena ) v Bolce, takze to se do toho taky promitne, jinak by sme to meli urcite driv,... ja svoji Fabku mam do konce srpna, resp. 1 zari ji chce znamy pro manzelky ktera v tom bude vozit deti. a ja pak budu holt jezdit na kole, chodit pesky a nebo vlak a socka a to se mi taky moc nechce doufejme ze to bude do konce rijna ci zacatkem listopadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 28. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2016 To ja taky doufam ze do konce rijna bude. Nechame se prekvapit [emoji1]Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 23. Září 2016 Sdílet Vloženo 23. Září 2016 Kdy poprvé jste dostali info o předběžném datu výroby? Mě řekli že se to dozvím až tak po měsíci kdy si teprve auto zaplánují do výroby. To opravdu trvá měsíc než se auto vůbec zaplánuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 23. Září 2016 Sdílet Vloženo 23. Září 2016 Mesic urcite ne, pocitej i vic,... planovani vyroby je zavreno cca 5 tydnu před vyrobou, takze klidne i dva mesice nemusíš vedet nic. Neber auto jako vyslovene rohlik, co se ti přes noc upece v pekarne. Ano auta jsou brany v dnesni době ještě vetsi spotrebni zboží nez třeba před 5 lety, ale i tak. Na Octavku cekas klidne i pul roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 23. Září 2016 Sdílet Vloženo 23. Září 2016 No tak 5 tydnu to souhlasi co mi řekli že předpokládaný termín výroby mi zavolají tak za měsíc a půl kdy taky podepíšem úvěry a podobný věci. Jako mě je jasný že si musím počkat, s tím já nemám problém, navíc mě oznámili že do vánoc by to v salonu mělo být takže to je uplně cajk. Jen mě přišlo divný že jen zaplánování trvá měsíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 23. Září 2016 Sdílet Vloženo 23. Září 2016 Tak ono to neni o tom, ze by zaplanovani trvalo mesic... ze by to byl tak narocny proces... jen holt planuji vyrobu na mesic dopredu (s dodavateli a tak) tak ti nechtej davat termin driv, nez ma urcitou pravdepodobnost skutecnosti... navic auta tak uplne nejdou do vyroby podle poradi v jakem byla objednana, ale vstupuji do toho dalsi veci... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 23. Září 2016 Sdílet Vloženo 23. Září 2016 Malo kdo si dokaze zive predstavit, co to vubec obnasi, nekdo si rekne, nejaka vyroba auta, to smontuji a hotovo. Tak to opravdu neni. Vse zavisi na dodavatelich, dale pak na ruznych problemech cop vyrobu ovlivniji, at ve fabrice nebo ve fabrice dodavatele prislusneho dilu, vyskytne se nekde problem a uz se to postupne stupnuje i na dalsi. Je to tezke popisovat, je toho opravdu moc. Doposud se pracovalo Po - Pa tedka pribude udajne i pracovni sobota, takze to je dalsi den k dobru ( cca 1000 aut ) takze by to melo odsypat rychleji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 24. Září 2016 Sdílet Vloženo 24. Září 2016 Pracuji ve fabrice jako plánovač na výrobní linku, takže něco podobnýho zažívám denodenně. V kontaktu jsem s master plánováním a občas i s nákupem takže si to dokážu živě představit a každý drobný kix že chybí šrouby nebo dodavatel nestihl nebo dovezl nekvalitu pro mě znamená přeplánovat celý plán a jistý přesčas Štěstí je že většina těchto kixů se zastaví už na masterplaningu, neštěstí že mě potom posílají plány ala pejsek s kočičkou Živě jsem si dokázal představit když měli problém s tyčkou řízeni. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 30. Září 2016 Sdílet Vloženo 30. Září 2016 Kdyz nas HP pozvalo na prohlidku dozavodu sveho klienta - SA a v Boleslavi nam slecna ukazovala jak cely cyklus od objednavky do predani klientovi, tak me dodaci lhuta neprijde dlouha v kontextu co vsechno se muze pokazit :-) Je to proste dan za to ze mane auta presne podle sveho vkusu... a to je k nezaplaceni :-) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Aktuálně 14-16 týdnů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Ja budu mít výrobu po 8 týdnech a to nemám auto nijak popostrčený. To je teď takovej zájem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Není, oni to tak natahují schválně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 A proc by to probiha delali? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Aby se MilanHos mohl zeptat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Aaa... chapu... inu patek vecer :))) 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.