Redfish Vloženo 15. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2018 V 3. 8. 2018 na 22:17, fonarik napsal: Carista_3.7beta-48.apk Carista_3.7beta-49.apk Carista.v.3.7.beta-48.b.370048.crk.Support.apk Carista.v.3.7.beta-49.b.370049.crk.Support.apk Potřebuji poradit : na mém telefonu Huawei p9 nejsem schopen Caristu odemknout. Zkoušel jsem vše možné, LP mám v poslední verzi, vše dělám dle návodu, záplaty jsou a když spustím Caristu, tak se nedostanu dál přes hlášku, že můj telefon nepodporuje "in-app billing" viz obrázek. Samozřejmě jsem googlil, nastavil kde co, vymazal cache v google play, nastavil platební kartu a stejně to nepomáhá. Jediná verze, co mi funguje, tak 3.6.5, ale ta neumí všechna nastavení. Naposled jsem stáhl a postupně vyzkoušel všechny verze od od "fonarik" a bohužel nejde odblokovat. Nemůžete mi někdo poslat do SZ nebo dát sem odkaz na stažení hotové APK, která by nevyžadovala další úpravy? Pokud možno, něco novějšího. Díky moc. P.S. Jestli mi někdo poradí s problémem in-app billing, tak ještě lépe.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 15. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2018 Redfish: To vypadá na zakázané oprávnění k nákupům v Caristě. Nevím, kde to v EMUI je, hledej v nastavení něco jako Oprávnění aplikací, Správce oprávnění nebo tak nějak. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 15. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2018 Jestli chceš Caristu otestovat, legálně byla možnost 7 dní přes subscription, stačí si přečíst můj příspěvek. Nainstaluješ normální betu z linku protože jinak musíš být betatester. Tzv. crack neinstaluj, to jsem nepochopil někdo z aplikace odstranil mikrotransakce. Možná v jiné aplikaci se pak funkce aktivují ale tady je to blbost....Aktivací subscription se aktivuje Carista i verze beta na všech zařízeních s google účtem přes který si žádal o zkušební dobu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Redfish Vloženo 15. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2018 Carista mi v telefonu ukazuje jen přístup k poloze a ten je vypnutý. Dodnes jsem nikdy žádnou aplikaci nekupoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Redfish Vloženo 15. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2018 To 7 denní testování můžu zkusit, ale tím si moc nepomůžu, protože některá nastavení chci zkusit a třeba časem zase zablokovat. Přesně v takové situaci jsem teď. Kámoš tady z fóra za mnou přijel, spolu jsme něco nastavili z jeho Caristy a odjel. Teď to potřebuji změnit a moje funkční verze 3.6.5 ty možnosti vůbec nenabízí :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 15. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2018 No tak je načase, odinstaluj crack, nainstaluj normální betu. Přes google zkus koupit aplikaci, navrhne ti to sedmidenni zkušební. Dost času k nastavení všeho. Pak to můžeš zrušit před uplynutím lhůty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Redfish Vloženo 15. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2018 ze kterého dne je tvůj příspěvek, kde je popis. Je tady 35 stran a nechci to celý den hledat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 15. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2018 Nemusíš nic hledat, stačí postupovat jak jsem psal výše. Když se na nečem zasekneš dej vědět ale tohle je jen elementární klikání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Redfish Vloženo 15. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2018 Mám instalováno 3.7. beta -49. V googlu na účtu nastavenou platební kartu. Zkusmo jsem na play vybral aplikaci Torque Pro (OBD 2 & Car), která stojí 88,70. Normálně to pokračovalo k placení až do finálního potvrzení úhrady. Takže mi placení přes play asi funguje. Ale u Caristy se mi nikde nic nenabízí, žádná zkušení doba. Když spustím beta caristu v mobilu, tak mám jen možnost dalšího Update. Když jej zvolím, otevře se mi stránka PLAY a na ní zase jen odinstalovat nebo otevřít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 15. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2018 Torque apd. jsou aplikace placené přes Google play. Jak jsem psal výše v Caristě jsou mikrotransakce. Hry nehraju a vím to :-DTj. dáš diagnostiku - diagnostika objeví chyby dáš vymazat kde je položka s dolarem bo co a otevře se překvapivě Google play kde bude ona zkušební doba pokud jí ještě nabízí. Nebo customizace nastavím TCS dám save otevřou se mikrotransakce.Toto se provede na první položce a od té doby 7 dní se odemknou všechny položky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Redfish Vloženo 15. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2018 AHA, DÍKY, ZKUSÍM A HNED NAPÍŠU! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Redfish Vloženo 15. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2018 Tak povedlo se, odemceno. Diiiky moc. Ale i tak mam 2 dotazy : 1. Zruseni predplatneho udelam v Google play? 2. Kamarad mi nastavil automaticke zavreni dveri (pri dosazeni 15 km/hod). Zrusil jsem to, ale porad to zamyka. Nevis proc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ilmirec Vloženo 15. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2018 k druhemu dotazu: skusal si zamknut, odomknut? dalsi tip: pri jazde so zamknutymi dverami vyskusaj tlacidlom odomykania/zamykania na palubnej doske sltacit a podrzat par sekund. tym by sa to malo deaktivovat, vyskusaj, mozno zafunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Redfish Vloženo 15. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2018 Zkusim, dopoledne napisu. Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 16. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2018 Zamknutí po rozjezdu by nemělo být v Caristě, mělo by se to dát nastavit v infotainmentu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Redfish Vloženo 16. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2018 Máš pravdu předsedo! Měl jsem to nastaveno v infotaimentu. Ale jsem si skoro jistý, že v Caristě to nastavení je také. To "imlirec" : Varianta s přidržením tlačítka na palubce nefungovala, jen se odemkly dveře a hned jak jsem zase dosáhl 15 km/hod. tak se zacvakly :-) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 16. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2018 Jo, v caristě je to nastavení taky, ale mne na Fábii nevyvolalo žádnou změnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Redfish Vloženo 16. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2018 Přesně, změnil jsem z YES na NO, Save a stejně nic. Fakt je, že při dalším spuštění Caristy to zůstalo na NO, nicméně zamykání cvakalo dál, jako bych nic nezměnil. Funguje to v infotaimentu, což je zaplať pánbůh lepší varianta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Redfish Vloženo 16. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2018 Pratele, je mozne, ze jsem si nejakym nedopatrenim Caristou vypnul moznost vyberu barev v ambientnim osvetleni? Dopredu pisi, ze auto je tim vybaveno a jeste minuly tyden jsem si menil barvu (je tam 10 možností). Dokonce mi ted linka ve dverich uz nesviti vubec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 16. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2018 Ano, možné to je. Tato volba byla přidána v beta verzi 49/50. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 17. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2018 Nemá někdo tu betu 50? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Redfish Vloženo 17. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2018 Tak to musím najít, která položka to mohla být, mám beta verzi 49. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Redfish Vloženo 17. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2018 Prochazel jsem vsechna nadtaveni a nenapada me uz nic, cim bych to vratil. V Cariste vidim vse správně viz obrázek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 17. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Redfish Vloženo 18. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2018 Uf, to jsem si oddechl. Uz to zase funguje, bylo to nastavením položky "Ambient lighting color choice via the menu in infotainment". Má být vypnuto, což ovšem moc nechápu. Diky, moc jsi mi pomohl. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.