Jan R. Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 (editace) Co uspořádat sraz majitelů Fabia III HB / Fabia III Combi Měl by někdo zájem potkat se? Lokalita okolí Prahy, Středočeský kraj ? Někde s posezením třeba duben/květen ? Editováno: 2. Únor 2016, autor: Jan R. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 Na konci maja (05.mesiac) je SkodaHome zraz. Mozte si dat stretavku tam -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 2. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 JJ, já tam jezdím, my se tam potkáme , ale byl jsem o víkendu na srazu Rapidů v Bolce a mají to dobře vymyšlené, napadlo mě udělat F3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 jasné, veď v pohode v ČR to máte rozšírenejšie, na SK je zraz v Piešťanoch čo viem, a to mám vyše 300 + 300 km, tak tam nejazdím no do Prahy možno si dáme výlet, ale v tom čase je ešte iný zraz, tak zvažujem, tam skôr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 Včera se nějak urodilo - tímto zdravím kolegu s cappuccinem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia10mpi Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 Na zraz F3 by som aj prišiel . Záleží na čase a na mieste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 Možná bych se taky přidal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 20. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 Tak zatím jsme čtyři a všichni tmavé barvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 Našel jsem zatím předběžně u hradu Žebrák a zříceniny Točník. Je tam restaurace a podle satel. foto i plac. http://mapy.cz/zakladni?x=13.8838460&y=49.8860167&z=19&base=ophoto&source=firm&id=12972261 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia10mpi Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 hm... 400km tam a 400km späť ,trošku ďaleko ,tak záležalo by od okolností . Aj keď neviem koľko aut by došlo zo Slovenska... Podľa môjho názoru by malo byť pre "ČeskoSlovenský zraz F3" miesto niekde v (+/-) pomyselnom strede ČS . Z dôvodu účasti . Jak sa tak dívam na mapu , mňe to príde niekde v trojuholníku : Brno , Olomouc , Zlín . Môžem sa mýliť , je to len môj názor (nápad). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 Uvidíme, kolik lidí se přihlásí, Olomouc není špatný, z Ostravy a tak je taky dost lidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bflame Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 Keby to bol olomouc to by som siel je to 170km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 24. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 Tak jedině hlasovat, kdo by přijel Jestli udělat CZ + SK u Olomouce nebo lokální Praha + západní Čechyu Žebráku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 Žebrák mám kousek, Olomouc celou ČR :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jayhawk Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 žebrák 50km, olomouc cca 400km :-) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 Tak jak to vypadá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 No vypada to tak, ze do dubna zbyva zhruba mesic a do kvetna cca dva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkaktus_Baxton Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 Ahoj, teprve teď koukám na tohle vlákno a zdravím Epo Na sraz bych se přihlásil pokud by mi to vyšlo na volný víkend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jayhawk Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 tak já už suplíka mám převzatýho, dokonce máme nahopsáno kolem 250km *3*, takže až se odhodlám koupit dálničku, tak klidně ten Žebrák :-) :-) ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 28. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 Duben asi s počasím nebude jistý, tak zkusím nahodit 21. května ? Místo bych jel předem okouknout a když tak zamluvit hospodu. Z map je sice vedle hospody vidět plac, ale jestli se za ten rok dva nic nezměnilo, že by se tam nedalo stát. Jiné lepší nápady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 28.5 už máme jiný Fabia sraz, tam ale je celé generační spektrum ne jen mk3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 Ale asi bych se nějak uvolnil i na toho 21.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 28. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 Já jedu týden předtím do Doks - krásná krajina, na sraz jezdí i staré škodovky na okouknutí, spanilá se jezdí, atd. a za 14 dní je sraz tady v Praze, tak mezitím by to bylo akorád . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 O škodahome vím, jezdím tam už několik let, máme jako klub opravdu hodně i poháru, ale letos nejedeme, aspoň teda ne ten jarní.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
number524 Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 Já se taky klidně přidám, ale do Olomouce je to daleko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.