S.M-A-RT Vloženo 18. Březen 2016 Vloženo 18. Březen 2016 (editace) Zdravím, přítelkyně dostala fabii a tak jsem se pustil do běžné obhlídky, olej a okamžitě jsem si všimnul, že nějaký profík dal místo růžové G12 chladící kapaliny modrou G11. Samozřejmě je víčko i bandička plná těch hnědých cucků, ale docela rád bych to vyměnil sám. Jde mi spíš o to, jak co nejefektivněji vypláchnout soustavu. Napadla mě buď čistá destilka s čističem nebo to vypláchnout G12kou s čističem. Pak vypustit a nalít čistou G12. Jen nevím po jakém čističi se dívat, zda-li nemá někdo tip co odstraní ten humus? Díky Editováno: 18. Březen 2016, autor: S.M-A-RT Citovat
Wittmann Vloženo 18. Březen 2016 Vloženo 18. Březen 2016 a teď je ještě otázkou, jestli to není od oleje Citovat
S.M-A-RT Vloženo 18. Březen 2016 Autor Vloženo 18. Březen 2016 (editace) Neni, slem od oleje je takovej svetle bezovy, tohle jsou vylozene cucky barvy brcalu (tmave hneda). A prave tesneni pod hlavou bylo meneny i s expanzkou a pri ty vymene tam nalili modrou misto ruzovy. EDIT: Pridam i fotky : (Aspon ten slem na druhe fabii vypadal uplne jinak). I kdyby tak chci tam dat tu G12 protoze tam ma byt. Editováno: 18. Březen 2016, autor: S.M-A-RT Citovat
Mirek 835 Vloženo 18. Březen 2016 Vloženo 18. Březen 2016 (editace) No nevím,ale určitě zbytky oleje tam jsou! Normálně vypust prolej okruh tlakem z hadice a nalej jen vodu. Pojezdi vypust 2x a pak by to mělo být OK. Uvidíš. Editováno: 18. Březen 2016, autor: Mirek 835 Citovat
S.M-A-RT Vloženo 19. Březen 2016 Autor Vloženo 19. Březen 2016 (editace) Zbytky oleje tam asi budou, byl tam prusak pod hlavou. Tesneni se vymenilo a i bandicka ktera byla zanesl a snimac hlasil chybu (proto je tam napis G13 misto G12) a pak tam nejspis nalili G11ku a smichalo se to se zbytky ruzove G12. Koupil jsem nejaky cistic chladici soustavy, primo tam pisou pouzit s cistou vodou tak uvidime co to udela :-) Editováno: 19. Březen 2016, autor: S.M-A-RT Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.