Přejít na obsah

Výplach chladící soustavy

S.M-A-RT

Doporučené příspěvky

Zdravím,

přítelkyně dostala fabii a tak jsem se pustil do běžné obhlídky, olej a okamžitě jsem si všimnul, že nějaký profík dal místo růžové G12 chladící kapaliny modrou G11. Samozřejmě je víčko i bandička plná těch hnědých cucků, ale docela rád bych to vyměnil sám. Jde mi spíš o to, jak co nejefektivněji vypláchnout soustavu.

Napadla mě buď čistá destilka s čističem nebo to vypláchnout G12kou s čističem. Pak vypustit a nalít čistou G12.

Jen nevím po jakém čističi se dívat, zda-li nemá někdo tip co odstraní ten humus?

Díky

Editováno: , autor: S.M-A-RT
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neni, slem od oleje je takovej svetle bezovy, tohle jsou vylozene cucky barvy brcalu (tmave hneda). A prave tesneni pod hlavou bylo meneny i s expanzkou a pri ty vymene tam nalili modrou misto ruzovy.

EDIT: Pridam i fotky :

f5cf46fbfc00ca6132d9b44e7f54ad47.jpg

57569fe1304cfabc5bff91fdc52d8010.jpg

5e4bab90ed6fbf81a3db61759c992c80.jpg

(Aspon ten slem na druhe fabii vypadal uplne jinak). I kdyby tak chci tam dat tu G12 protoze tam ma byt.

Odkaz ke komentáři

Zbytky oleje tam asi budou, byl tam prusak pod hlavou. Tesneni se vymenilo a i bandicka ktera byla zanesl a snimac hlasil chybu (proto je tam napis G13 misto G12) a pak tam nejspis nalili G11ku a smichalo se to se zbytky ruzove G12.

Koupil jsem nejaky cistic chladici soustavy, primo tam pisou pouzit s cistou vodou tak uvidime co to udela :-)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...