S.M-A-RT Vloženo 18. Březen 2016 Sdílet Vloženo 18. Březen 2016 (editace) Zdravím, přítelkyně dostala fabii a tak jsem se pustil do běžné obhlídky, olej a okamžitě jsem si všimnul, že nějaký profík dal místo růžové G12 chladící kapaliny modrou G11. Samozřejmě je víčko i bandička plná těch hnědých cucků, ale docela rád bych to vyměnil sám. Jde mi spíš o to, jak co nejefektivněji vypláchnout soustavu. Napadla mě buď čistá destilka s čističem nebo to vypláchnout G12kou s čističem. Pak vypustit a nalít čistou G12. Jen nevím po jakém čističi se dívat, zda-li nemá někdo tip co odstraní ten humus? Díky Editováno: 18. Březen 2016, autor: S.M-A-RT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 18. Březen 2016 Sdílet Vloženo 18. Březen 2016 a teď je ještě otázkou, jestli to není od oleje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.M-A-RT Vloženo 18. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2016 (editace) Neni, slem od oleje je takovej svetle bezovy, tohle jsou vylozene cucky barvy brcalu (tmave hneda). A prave tesneni pod hlavou bylo meneny i s expanzkou a pri ty vymene tam nalili modrou misto ruzovy. EDIT: Pridam i fotky : (Aspon ten slem na druhe fabii vypadal uplne jinak). I kdyby tak chci tam dat tu G12 protoze tam ma byt. Editováno: 18. Březen 2016, autor: S.M-A-RT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 18. Březen 2016 Sdílet Vloženo 18. Březen 2016 (editace) No nevím,ale určitě zbytky oleje tam jsou! Normálně vypust prolej okruh tlakem z hadice a nalej jen vodu. Pojezdi vypust 2x a pak by to mělo být OK. Uvidíš. Editováno: 18. Březen 2016, autor: Mirek 835 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.M-A-RT Vloženo 19. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 (editace) Zbytky oleje tam asi budou, byl tam prusak pod hlavou. Tesneni se vymenilo a i bandicka ktera byla zanesl a snimac hlasil chybu (proto je tam napis G13 misto G12) a pak tam nejspis nalili G11ku a smichalo se to se zbytky ruzove G12. Koupil jsem nejaky cistic chladici soustavy, primo tam pisou pouzit s cistou vodou tak uvidime co to udela :-) Editováno: 19. Březen 2016, autor: S.M-A-RT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.