virten Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 Zdravím, předem se omlouvám jestli dotaz už tady je, ale jsem v práci a na mobilu a nemám čas to hledat. Jak funguje startování tlačítkem, pokud třeba nebudu chtít nastartovat ale jen "otočit klíčkem"? Třeba pro zapnutí rádia atd. Diky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 Nestát na spojce. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 Radio zapnes i bez "zapnuti" auta. Jinak, jak rika kolega. Zmacknes cudlik bez seslapnute spojky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virten Vloženo 29. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 Aha díky, myslel jsem ai tom. Dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KonnyX Vloženo 23. Červen 2016 Sdílet Vloženo 23. Červen 2016 A jak je to u DSG automatu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hruzič Vloženo 24. Červen 2016 Sdílet Vloženo 24. Červen 2016 U DSG myslím nesmíš stát na brzdě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 24. Červen 2016 Sdílet Vloženo 24. Červen 2016 Přesně tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 29. Červen 2016 Sdílet Vloženo 29. Červen 2016 Nevim jak u F3 ale u O3 nejde zapnout radio bez stisku start tlacitka. A je to tak bud nestat na spojce nebo u dsg na brzde a zmacknout tlacitko. Pri vypnuti zapalovani radio hraje do doby nez se otevrou ridicovi dvere. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 30. Červen 2016 Sdílet Vloženo 30. Červen 2016 Tak to Ti funguje nejak zvlastne. V mem pripade mohu zapnout radio aniz bych musel mit zapnute zapalovani. (u O3 a F3 co ma kolega to same chovani, take lze zapnout bez zapalovani). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 30. Červen 2016 Sdílet Vloženo 30. Červen 2016 Columbus ve sluzebni O3 taky muzu zapnout (stisk leveho kolecka) bez nutnosti zapnuteho zapalovani. Jedine co bez zapalovani nefungje je ovladani na volantu a pripadne nastaveni auta pres Columbus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 30. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2016 Ahoj chci se zeptat, po jaké době vám nastartuje motor když zmáčknete tlačítko? teď se mi nedávno stalo že aż tak po třech vteřinách, jinak potom normálně okamžitě, baterii mám na 80% , kde by mohl být problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 30. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2016 Někdy hned, někdy déle. Problém to nebude, někdy prostě trvá déle než se natlakuje palivo. Samozrějmě diagnostika je jistota, třeba tam bude zapsaná nějaká chybka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 30. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2016 No od té doby sem se na to zaměřil, tak mi to už připadá vždycky delší dobu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 30. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2016 Skús sa zamerať na štart studeného a teplého motora. Skôr by som to naozaj pripisoval natlakovaniu palivového systému. Aj ja mám opozdenie, stihnem si zapnúť pás pokiaľ naštartuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 30. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2016 Zatím pokazde nastartoval hned po zmacknuti... i dneska po 3 dnech na parkovisti, kdy v noci uz bylo k nule. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 30. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2016 Mě to taky startuje vždy okamžitě. Jedno jestli teplo nebo zima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 31. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 TSI mi pokaždé startuje téměř okamžitě (cca vteřinu po zmáčknutí tlačítka), TDI už to v téhle zimně pár vteřin trvá - žhavení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 31. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 V Sunday, October 30, 2016 at 9:54, Eric_ napsal: Skús sa zamerať na štart studeného a teplého motora. Skôr by som to naozaj pripisoval natlakovaniu palivového systému. Aj ja mám opozdenie, stihnem si zapnúť pás pokiaľ naštartuje Až tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 31. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 Samozrejme že to úplne nestihnem ale pri studenom je do dlhšie, teplý to nedám ani ruku z tlačítka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 31. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 na auto.cz sem četl že je letní a zimní benzín jestli to nemá spojitost, jinak beru pořád Vervu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 22. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2016 V Sunday, October 30, 2016 at 9:16, Reesha napsal: Někdy hned, někdy déle. Problém to nebude, někdy prostě trvá déle než se natlakuje palivo. Samozrějmě diagnostika je jistota, třeba tam bude zapsaná nějaká chybka. tak dnes extrém a to bylo 18'C až tak snad po pěti sekundách, je to na návštěvu servisu nebo ne? Potom když sem startoval asi po deseti kilometrech tak start okamžitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Termiter Vloženo 22. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2016 To není normální, TSI mi vždy startuje okamžitě ať je léto nebo zima. Nejlepší bude zavolat do servisu a poradit se. Uvidíš, co ti řeknou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2016 Pánové, co tady píšete o tlakování paliva (myšleno u TSI) - copak FIII už nemá systém, který spustí palivové čerpadlo v nádrži při otevření dveří řidiče? Mělo by být slyšet bzučení. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_D Vloženo 22. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2016 Ahoj vespolek, je nutné zmáčknout napřed tlačítko bez spojky, nebo můžu rovnou startovat ? Díky. Bzučení jsem zaslechl několikrát při dosedání za volant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 22. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2016 Není, auto reaguje na otevření dveří, jak píše Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.