Crake Vloženo 29. Květen 2016 Sdílet Vloženo 29. Květen 2016 Ahoj, mam takove dilema. Manzelka ma OIIFL rv. 2011ambition a nyni mam moznost poridit Rapida Spaceback 2014, Elegance + dalsi vybava (da se rict, ze v plne vybave)... No a ted je otazka jestli do toho jit nebo to nechat byt... obe auta jsou 1,6TDI 77kw, 110t km vs. 83t km Vybavou a vsim kolem je na tom Rapid daleko lepe, motoricky stejne, spotrebou to bude take +- nastejno A tak dotaz zni - nechali byste si OIIFL nebo radeji sli do Rapida? Diky za nazory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 29. Květen 2016 Sdílet Vloženo 29. Květen 2016 Nechal by sem si oktávku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. Květen 2016 Sdílet Vloženo 29. Květen 2016 Rapid je výbavou výš, ale nikdy nebude tak kvalitní jak OII. Rapida mám a už bych do něho nikdy nešel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 29. Květen 2016 Sdílet Vloženo 29. Květen 2016 Pokud nemáš nadměrné servisní výdaje s O2 a je tam klimatizace, tak bych to neměnil. Také vlastním Rapida. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinhoSVK Vloženo 29. Květen 2016 Sdílet Vloženo 29. Květen 2016 Ako už bolo spomenuté pokiaľ nemáš vysoké servisné výdaje a výbava oktávie je dostačujúca pre komfort nemeň. Mám spacebacka 2015 style plus a som nadmieru spokoný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 29. Květen 2016 Sdílet Vloženo 29. Květen 2016 Také bych zústal u octávie. OII je liftback nebo combi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 29. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2016 Diky za Vase nazory... Yosef: je to liftback Martinho/slapnahrabe : vydaje s ni vysoke nemam V aute je ten nezbytny zaklad, ale nic extra... zatimco u Rapida jsou vyhrevy sedacek (manzelka po nich prahne), automaticka klima, sportpaket, 17alu, 4el okna, navigace, hf, multifunkce atd... no je toho dost, takze nez bych to dodelal do Octavky, tak se mi to nevyplati Predtim jsem mel Fabii v kombiku a take v plne nalozi, takze nektere veci proste v OII chybi (tehdy nebylo moc na vyber), takze to zvazuji ze vsech stran... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 29. Květen 2016 Sdílet Vloženo 29. Květen 2016 Také záleží, jak by to vyšlo cenově. Pořízení Rapida x Prodej Octavie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinhoSVK Vloženo 29. Květen 2016 Sdílet Vloženo 29. Květen 2016 (editace) Tiež veľmi záleží načo má auto slúžiť. Ja som podobnú dilemu riešil pri kúpe nového auta. OIII v základe alebo rapid v najvyššej. V aute jazdíme dvaja, veľký kufor nepotrebujem (v prípade potreby mám ťažné), xenony, vyhrievané sedačky, senzory, panoráma atď atď. tým som chcel len povedať, že manželka možno nepotrebuje prednosti oktávie ale skôr rapidu Editováno: 29. Květen 2016, autor: MartinhoSVK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 29. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2016 No je to hlavne druhe auto do rodiny... a v pripade, ze by bylo nejhur, tak by mohlo poslouzit jako rodinne (na chvili) V tohle aute jezdi hlavne polovicka a vozi deti do skoly/skolky... laka me ta vybava (take ale vic moznosti co se muze po...) velikost interieru je shodna pokud ne vetsi nez u OII tedy ne v sirce a taky, ze je to auto jeste v zaruce (par mesicu) Na druhou stranu jsem ted delal servis u OII - 120 tis, takze ta by mela byt taky v klidu. No je to k ... a cenove by snad moc velky rozdil nemel byt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 29. Květen 2016 Sdílet Vloženo 29. Květen 2016 Už je mi jasné že vezmeš ten rapid...... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 29. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2016 No to si prave nejsem jist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub84138 Vloženo 29. Květen 2016 Sdílet Vloženo 29. Květen 2016 Novější vůz, nižší nájezd, vyšší výbava.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 29. Květen 2016 Sdílet Vloženo 29. Květen 2016 uzsi horsie spracovany nizsia kvalitavyssia hlucnost ale veru by som ani ja nevedel vybrat .. ale mozno vybava by u mna rozhodla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effective Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 Podle mne záleží v jakém režimu chceš auto používat. Obecně je Octavka takova robustnejsi, na druhou stranu je to koncepcne stare auto. Pokud jezdíte hodně, určitě bych šel do nového. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 31. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 Jak jsem zminoval, bylo by to auto pro manzelku... ona jezdi cca 40-50km denne, takze na jednu stranu by se o 25tkm mene hodilo i kdyz to neni zas tak velky rozdil.... ale pri jejim najezdu jsou to temer 2 roky k dobru Tak uvidime co bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 31. Květen 2016 Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 Já vím, že už je rozhodnuto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 1. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2016 hmm asi se blizi rozhodnuti, ze ho vezmu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanHTP Vloženo 24. Červen 2016 Sdílet Vloženo 24. Červen 2016 (editace) Ahoj, mam takove dilema. Manzelka ma OIIFL rv. 2011ambition a nyni mam moznost poridit Rapida Spaceback 2014, Elegance + dalsi vybava (da se rict, ze v plne vybave)... No a ted je otazka jestli do toho jit nebo to nechat byt... obe auta jsou 1,6TDI 77kw, 110t km vs. 83t km Vybavou a vsim kolem je na tom Rapid daleko lepe, motoricky stejne, spotrebou to bude take +- nastejno A tak dotaz zni - nechali byste si OIIFL nebo radeji sli do Rapida? Diky za nazory Ahoj, no nedávno kolega v práci měnil vstřiky na Fábii II facelift 1.6 TDI, najeto sotva 160tis.km, originál jeden stojí 15000kč, BOSCH neoriginál 8000kč. Rapid 2014 má ještě problémy s vodou co zůstává ve dveřích, plná výbava pořád může obsahovat jen bubnové brzdy vzadu, volant také jak z Rakouska-Uherska.. Pokud nemáš jistotu o historii toho Rapidu, tak bych do toho nešel. Také bych se vyhnul autu, které mělo prodloužený interval výměny oleje.. Podle mě nová skladovka Rapid Spaceback 1.2 TSI 66kw Fresh bude sloužit lépe(5-letá záruka) a přece jenom už bude mít vychytané mouchy a interiér je přece jenom trochu pěknější v modelovém roce 2016 :-) Editováno: 24. Červen 2016, autor: bobanHTP 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 25. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2016 Ahoj, diky za info. Auto znam a vim co se s nim delo po celou dobu. Rapidose uz mam v tuto chvili doma, takze snad se uz jen moblit ze to bude v klidu... Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanHTP Vloženo 27. Červen 2016 Sdílet Vloženo 27. Červen 2016 :-) Tož ať slouží dobře !!! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.