Únor 6, 20196 r Zdravím. Řeším dilema. Mám objednaný Karoq 1,5 TSI/MAN. Po přečtení problémů tohoto motoru při rozjezdech, zvažuji zrušení objednávky. Auto bude k odběru cca. 4/19. Má někdo zkušenost, jestli lze zrušit objednávku bez sankcí ze strany Škoda auto? Užil jsem si problémy s Yetim. Do roka od převzetí přestříkané dveře 2x od výroby stečená barva, vyměněná palubní deska byla v ní díra velikosti 20 - ti koruny a spousty jiných "drobností". Díky za rady. Banicek
Únor 6, 20196 r Jake ma 1.5 problemy s rozjezdy? podminky zruseni objednavky ma kazdy dealer vlastni (ty nekupujes auto od skodovky, a tvuj obchodni vztah neni se skodovkou), takze nejlepsi bude se podivat do te hromady textu ktera doprovazi tvou smlouvu s dealerem. podminky odstoupeni od smlouvy tam budes urcite mit.
Únor 6, 20196 r ... a bez sankci to vetsinou nejde. Pokud jsi slozil zalohu, tak je velmi pravdepodobne ze o ni prijdes
Únor 6, 20196 r Díky za informace. Zálohu jsem neskládal Myslel jsem tyto problémy při rozjezdu Upraveno Únor 6, 20196 r od banicek
Únor 6, 20196 r Tak nejhorší je smrt z vyplašení , pokud nemáš složenou zálohu, dost těžko z tebe bude prodejce něco vymáhat, pokud není ošetřené ve smlouvě (v jedné z předchozích smluv na nové embéčko jsem měl přímo uvedeno, že záloha v případě neodebrání propadá). Shodou okolností je dnes na auto.cz test superba 1.5 ... a při testu redaktor zaznamenal "škubání motoru" ... tvl, že jsem raději neobjednal třípísťáka (ale na něj bych čekal déle, nejde k němu vyhřívání čelního skla a volba jízdního režimu ...). Jediný důvod, proč zůstávám u embasofirmy je ten, že embéčko nikdy nezklamalo a všechny případné drobné reklamace byly bez problému uznány. Ale je fakt, že pokud by se měla nějak protáhnout dodací lhůta o více jak měsíc, tak záloha nezáloha, od smlouvy odstupuji a jdu si pro něco jiného . Zasejc takový embasofil nejsem, abych čekal jak sysel a pak stejně měl nějaký poškubávadlo za 700t.
Únor 6, 20196 r ad odstoupeni pri prodlouzeni dodavky o mesic - kupoval jsem auto od trech ruznych delaeru, a vsichni meli ve smlouve, ze mohou prodlouzit vyrobu az o nejakych 12 tydnu, aniz by se to stalo moznym duvodem pro vypovezeni smlouvy.
Únor 6, 20196 r Pokud člověk oželí zálohu, tak je to jedno ... jsem již prskal, že jsem kvůli zvláštnímu lakování čekal na yetidlo 3 měsíce a tak nějak si říkám, že 6 měsíců je taková maximální psychologická hranice, nad kterou na auto prostě čekat nebudu ... jo kdyby u karoqa šlo zvláštní lakování, bych i ten rok čekal (jsem kvůli tomu zvažoval i kodiaqa, ale to je pro mě moc velká krabice) ... ale na normální kusovku, to fakt ne . Ale nepředbíhejme, embasopohádky měly v mém případě vždy dobrý konec, takže zatím věřím, že v květnu ho budu mít .
Únor 27, 20196 r Nevíte kdy lze očekávat první info o změnách v rámci MR 2020? Jsem vážný zájemce a teď přemýšlím, zda počkat na MR 2020 a mít možnost nové volby, nebo objednat v dohledné době s "rizikem", že dodávka stejně spadne do nového modelového roku. Nerad bych si pak rval vlasy, že jsem ještě chvilku nepočkal ?
Únor 28, 20196 r Ono pokud nyní objednáš tak stejně bude čekačka dle motorizace skoro půl roku, takže spadneš do MR2020. Co budou za novinky toť ve hvězdách.
Únor 28, 20196 r To by musel mít člověk křišťálovou kouli ... Nemusí jít jen o nový MR, ale třeba může s příchodem jara přijít změna ceníku, takže za sebe bych asi objednal hned a byl v očekávání (každopádně, pokud není člověk zatížen na jednoho prodejce, vyplatí se udělat průzkum u všech dostupných okolních prodejců ... rozdíl v čekací době několik měsíců a cenové rozdíly v nabídkách po slevě při konfigurátorové ceně 740t +- 10t). Když jsem před lety kupoval yetidlo, postihla mě v období očekávání změna ceníku, která jak jinak než zdražila, ale současně i přidala některé položky výbavy, za které jsem v objednávce připlácel, ale i některé položky, které jsem ani objednané neměl ... v součtu jsem na tom byl ale plus minus stejně, ale měl jsem navíc i některé položky výbavy ...
Květen 11, 20196 r Na jak vysokou slevu jste se u prodejce dostali? Chápu, že když je o vozidlo zájem, nemají dealeři důvod se nějak podbízet, nicméně by mě to zajímalo. Já nejvíce 6,5% z ceny vozu....
Květen 11, 20196 r 8% - fyzicka osoba nepodnikatel, platba cash kdyz jsem ted poptaval auto na operak, tak (na karoqa) 11,75 a na kokodaka bylo neco kolem 13%
Květen 12, 20196 r Wow 16% ? to už je moc pěkný.Karoq i Kodiaq opavsko-ostravsko +- sleva kolem těch 7-8% max.
Květen 12, 20196 r Taky máme benefit přes zaměstnavatele (není ŠA): Karoq + Octavia 16%, Kodiaq + SuperB 17%
Květen 12, 20196 r Paráda, takže si to pište přes SZ, protože pro "normálního" zákazníka jsou tyto informace irelevantní a v tomto tématu je nebudu nadále tolerovat.
Prosinec 13, 20195 r https://autozine.cz/dnes-se-zacala-skoda-karoq-vyrabet-v-rusku-za-necely-rok-odstartuje-vyroba-v-bratislave/
Prosinec 26, 20195 r Odpovim si sam - podle vseho ano. Mimochodem v tomto roce mela byt uvedena Ateca (tedy i Karok) na CNG a zatim na fronte klid.
Duben 1, 20205 r Porovnal jsem dubnový ceník 2020 Karoqu s listopadovým 2019. Třeba Karoq Sportline 4x4 2,0 TSI zdražil o 43.000 Kč, v základní výbavě jsem našel jedinou změnu - místo 18" kol jsou 19", která v listopadu byla za příplatek 9.500 Kč. Model 1,5 TSI Style zdražil o 27.000 Kč. Zde jsem změnu v základní výbavě nenašel. Navíc záruka na 5 let zdražila z 2.000 Kč na 13.000 Kč. Palba... Škodovka se s tím nemaže, evidentně jde o úspěšné auto.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.