peter2410 Vloženo 14. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 nie su niekde fotky ako svieti to led denne pri halogenoch? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 14. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 Peter2410: .......... videl jsem osobne jak to sviti, nevypada to spatne, fotky jsem ale ještě nikde nevidel a nebo jsem blbe hledal. Od 6.2. bude ale dostatek fotek. Popripade, jestli něco nevyda ještě SA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 14. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 V 13. 12. 2016 at 14:28, Sabiza napsal: No uvidíme, jak to bude vypadat… docela teď lituji chudáky firemní, kteří dostanou verzi Active. Třeba takový @_Denis_ si to určitě užije. Ale kdepak. To už se ve firmě dávno ani nekupuje, navíc jsem byl tehdy nový, tak jsem si to zase odsral. Pokud mě netrefí šlak a vydržím to v té pakárně, kde teď pracuji, tak další auto, ať už to bude OIII FL, nebo O4, bude buď Ambition dovybavený na Style, nebo Style a to bohužel v chrochtáku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 14. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 Úplně to porovnání moc nechápu. Je to jiné a kdo proč hledá složitosti na vertikálně umístěném pidiproužku LED? Přímka je prostě přímka, můžu to porovnávat třeba s hranou baráku, ale pořád je to jen přímka, taková věc, která se prostě neřeší.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 15. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2016 Já ti do toho nechci kecat a je dost dobře možné, že se mýlím, ale jsi si jistý, že jsou ty proužky 2?Já mám pořád za to, že ty na fotce viditelné proužky jsou pouhým prolisem v plastu kolem paraboly a že skutečná LED je jednoduchý proužek ve stylu alá FIII úplně vpravo.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 15. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2016 (editace) Podivejte se na ten obrazek co sem daval Habi. Z toho to vypada ze tam bude jen jeden pruh LED presne jako ma F3, jako tu psal ostatne _Denis_ před 21 hodinami, Habi001 napsal: Nákres předních světel: Editováno: 15. Prosinec 2016, autor: M_ike 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl Majklovič Vloženo 15. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2016 Octavia III už byla zachycena v provozu. Jak svítí se můžete podívat na fotkách tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 15. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2016 I dle obrazku z konfiguratoru to vypada na jednu radu ledek a nikoliv jako to mel S2 FL.. Jak pises, uvidime. Sam jsem zvedav na celkoveosobni dojmy z toho auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 15. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2016 (editace) LED denní sviceni na halogenech u OIII fl ma jen jeden proužek, zadny dva a atd... Na obrazku snad vidíte nejakou druhou radu ? ... Ne Editováno: 19. Červenec 2019, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 15. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2016 To je zbytečné vysvětlovat, prostě někteří mají potřebu prosazovat si svou a když někdo napíše, či dokáže, že je to jinak, tak se máme nechat překvapit.. Už na první pohled jsem vpravo ten sloupec LED viděl a nechápu, že ho někdo nevidí.. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 15. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2016 videl jsem jak to sviti, a dva prouzky tam rozhodne nebyli,..... je to na způsob FIII. a Citigo, akorad v mensim provedeni a svisle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 15. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2016 No jo, když nejsou žádný relavantní fotky, tak je potom jen spousta dohadů. V MB je jim to asi jedno, stačí že jim jdou objednávky. I když tam kde jsem se na to ptal, ale nějaký velký zájem o FC (zatím?) nepociťují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 15. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2016 No mi dnes jeden známý "od zdroje" říkal, že šéfdesignér dostal od Škodovky interní pokárání za to, co s autem provedl, či přesněji za ty neustávající negativní reakce, i když všechny přesvědčoval, že se tento design bude líbit. Měl by dostat nakopáno do.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2016 Kabaň sice cosi navrhne, ale někdo to musí schválit, nebo ne? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 15. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2016 (editace) Dnes se objevilo na stránkách Škodovky toto:http://www.skoda-auto.cz/news/pages/2016-12-15-octavia-s-novymi-technologiemi.aspx zaujalo mě tam tohle: Při couvání bez přívěsu zase pomůže Manoeuvre Assist: ten při couvání samočinně zabrzdí vůz, jakmile za ním rozpozná překážku. Tohle vidím tedy poprvé. Nějaké info?? Například zda to bude součástí parkovacích senzorů nebo pouze s Park Assist či Trailer Assist? A bude fungovat s M nebo jen s AP? Editováno: 15. Prosinec 2016, autor: luban Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 15. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2016 Kabaň sice cosi navrhne, ale někdo to musí schválit, nebo ne? Určitě ano, ale ať už to bylo jakkoli, do výroby se to dostalo.. Bylo mi potvrzeno to, co zde bylo psáno již několikrát, že v reálu je to lepší, ale názor toho konkrétního člověka je, že je to docela děs, jen menší, než na fotkách.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 15. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2016 No tak zase jednoznačně to tam napsaný není, že je to součástí Trailer Assist a při té záplavě těch různých asistentů, čidel a radarů člověk nikdy neví co s čím souvisí a co k čemu patří. A pokud to využívá pouze parkovací senzory tak to klidně může fungovat i pouze s nimi bez jiných Assists né? Na ten manuál to tedy prostě zašlápne přes kvalt (s pomocí ESC nebo tak nějak)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 15. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2016 no vidis, zase tvrdis spatne a jak uz jsem ti jednou odpovidal, mas snad lepsi informace ? ...... tak se pochlub,...... skutek utek ale Pro nekoho i ta troska informaci je dost informaci, oproti tomu co tu nekteri jedinci produkuji 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 Aleši, to je mi jasný, že když je to psané v souvislosti s Trailer Assist, že to k tomu patří, ale nikde není psáno, že to nefunguje už jen s parkovacími senzory (a to by klidně mohlo). A když nemám cukhák, tak na co by mi byl TA. To že to funguje i s Park Assist jsem z tvé odpovědi pochopil samozřejmě taky. Že to není samostatná výbava je také jasné. Takže jednoduchá otázka: Funguje Manoeuvre Assist i pokud mám pouze parkovací senzory bez TA a PA? ano - ne Pokud to víš, tak to sem prosím napiš, pokud to nevíš tak to nekomentuj. Přesně jak píše Lukason, i drobné informace můžou pomoci, hlavně potom při konfiguraci auta. Né všechno je totiž v konfigurátoru uvedeno, o tom jsem se už sám přesvědčil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 před 10 hodinami, Aleš_BX napsal: a proč ti ten od zdroje nepotvrdí kolik tam těch ledkových proužků je, to by tu jistě zajímalo víc lidí ...protože jsem se ho na to neptal. A pokud se chceš zeptat, proč jsem se ho na to neptal, důvody mám hned 2: 1) Je mi to jedno 2) Pokud je tady X-krát popsáno to, co jsem si myslel hned už dle fotky, objevil se obrázek se specifikací obou světel, kde je to rovněž popsáno a potvrdili to také lidé, kteří auto viděli v reálu, přijde mi to asi stejně smysluplné, jako spekulovat v 21. století o tom, jestli je země kulatá, nebo placatá - taky jsi nebyl ve vesmíru, takže nemáš důkaz, ale navzdory tomu je vesměs jasné, že země je kulatá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 zas spousta blábolů, polopravd, subjektivních názorů na něco, co nikdo pořádně neviděl, otázky bez odpovědí a hromada tlachání mimo téma... Říkám to znovu, tohle je hospoda 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 Tak já tedy zase přidám jednu ověřenou informaci. Dal jsem opět dotaz na infomail Škoda a tady je odpověď: děkujeme za Váš email a pro funkci Manoeuvre Assist postačují zadní parkovací senzory. Poté je funkce aktivní a vůz samočinně zabrzdí. Takže na mojí jednoduchou otázku je jednoduchá odpověď: ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 Design schvaluje management a nejen lokální! Ten taky auto může poslat k přepracování. Např. u OIII předFL k tomu údajně došlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 (editace) @bojler co myslíš tím lokálním managementem? Editováno: 16. Prosinec 2016, autor: janmatejicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 Mně by teda hlavně zajímalo, jestli ty full led budou svítit dobře, nebo spíš jako v Seatu :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.