Jmeno Vloženo Středa v 05:41 Sdílet Vloženo Středa v 05:41 Ahoj chlapi, netušíte, zda je možné objednat nové auto rovnou s celoročními pneumatikami? Mám políčeno na Karoqa s 18 palcovými koly a nechce se mi investovat do dalších disků se zimními pneu, když sníh je v našich končinách jen výjimečně. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman63 Vloženo Středa v 06:25 Sdílet Vloženo Středa v 06:25 Celoročky bych ještě bral u někoho kdo má max. 16" kola, u širokých celoročních pneumatik bude nebezpečí akvaplaningu při hluboké vodě hlavně při vyšších rychlostech v létě. P.S.: Kolikrát do roka potřebujete airbag, bezpečnostní pásy atd? Také jen výjimečně, ale když je nemáte.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo Středa v 07:08 Sdílet Vloženo Středa v 07:08 Celoročky jsou bez problémů. Žádný aquaplaning se nekoná. Jezdím na zimu 19'' celoročky a naprostá spokojenost. Vanu plnou vody jsem taky zkoušel. Vůběr gum u nového auta neovlivníš. Nebo jsem ještě neslyšel, že by to šlo. Koupit, nechat přezout. Prodat nové původní. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo Středa v 07:13 Sdílet Vloženo Středa v 07:13 u škody jen letní,jine zn,-některé i celoročky.a jizdní vl.bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo Středa v 12:31 Sdílet Vloženo Středa v 12:31 Nebál bych se ani větších rozměrů... aktuálně nazouvám na O3 18" https://www.tyrereviews.com/Tyre-Tests/Best-All-Season-Tyres-2024-2025.htm tady testovali 19" na Golfu GTI. Je tam i porovnání s letníma a zimníma (reference = nejlepší v konkrétním testu / avg = průměr všech v tomto testu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.