Auric Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Sedačky z Octavia III RS do Octavia II. Diky za informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Auric Vloženo 17. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Kde a jaky je tam rozdíl? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 určitě mají jiny rozvor kolejnic, se mrkni na obrázek: http://www.mihocar.cz/interier-loketni-operka-skoda-octavia-iii-rs-combi/d-91557/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Auric Vloženo 17. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Víš to jistě nebo jen tak usuzuješ z obrázku? díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 tak si je ta nandej, plno lidí z OCT 2 dávali sedačky i do OCT 1, ale upravovali. řekni si někomu kdo má OCT, at ti ten rozvor změří a rozměr sedaček at to máš na 100%... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Auric Vloženo 18. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 Diky za rady, když nevíš jak to je s jistotou tak za kazdou cenu sem psát nemusíš. Až koupím sedačky tak mi takový rady budou velice užitečný!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 no ještě ho pojeb zato, že se ti jako jedinej snaží nějak pomoct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 (editace) Koncern nema zajem na tom, aby se jakekoli dily vybavy mohly menit mezi jednotlivymi genracemi. Nejde to ani u ALU disku (rozdil 2 mm), navigaci, radii a pod. takze to nepujde ani u casti interieru. Omezena zamenitelnost je mozna pouze v ramci rady jedne generace. Koncern ma zajem na tom aby si "zakaznik" koupil za "tezke prachy" automobil novy ne aby si "za par korun" upravoval ten soucasny.. Editováno: 18. Listopad 2013, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boby77 Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 Přesně řečeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 No a hlavne kdo by nahrazoval takovym osizenym suntem celkem dobre sedacky z O2? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 Pokud to ještě někdo řeší... http://www.briskoda.net/forums/topic/312389-redders-octy-mk2-air-ride-20s-2014-trim-and-more/#entry3737190 dle info jen klasika záměna konektorů, jinak mechanicky bezezměny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťas-RS Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Fuuuha , to je mazec, krásné .... to si převlékl jen ty orig. potahy ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 nee to není vůbec moje, tohle je z Anglie. Dle textu jde předek s výměnou konektorů. Zadek je taky docela v poho, opěradlo je shodné, sedák se musí přečalounit. Já mám jiný projekt... sedadla audi a6 s-line Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťas-RS Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 jo jo, já jsem to myslel , jako, že ten majitel si to převlékl . Napsal jsem to tak, že to fakt vypadá dvojsmyslně, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vony991 Vloženo 13. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2016 Dobrý den, rád bych se zeptal, zda nemá někdo zkušenost s předěláním RS sedaček z octavie III do octavie II. Dočetl jsem se, že přední pasují, ale zadní ne. Je možné sedačky nějak upravit, nebo podobně, aby šli napasovat do dvojky? Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2016 Proč zakládáš duplicitní téma? Tvojí povinností je před založením tématu hledat, zda se podobný problém v dané sekci již někde neřeší. Témata sloučena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan0091@seznam.cz Vloženo 24. leden 2019 Sdílet Vloženo 24. leden 2019 Zdravím, Chtěl bych se zeptat zda sedačky z 3 Rsa budou pasovat do OII kombi bez úprav nebo ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 24. leden 2019 Sdílet Vloženo 24. leden 2019 přední jen předělat konektory, zadní nesedí 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. leden 2019 Sdílet Vloženo 24. leden 2019 V 24. 1. 2019 na 9:09, dan0091@seznam.cz napsal: Zdravím, Chtěl bych se zeptat zda sedačky z 3 Rsa budou pasovat do OII kombi bez úprav nebo ne ? Rozšířit Po skoro třech letech další ignorant pravidel - nezakládej duplicitní téma! Témata sloučena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondraelisak95 Vloženo 22. Březen 2019 Sdílet Vloženo 22. Březen 2019 Zdravím Chtěl bych se zeptat jestli teda někdo dokončil změnu sedaček z O3 do O2. Jestli ma nějaké rady. Ja jsem koupil O2 RS s předními sedačkami z O3 RS a manik mi řekl ze jsou vyměněny ale ze je potřeba dozapojit výhřev, tak jestli nema někdo foto nebo radu kam který kabel a co a jak. Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodrigez Vloženo 24. Duben 2019 Sdílet Vloženo 24. Duben 2019 Ako treba upraviť AIRBAG konektor? Mám Octaviu 2 a chcem dať predné sedačky z Octavie 3 (klasickej, nie RS). Je niekde nejaká schéma zapojenia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
faust81 Vloženo 23. Únor 2021 Sdílet Vloženo 23. Únor 2021 Stále někdo nezkusil už tu vyměnu sedaček s octavie 3?Scháním sedačky z výbavy elegance ale je jich málo manualních. díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
faust81 Vloženo 7. Březen 2021 Sdílet Vloženo 7. Březen 2021 Tak jsem sehnal sedačky octavia 3 rs a pomalu začínám skládat do auta podle času. 1:přední jdou po uřezání kolíku bez problému,já jen řidičovu mám asi z bouračky malinko uhnutou na kolejnicích protože z bočních plastů trochu kouká ze šikma ližina pojezdu a u spolujezdce ne.to se bude řešit. 2:zadní lavice to už je oříšek...musel jsem zbrousit kolíček na boku aby šel zasunout do opěradla a přihnout dolů zajištovací jazyk co jde do opěradla zámku. Opěradlo pasuje ,ale nejde sklopit má spodní hranu pevnou a po cca 7cm sklopení se opírá o podlahu kufru to se bude muset dořešit,nejspíš uříznutím spodku výstuže opěradla.Dále aby prostřední pás šel zašroubovat je třeba odvrtat nýt a uříznout držák snímače zapnutí pásů. Spodní lavici budeme pokračovat buď se udělá držák jako v octavii 3 a nebo se přečalouní starý ale nevým zda dělali v celku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
timon17 Vloženo 20. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2021 Dobry, chcem sa spytat ze ci sedia sedačky z oktavie 3 kombika do oktavie 2 sedan po facelifte. Nenašiel som že by sa tu presne táto téma presne už preberala tak sa to tu spýtam. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.