Martab Vloženo 27. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2018 Přesně tak, R15 jsou OK, vejdou se, i 5x100 je OK, kola sedět budou, ale z FI mají štapné ET, (možná šířku) a určitě i profil, takže použít je není možné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 27. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2018 Jaký je pruměr kotoučů, 17" kol? Ale verze 81kw můžeš mit s 15" Ja vim že f3 s 16" diskami to nedam 14" disků bo kotouče jsou jiné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 27. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2018 Průměr kotoučů je stejný u všech verzí do 70kw, tam se vejdou i R14, nad jsou větší přední kotouče a minimum jsou R15. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 27. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2018 @TOMUSVelikost kol neovlivní v konfigurátoru velikost brzd. Velikost brzd ovlivňuje motorizace kterou auto má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 27. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2018 ok. chapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 29. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2018 Na Scoutline 1.0TSI 81kW i na R5 edition 1.4TSI 92kW máme na léto R17 a ted na zimu R15. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 30. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2018 Chudák R5 teda, dopřál bych jí něco většího. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sqi1 Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Mám Fabia III, která vyjela z výroby na plechových kolech, pokud budu chtít dát na auto kola hliníková např. zn. Detzent TX, je třeba pořizovat ke kolům nové šrouby nebo je možné použít ty z plecháčů? Vím že když má auto z výroby hliníková kola, tak že se šrouby běžné používají i na plechová kola, většinou zimní, ale funguje to tak i naopak? Jestli třeba Škodovka nepoužívá na Fabie v základu na plecháčích levnější řešení, kratší šroub.... Vím že třeba Opel nebo Ford mají u některých modelů pro plechová a hliníková kola různé šrouby nebo matice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 30. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Šrouby stačí délkou, také to tak mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 On šroub je dlouhý dost, ale záleží jaké zakončení šroubu jsou uzpůsobeny ty nové kola. Pro origo kola se dají použít stejné šrouby jako na plechové, ale to nemusí být obecné pravidlo pro kola od jiných výrobců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 @sqi1Někdy se dá sehnat origo kola levněji jak Dezent a budou i vypadat lépe. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Dolezite ake maju dosadaciu plochu tie dezent disky... Skodovka pouziva polgulove sroby a pouzivaju sa aj do konusu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Enzo i dezent někdy obě verze. Nutno zkontrolovat datový list. Je to tam psané. A taky je lepší tzv. Přesně vrtané na škodu aby nemusel být plastový středící kroužek. A střední deklík bude 60mm a origo škoda má myslím 57,4. A ještě budou ty šrouby hodně utopené a budeš muset shánět dlouhé krytky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kouba88 Vloženo 5. Únor 2020 Sdílet Vloženo 5. Únor 2020 Zdravím, mohl by mi někdo poradit jestli tyto disky R14 6,0J ET38 a R14 6,0J ET43 můžu použít a jsou zapsány v TP pro Fabii III 2020 Hatchback 1,0 mpi 55 kw?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 5. Únor 2020 Sdílet Vloženo 5. Únor 2020 Tyto zapsané nejsou. R 14 pouze 5J14 ET35. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 6. Únor 2020 Sdílet Vloženo 6. Únor 2020 před 13 hodinami, Kouba88 napsal: Zdravím, mohl by mi někdo poradit jestli tyto disky R14 6,0J ET38 a R14 6,0J ET43 můžu použít a jsou zapsány v TP pro Fabii III 2020 Hatchback 1,0 mpi 55 kw?? Díky Nevím abych se sám nemýlil, ale mám takový dojem, že krátká Fabie III, ať už modelový rok 2020, nebo rok výroby 2020, nebo jak jsi to myslel s tím uvedením roku 2020 s motorem 1.0 Mpi 55kw se snad ani nevyráběla a zatím ještě nevyrábí a tak ani nemůže existovat pro takovou Fabii TP. Nemyslels snad 44 kw ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kouba88 Vloženo 6. Únor 2020 Sdílet Vloženo 6. Únor 2020 Situace je taková, že nám po staré jedničkové fabii zůstaly tyto kola, která jsem zmiňoval a na konci února si máme vyzvednout novou Fabii 3, proto jsem psal rok 2020. Ale obecně to bude i pro starší ročníky. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 6. Únor 2020 Sdílet Vloženo 6. Únor 2020 (editace) Dobře, ale tedy jestli si jdeš vyzvednout novou Fabii III 55 kw, tak je to skladovka, nebo nový vůz z výroby? Ten nový s 55 kw se minimálně od srpna 2019 nedá objednat, ledaže by jsi na ni tak dlouho čekal a zadával ji do výroby a objednával snad někdy již v 1. polovině roku 2019. I když i to je možné, napiš jak to je, pokud jsi ochotný to nějak rozvést. Je fakt že dodací lhůty na Fabie z výroby jsou asi opravdu dlouhé. Editováno: 6. Únor 2020, autor: DušanV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kouba88 Vloženo 6. Únor 2020 Sdílet Vloženo 6. Únor 2020 Omlouvám se, je to opravdu 44 kw. Neobjednával jsem to já ale otec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 7. Únor 2020 Sdílet Vloženo 7. Únor 2020 Jak již jsem psal, tyto disky nelze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip4 Vloženo 12. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2020 Momentálně sháním alu kola na zimu a na inzerátech jsem narazil na origo kola, ale je na nich vyražený Borbet jako výrobce, je to tak ok, nebo jsou to kopie? Jde o 16ky Dione. Díky, moc se v tom nevyznám totiž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 17. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2020 Je to cajk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinak34 Vloženo 14. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2022 Koupil jsem na zimu "tritony". Trošku jsem je zrenovoval a ještě sehnat nějaké pneu. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas1516 Vloženo 10. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2022 Ma niekto na R16 obute celorocne pneumatiky 215/45r16? Uvazujem nad takymi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
naschd Vloženo 10. leden 2023 Sdílet Vloženo 10. leden 2023 (editace) @thomas1516 Nebol to presne tento rozmer, ale ja som s celorocnymi continental nebol spokojny. Viem pytas sa na 215 / 45 r 16 ja som mal 15 tky 185 ky a neviem boli take , nemastne neslane ... vyskusal som ich koli nic moc zimam ze vacsinou iba voda. Dezen - vzorka - rovnaky ako na zimnych plechoch ( ktore mi bohuzial este smrdia doma kedze Fabca to ma za sebou , resp. mozno teda este niekde ako zombik jazdi ... ) ale k veci , celorocne sa mi nepozdavaju radsej by som isiel na ALU leto / plech zimaky ( tak som to vlastne aj mal .. predtym ) asi to nieje moc ok z dovodu teplot a zmesy, neviem , kludne ma opravte ak ma niekto ine dojmy edit: inak mne sa to pozdavalo to auto aj na zimakoch plechoch , ciernych , auto bolo biele , a po kazdej sezone som ich ocistil kefou jemne zabrusil kde trebalo a strekol spat ciernou vypadali vzdy ako nove :D :) a pekny kontrast - bez krytov kolies Editováno: 10. leden 2023, autor: naschd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.