AntonioB721 Vloženo 1. Duben 2018 Sdílet Vloženo 1. Duben 2018 Přesně tak odděluje se hlavice od té kožené sukýnky s rámečkem v podstatě se to jenom přehodí, v servisu se mi ukazovali jak to vypadá před demontáží ale při samotném sundávání jsem nebyl,předpokládám že použili nějakej malej šroubováček nebo něco čím tu pojistku Uvolnili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 1. Duben 2018 Sdílet Vloženo 1. Duben 2018 Ok, vyzkousim to a uvidim, kdyz se mi to povede, pokusim se udelat nejakou fotodoku pro ostatni kutili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagrant Vloženo 18. Červen 2018 Sdílet Vloženo 18. Červen 2018 Keď sa môžem spýtať koľko stojí tá páka kodiaq ? Určite to vymením aj ja ta v sportline je ako kutáč inak ešte otázka je v karoqu ešte iná radička alebo je tá istá ako v kodiaqu ? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozef janosik Vloženo 20. Červen 2018 Sdílet Vloženo 20. Červen 2018 V 1. 4. 2018 na 13:14, Bladik napsal: Ok, vyzkousim to a uvidim, kdyz se mi to povede, pokusim se udelat nejakou fotodoku pro ostatni kutili podarilo sa ti to prehodiť a nafotiť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 24. Červen 2018 Sdílet Vloženo 24. Červen 2018 Podařilo se mi jeden volič Kodiaqa rozebrat do puntíku a přijít na to jak se to montuje/demontuje => vím jak na to ale ještě jsem se k tomu bohužel nedostal ... není čas :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprcek Vloženo 9. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2018 V 24. 6. 2018 na 15:05, Bladik napsal: Podařilo se mi jeden volič Kodiaqa rozebrat do puntíku a přijít na to jak se to montuje/demontuje => vím jak na to ale ještě jsem se k tomu bohužel nedostal ... není čas Tak kdy to sem šoupneš - já se už nemůžu dočkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 10. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 Není čas se k tomu dostat :( ... pokusím se co nejdřív to zmáknout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 30. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2018 (editace) Tak jsem se konečně o víkendu odhodlal a dotáhl jsem ten návod jak na výměnu DSG voliče. Doufám, že je popis dostatečně detailní a v případě špatně použitých obratů či výraziv mimo automotive hantýrku se omlouvám, opravdu jsem neměl čas se psaním odborného článku. V případě, že by to někdo chtěl ve voze přemontovat a necítil se na to, mohu nabídnout své služby, mám za sebou čtyři výměny a už vím co a jak a kde na co šáhnout aby to povolilo Výměna voliče DSG.docx Editováno: 30. Červenec 2018, autor: Bladik 1 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal z Vloženo 30. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2018 Super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 14. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2018 Parádní práce, myslíš, že to podobně bude řešitelné i u O3FL ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 17. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2018 To by mohlo byt podobne, ale zkusenosti s tim nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 17. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2018 Mam tu z Kodiaqa jiz na sve O3FL, a je to prijemna zmena, sehnal jsem ji docela levne. Jen skoda, ze se nepodarilo sehnat provedeni s napisem Laurin a Klement, nebo @Bladik tobe se podarilo ji sehnat ? Servis delal na dvakrat, nejdrive me poslali britske provedeni s tlacitkem napravo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H1982 Vloženo 18. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2018 Rád bych se zeptal pro na provedení DSG páky z Kodiaqa. V jednom z obchodů je v nabídce v šedivé barvě. Já mám černý interiér, a tak bych se chtěl zeptat, zda lze sehnat páku v černém provedení s nápisem DSG 4x4. Podle toho, co jsem hledal, tak je to asi 566713123EEXY, je to pravdu tak, že existují dvě barevná provedení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 16. leden 2019 Sdílet Vloženo 16. leden 2019 Nevie niekto,ci je do radiacej paky DSG mozne kupit samostatne iba ten vrchny dekor s napisom,aby tam bolo DSG a L&K,ako na obrazku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. leden 2019 Sdílet Vloženo 16. leden 2019 Podle "alternativni" Etky jsem nasel pro mech. prevodovku plaketu s cislem dilu 5E0798117C. Pro DSG ale nenalezeno, vypada to, ze je volic komplet jeden dil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnMiT312 Vloženo 16. leden 2019 Sdílet Vloženo 16. leden 2019 (editace) Ale podle vseho by to mělo byt stejne od SII FL + OIII. Takze sance něco najit jiste bude. Ale asi to bude chtit nekoho kdo ma Etku. Editováno: 16. leden 2019, autor: OnMiT312 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 17. leden 2019 Sdílet Vloženo 17. leden 2019 Presne tak som to nasiel vsade zatial pre Superb.Pre manual ako samostatne za cca 14 eur,pre dsg iba komplet. Pytam sa preto,lebo Super L&K 2015 mal napis na pake DSG a L&K,kdezto 2019 ma uz iba DSG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlady1980 Vloženo 17. leden 2019 Sdílet Vloženo 17. leden 2019 Patrik, mne v servise na zaruku vymenili paku. Objednali sampozrejme podla VIN (na L&K 2017) a prisla paka bez loga L&K. Je to diel 3V1713123J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 17. leden 2019 Sdílet Vloženo 17. leden 2019 Fakt? Já mám výrobu 05/2018 a logo tam ještě je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 17. leden 2019 Sdílet Vloženo 17. leden 2019 (editace) před 5 hodinami, Wlady1980 napsal: Patrik, mne v servise na zaruku vymenili paku. Objednali sampozrejme podla VIN (na L&K 2017) a prisla paka bez loga L&K. Je to diel 3V1713123J. Iba DSG tamuz mas,ze?Povodna bola s? Editováno: 17. leden 2019, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlady1980 Vloženo 17. leden 2019 Sdílet Vloženo 17. leden 2019 Ano, teraz uz iba DSG.... Povodne bola s aj s napisom L&K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 13. Únor 2019 Sdílet Vloženo 13. Únor 2019 Chcem taku DSG L&K...nema niekto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlady1980 Vloženo 15. Únor 2019 Sdílet Vloženo 15. Únor 2019 Patrik, ten stitok sa da pekne vymenit, je tam nalepeny obojstrannou paskou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 15. Únor 2019 Sdílet Vloženo 15. Únor 2019 Len kde ju/ho v rozumnej cene zohnat,idealne v top stave samo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 29. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2019 https://www.obautodily.cz/nahradni-plaketka-radici-paky-skoda-automaticka-prevodovka-s-napisem-dsg-laurin-amp-amp-klement-11539cz2352/ Takze uz je zohnatelna.Uz som si ju aj v skoda shope objednal.Zajtra pride a nahodim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.