Publikováno Listopad 30, 20168 r Máte někdo povědomí, jestli lze v SIII před faceliftem přidat do phoneboxu bezdrátové nabíjení, které je jako originál ve výbavě poloviny 2016?
Prosinec 22, 20168 r V 30. 11. 2016 at 21:09, klingon napsal: SIII před faceliftem Facelift ještě snad nebyl, ne?
Září 2, 20178 r Je nějaké řešení bezdrátového nabíjení u S3, u kterých ještě tato možnost nebyla z výroby?
Leden 18, 20196 r Dnes v aute uspesne otestovane.Dokonca to moj "socka" telefon ani nepodporuje,ale existuje uz na to zariadenie,ktore mu pomoze. https://www.mp3.sk/ultratenky-nabijaci-modul-bestcharger-pre-vas-smartfon-samsung-lg-a-dalsie-znacky-p-259287.html Upraveno Leden 18, 20196 r od Patrik1971
Leden 18, 20196 r Existuje možnost jak toto bezdrátové nabíjení občas vypnout? Jde mi o to, že když jedu například 4 hodiny v kuse, telefon v přihrádce se dobije a pak se zbytečně celkem rapidně ohřívá.
Leden 20, 20196 r V 18. 1. 2019 na 18:35, Patrik1971 napsal: Pokial sa nabije,mal by s prestat nabijat a tym padom zohrievat,ci? Právě, že ne, nabíjení podle mne pokračuje neboť záda telefonu jsou pak poměrně horká, ale jak píše Aleš_BX otočení telefonu by vše mělo vyřešit ?
Červenec 15, 20196 r Ahoj chlapi, já mám SUPa III (06/2018) ve výbavě Ambition Plus, a tohle QI nabíjení mi chybí a rád bych to měl.. Poradíte mi, prosím, někdo, co a jak koupit a jestli by to někdo dodělal? Jen podotýkám, auto má ještě tovární záruku 4 roky, tak snad to nebude extra vadit, pokud je někdo šikovný ?
Červenec 16, 20196 r @funscreen - není dovoleno ptát se na stejné věci ve vícero tématech, máš SIII, tak se drž příslušné sekce. Duplicita smazána.
Červenec 17, 20196 r OK, takže v OCT III se nic nedozvím.. :D Nicméně, řešil to tedy někdo konkrétně, prosím, na SIII? Případně - byl by někdo ochoten mi s tím pomoci??
Červenec 19, 20196 r Ze sa telefon hodne zahriava pri nabijani,to uz tu spomenute je,ale stava sa mi casto,ze zacne nabijat,potom prestane,musim s nim pohybat a opat nabija a prestane....tak to spravi parkrat a potom uz nabija konstatne.
Červenec 21, 20196 r To bezdratove nabijeni je za mne celkem zklamani.. s nabijeci podlozkou co mam doma se to srovnavat neda. Extremni zahrivani telefonu a celkove pomalost nabijeni.. az si rikam zda to mam vazne v poradku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.