Březen 16, 20205 r Úplnou náhodou jsem narazil na toto: Automatic Start and Stop Off Default Device for Skoda Kodiaq Karoq GT Interior Mouldings Accessories Nemáte s tím někdo zkušenosti? Vypadá to jako dobrá a rychlá náhrada za kódování Start-Stop :)
Březen 17, 20205 r Pripada mi to elegantni. Ale ta cena. Za tu cenu mas originalni Caristu. Neco podobneho se da koupit i v Cesku. A levneji, jen se musi pajet dratky. Presto jsem o tom uvazoval, ale nepodarilo se mi demontovat tu listu s tlacitky. Takze jsem nakonec zustal u softwaroveho reseni - vypnuti pres Caristu.
Květen 12, 20205 r Dotaz na Ferdu. Jsem čerstvý vlastník Karoqa Sportline, 1,5TSI DSG - skladovky. Vznesl jsem v servise dotaz na dodatečnou montáž/ aktivaci asistenta dálkových světel a případně na ACC a na všechno jsem dostal odpověď ne, jen prodat a koupit jiného Karoqa s daným asistentem a ACC. Mám asistenty - FA, SA, RTA, TA, RVCam. U ženinho Yarise nebyl problém dodatečné montáže (řídí se asi sloganem "za peníze v Praze dům"), takže mě to celkem překvapilo. Prošel jsem několik místností a různých témat a dost věcí asi jde, ale nevím jak a za kolik a hlavně kdo to provede. Často jsem se dočetl, že řešením jsi ty. Proto prosím o odpověď. Moc Dík.
Květen 13, 20205 r Iba nasmerovanie....tu a takto verejne sa odpovede a nacenenie nedockas.Odporucam SS,mail,alebo mu priamo zavolat.
Květen 13, 20205 r před 3 hodinami, Patrik1971 napsal: Iba nasmerovanie....tu a takto verejne sa odpovede a nacenenie nedockas.Odporucam SS,mail,alebo mu priamo zavolat. Dík. JSem tady nováček, takže jsem to nevěděl. Předpokládám poslat zprávu z jeho profilu. Mail ani telefon nemám.
Květen 18, 20205 r Při zapnutém motoru a otevření dveří auto pípa ke zbláznění na maxidotu hláška "pozor: motor běží" nebo něco v tom smyslu, poradí někdo jak se toho můžu zbavit? Díky
Květen 18, 20205 r před 2 hodinami, abyssis napsal: Při zapnutém motoru a otevření dveří auto pípa ke zbláznění na maxidotu hláška "pozor: motor běží" nebo něco v tom smyslu, poradí někdo jak se toho můžu zbavit? Díky Úplne jednoducho, nemaj zapnutý motor a otvorené dvere Upraveno Květen 18, 20205 r od twix2v1
Květen 18, 20205 r před 3 hodinami, abyssis napsal: Při zapnutém motoru a otevření dveří auto pípa ke zbláznění na maxidotu hláška "pozor: motor běží" nebo něco v tom smyslu, poradí někdo jak se toho můžu zbavit? Díky na automate staci zaradit parkovaciu polohu; na manuale by nestacilo zatiahnut rucnu?
Květen 18, 20205 r před 3 hodinami, sk.mike napsal: na automate staci zaradit parkovaciu polohu; na manuale by nestacilo zatiahnut rucnu? I když je automat v parkovací poloze, tak to řve... Pokaždé, když jdu otevřít dveře do garáže, tak to řve... :)
Květen 18, 20205 r Zkus se podívat na Modul 17 - Instruments Adaptace 10 - Ignition active message Druhá věc je, že auto upozorňuje nejen na zapnuté zapalování ale pokud máš Kessy, tak i na nepřítomnost klíče ve voze.
Květen 20, 20205 r V 18. 5. 2020 na 17:52, Martab napsal: Druhá věc je, že auto upozorňuje nejen na zapnuté zapalování ale pokud máš Kessy, tak i na nepřítomnost klíče ve voze. ale inym tonom. pri ponechanom zaradeni D/R/N a otvoreni dveri je to nizsi ton a pri opusteni vozidla s klucom vo vrecku je to ozajstne neprijemne vysoky piskot Upraveno Květen 20, 20205 r od sk.mike
Květen 21, 20205 r já když dám u automatu polohu na P tak to nepíská, když tam nechám něco jiného tak to píská pokaždý Upraveno Květen 21, 20205 r od olexaV
Květen 21, 20205 r Také mi to i na parkováku píská a je to opruz. Kdyz do toho ještě od řidiče otevři kufr, tak to je jak u kolotočářů.
Červenec 2, 20205 r Ferdo, už jde ACC podle dopravních značek? Když jsem byl ve Strakonicích cca před 3/4 rokem tak jsme se o tom bavili... Případně už je vychytanější u Karoq 2020 Start&Stop systém? Byl jsem první, kdo u Vás s model 2020 byl. Nakonec se povedlo, ale je vypnutý na dobro na pořád... :) (nejde zapnout) Ne že by to vadilo, ale jen se ptám... :) Děkuji
Červenec 13, 20205 r Ahoj. nemůžete mi prosim poradit jak se muzu spojit s ferdou25? nejak nemůžu najit ani email a ani zadny jiny kontakt.
Červenec 14, 20205 r před 8 hodinami, j.jurasek napsal: Ahoj. nemůžete mi prosim poradit jak se muzu spojit s ferdou25? nejak nemůžu najit ani email a ani zadny jiny kontakt. Co treba napsat soukromou zpravu? Kliknes na jmeno v tomto pripade ferda25 a pak na ikonku obalky :). Takto to je na mobilnim zobrazeni fora (telefonu) na PC to mozna vypada jinak... :)
Červenec 14, 20205 r Při pokusu poslat zprávu napíše "ferda25 nemůže přijímat zprávy." taky bych potřeboval kontakt
Červenec 15, 20205 r Pěkně prosím, lze na Karoqa nakodovat stočení R zrcátka dolu při DSG R? Nebo to jde jen židlí s pamětí?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.