Přejít na obsah

Po vyměně destiček auto chcipa


GubaXann

Doporučené příspěvky

Zdravim.
Na fabii 1.2 HTP 41kw mi mechanik vyměnil destičky a pote co jsme dali auto pryč z heveru,tak přestalo brzdit jak ma a začalo ztracet otačky. Otačky padaji když se rozjedu hlavně dozadu a sešlapnu brzdu,tak klesnou anebo když několik krat za sebou zmačku brzdu a pak ji sešlapnu uplně tak taky klesnou. Dnes jsme vyměnili brzd.kapalinu, tekla černa a stejně to nepomohlo.
Před vyměnou destiček to bylo ok, je jasne, že nejspiše to nema nic společneho, ale je to divne.

 

Když zmačknu hadičku,ktera vede k posilovačí brzd,tak auto nechcipa a funguje lepe... Když je to timto (viz foto) da se nějak odzkoušet zda je funkční nebo ne ? 

Snímek obrazovky 2017-12-20 v 19.02.42.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přikláněl bych se k výše už zmiňovanému přisávání vzduchu. Buď prasklá nebo netěsné hadička od sacího potrubí k posilovači nebo netěsnost přímo v posilovači. ZAčal bych tou hadičkou, je to levnější a na zkoušku to půjde nahradit "jakoukoliv" hadicí.

 

Když při vypnutém motoru několikrát šlápneš na pedál brzdy, aby se "vyšlapal" podtlak v posilovači, pak šlápneš na brzdu a při tom nastartuješ, propadne se pedál brzdy?? Nebo jde pedál brzdy při vypnutém motoru od prvního šlápnutí pořád stejnou silou??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...