Maverick Vloženo 4. Únor 2018 Sdílet Vloženo 4. Únor 2018 Uz nemam chut nikoho presvedcovat. Sve jsem rekl, kdyz si nechteji nechat poradit, jejich volba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seliot Vloženo 4. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2018 MilanHos jasne pochvalim ale zrejme az na jar to budem davat na auto a kedze nwm ani ze kolko mu to bude trvat lebo je to cez krstneho co robi v honde a ked dojde niaka zakazka tak ta ma prednost pred takouto fuskou... kazdopadne az to bude doma nastriekane odfotim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seliot Vloženo 4. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2018 preco mi zmizli 2 prispevky z tejto temy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Březen 2018 Sdílet Vloženo 4. Březen 2018 Protože byly mimo téma = číslo barvy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seliot Vloženo 5. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 Dibre uznavam ten druhy o tom lepeni bol trosku mimo temy ale ten z tymi fotkami nie... Nadvezovalo to na prvy prispevok a ukazovalo to vysledok a z akeho cisla to lakernik namiesal... To tu mam radsej vytvarat XY tem ked chcem poradit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 20. Březen 2018 Sdílet Vloženo 20. Březen 2018 Vie mi niekto zistit odtien bielej? VIN: TMBJR6NJ6JZ111342 Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 20. Březen 2018 Sdílet Vloženo 20. Březen 2018 9P 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 20. Březen 2018 Sdílet Vloženo 20. Březen 2018 Cize Candy. Diky moc 1026/F9E/9P9P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1kam Vloženo 11. Březen 2019 Sdílet Vloženo 11. Březen 2019 Chlapci, pekny den, asi sa budem opakovat, no nesiel som to v tejto teme Kde najdem stitok s kodom farby? Vidim ze podla vin mi to viete zistit, ale rad by som disponoval touto informaciou :) Pripadne mi napiste prosim do spravy, kde si mozem podla vin kod zistit sam. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny.z Vloženo 11. Březen 2019 Sdílet Vloženo 11. Březen 2019 Kód barvy je na papírové nálepce na plechu v kufru vedle rezervy (prostoru pro rezervu). Je nutné zvednout podlahu, aby byla vidět. Vypadá takhle nějak: https://www.google.com/search?q=skoda+kod+barvy&client=firefox-b-ab&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=QmqeQsEh05zPlM%3A%2CArgmgIJqdMPTkM%2C_&vet=1&usg=AI4_-kS5P5CoXFtL7RriDcSRLzONZCPa_A&sa=X&ved=2ahUKEwi2rpOfsfrgAhWIb1AKHRW1AuYQ9QEwAHoECAYQBA#imgrc=9rfosPpob7yK0M:&vet=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1kam Vloženo 11. Březen 2019 Sdílet Vloženo 11. Březen 2019 Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 12. Březen 2019 Sdílet Vloženo 12. Březen 2019 Len sa mi zda, ze neaky modelovy rok tam tu nalepku teda stitok nemal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlosx Vloženo 3. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2019 mohl by mi nekdo z VIN zjistit cely kod barvy? podle stitku je to LQ5X vin: TMBEP6NJ4JZ063850 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 30. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2019 Mas modrou Denim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlosx Vloženo 31. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2019 ano. podle stitku v kufru je to LQ5X-G0G0, hadam ze to uz presneji nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny.z Vloženo 2. Září 2019 Sdílet Vloženo 2. Září 2019 Jde: nechat si to namíchat přesně podle původní barvy lakovaného dílu... Ale v případě nového (nevyšisnutého) auta to nedává smysl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šlaušek rs Vloženo 7. Únor 2021 Sdílet Vloženo 7. Únor 2021 Nevěděl by někdo číslo odstínu pastelové šedé steel, co se dává na Monte Carlo (r.v. 7/2016)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 7. Únor 2021 Sdílet Vloženo 7. Únor 2021 F7A by to mělo být, kdyžtak je štítek buď v kufru, servisce nebo manuálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik SK Vloženo 23. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2021 Dobry den prajem. Neviem sa nikde dopatrat aky kod farby mam na fabii 2020. Ak by mi niekto vedel pomoct VIN: TMBJR6NJ4LZ043061 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.