Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Před hodinou, cayc napsal:

marketing, 3D geometria a vzdy su s tym problemy, nikto na okoli to nevie spravit poriadne

Tak to je problém někde jinde a ne ve autě nebo technologii měření.

Vloženo

Byli u nás školitelé a říkali,že problémy s volantem mívají všichni a je jedno jestli je to na geometrii Hunter-což patří ke špičce,Bosch,Baisbarth.

Když jsem se ptali čím to je tak ani nebudu vypisovat,co všechno má na to vliv a když se to posčítá,je problém

Vloženo

Tak pani som po geo išiel som do iného mesta. 

Tentoraz to bol stroj hofmann. 

Nastavila sa geo, volant sa dal podľa stredu budíkov a toho plastu za volantom. 

Skontroloval som si to na vlastné oči. 

Nastavilo sa to všetko podľa tolerancie. 

Auto ide rovno, volant rovno, aj riadenie je citlivejšie v stredovej polohe. 

Odporúčam absolvovať vždy skúšobnú jazdu a kým to neurobia poriadne nezaplatit.

Vloženo

No vecsinou na geometrii je na papiery napisane ze po opusteni dielne, uz za nic nerucia. Lebo ked trafis dobru dieru je geometria hned vtahu. 

Radsej napis kde ti tu geometriu robili zle. Nech si ostatnu daju pozor. 

Vloženo

Měl to údajně několikrát proměřeno, jaký byl výsledek změření sbíhavosti po jeho nastavení systémem pokus omyl taky nevidíme. Lišily se nějak hodnoty na původním protokolu a teď pro srovnání?

Vloženo

udaje po zmerani neboli rovnake ako na predchadzajucej geo po nastveni, boli rozhadzane, museli nastavovat aj zadok aj predok nanovo...

takze nechapem takisto

Vloženo

Někteří tady tvrdili že bude a připomíná mi to známý systém "stéblo" když po mě jednou obsluha stroje v terénu chtěla dopravit nějaký čep a jeho přesnou délku mě odměřil stéblem trávy. Jinak x stránek problému jen o neschopnosti obsluhy geo.

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Zdravím, nevíte někdo, kde v Praze dělají kvalitní geometrii na Rapida? Byl jsem ve dvou servisech Škoda a špatný. V prvním auto jelo rovně, ale volant jemně doleva a teď podruhé volant doleva a auto jede doprava. Hrozný a to mám najeto 12tisíc km. Chci to teď vyreklamovat, ale jsem zvědavej jestli to zvladnou dát dohromady.

Vloženo (editace)

Taky jsem ji bez problému reklamoval ale už po 500km. Je tady celé téma o geometrii, to v celé Praze mají všichni ruce levé? Kontrolovali tlak pneu? Kdybys napsal kde jsi byl bylo by to asi jednodušší.

Editováno: , autor: ben06
  • o 4 týdny později...
Vloženo

Uz mi to dali dohromady. Ale mohlo by to byt jeste lepsi. Stale volant o nejaky ten milimetr je doleva. Chtelo by to nekoho kdy by si s tim trosku pohral. Vsude hrozne spechaji. 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...