Macouch Vloženo 14. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2018 Ahoj, má prosím někdo bližší informace o aktuálnosti nabídky akčního modelu OCT III Trumf, jak dlouho bude třeba ještě v nabídce, pokud ještě ?? U prodejce jsem jen tak mimochodem zjistil, že teď je výroba ve Škodovce zastavená, protože předělávají linku na OCT 4. Díky, Macouch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 15. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2018 Zadnou linku na O4 neoredelvaji. Jen maji celozavodni dovolenou. Po dovolene se bude vytabet stale O3 FL, jen v novem modelovem roce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2018 I Trumfu se dotkne změna emisních předpisů. Bylo oznámeno, že v Novgorodu se plánuje vyrobit pro Evropu 10 tis. ks. Víc nic oficiálně představeno nebylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 16. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2018 Trumf se už nedá objednat. Nyní už pouze skladové zásoby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2018 Ahoj, mám dotaz. Nevíte prosím jak je to se skladovýma autama? Když v mojem salonu již není toto auto, dá se převést z jiného salónu, anebo když už to tam je tak převoz není možný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 18. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2018 Nevím, jestli je to běžné, ale když jsem sháněl Rapid, prodejce byl ochotný jej převézt i od jiných prodejců. Že prý to dělají nějak nárazově a musel bych chvíli počkat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 19. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2018 před 9 hodinami, Woody napsal: Ahoj, mám dotaz. Nevíte prosím jak je to se skladovýma autama? Když v mojem salonu již není toto auto, dá se převést z jiného salónu, anebo když už to tam je tak převoz není možný? Ahoj zkus se podívat na Škoda.cz-skladove vozy,jestli nenajdeš ve svém okoli nějakeho prodejce co ma Trumf na skladě.Trumfu jako skladovek je tam celkem dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2018 No to je, jenže dávám auto na protiúčet a v tom mém mi dávají nejvíc. Jenže nemají trumf skladem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Září 2018 Sdílet Vloženo 2. Září 2018 Nestandardní barvy dané odlišnou paletou v Rusku, fotky skladových aut od Loudy: Šedá Platin (která tady už vyběhla) Modrá Reef Bílá Pure (najdi deset rozdílů oproti Candy) Černá Deep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
I.F. Vloženo 15. Září 2018 Sdílet Vloženo 15. Září 2018 Pure x Candy 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbek Vloženo 26. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2018 Jak jste spokojeni s Trumfem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
I.F. Vloženo 27. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2018 (editace) Od srpna jsem majitelkou O3 Trumf plus a s autem jsem velice spokojená. Rozhodující pro volbu Trumfu byl motor 1.4 TSI, LED světla, klima, víc nepotřebuji ?. Kdybych si výbavu měla nakonfigurovat, tak bych brala vše, ale to už je o jiné ceně. A pro mne jako bonus nové auto za cenu ročního, i když s lepší výbavou. Editováno: 14. Prosinec 2018, autor: I.F. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbek Vloženo 1. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2018 Jde do Trumfu dokodovat coroner ? Umi si sam přepinat dalkove a potkavací ? Nebo musim dokoupit Led světla? Jde mě o lepši vyhled z auta večer a v noci připadně za deště tak zvažuji zda si mam připlatit Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 1. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2018 Coroner je obhliadač mŕtvol, toho si nenakóduješ... Ak je vo výbave Auto light assist, bude ti prepínať automaticky. Inak, ja to mám, ale musel som deaktivovať, nakoľko na trasách, po ktorých jazdím /zákruty, prevažne cesty cez les, kopce/ je to dosť kontraproduktívne. Môj ľavý prostredník je väčšia istota. Fakt vhodné skôr na rovné cesty bez väčších prevýšení... LED svetlá sú LED svetlá, oproti halogénu výrazný skok v svietivosti... Ja by som priplatil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbek Vloženo 14. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2018 ? Tak jsem si nakonec připlatil. Měl jste někdo už problem s trumfem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
I.F. Vloženo 14. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2018 Mám najeto přes 3000 km a zatím vše O.K. , jen jsem nechala seřídit světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 15. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2018 Trumf je za tu cenu a vzhledem k motorizaci dobrá volba. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tromblion Vloženo 15. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2018 (editace) Mám ruskýho Trumfa v základní verzi (Nemám LED, Kessy, Climatronic). Za 4 měsíce najeto 15000 km a relativně spokojenost. Po převzetí se musel dopasovat nárazník a lítala mi ve víku kufru nějaká špona. :) Zpátečka by tam mohla jít asi snadnějc, stejně tak pozoruju "lehký klepnutí" při řazení z jedničky na dvojku. Ale co jsem tak přečetl, tak bohůžel asi standardní vlastnost. Ať už se jedná o Octavku z Ruska nebo ČR. Za ty prachy nebylo moc co řešit. Editováno: 15. Prosinec 2018, autor: tromblion 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 15. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2018 Řazení je u O III 1.4 kosatrbaté. Souhlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbek Vloženo 17. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2018 Ano řazení neni žádná hitparada a oproti O2FL se mě to zda podvozek tvrdý a každou nerovnost přenaší do kabiny a taky hluk mohl bejt menší . Motor tak ten je dobrej a světla super jsem rad že jsem přikoupil paket . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.