Říjen 24, 20186 r 1. Nie je to slozitejsi, a netreba to robit nasilu. Samotne vypnutie SS neprepina rekuperaciu do ineho modu, nedeaktivuje ju, proste sa s nou NIC nedeje. Su to hoaxy a bludy. 2. Su vobec nejake dokazy, ze platene vypnutie rekuperacie tym panom aj funguje? Viem iba o jednom uzivatelovi, ktory to po uprave sledoval, a zistil ze mu to stale meni napatia.
Říjen 24, 20186 r nepomohlo by zmeniť v gateway typ batérie z AGM na obyčajnú ? to by mohlo vypnúť rekuperáciu aj SS ...
Říjen 24, 20186 r Protože nevím, jestli mám nebo nemám rekuperaci, superb 140kw 09/2015, tak jsem udělal dneska měření. Stav baterky na maxidotu mi neukazuje nic jen oranžovou ikonu baterie, SOC ---%, tak jsem vzal měřák a šel se projet. Před nastartováním měla baterka cca 12,45V, po nastartování studené auto cca 14,7V. Udělal jsem jízdu asi 35km a po celou dobu napětí kolísalo o pár desetin. Takže hádám, že rekuperaci nemám v autě funkční? Nebo se pletu?
Říjen 24, 20186 r AdoksS: 12,45V je pěkná hodnota a ta nabíjecí taky. Ale pro jistotu si to ověř v seznamu výbavy
Říjen 24, 20186 r Uz sme to riesili na fore, ako ju zachytit, a kedy sa spusta. Vplyv ma napr. vonkajsia teplota. Nahrat ju celu = pouzit akykolvek obd adapter -> kompatibilny softver a nahravat napr. otvorenie klapky a napatie na CM. Tam je to vidiet tak, ze to aj uplny blb spozna.
Říjen 24, 20186 r před 40 minutami, AdoksS napsal: Clerfayt: máš na mysli z datového štítku v kufru? Jo, ale nevím jaký je to kód.
Říjen 24, 20186 r Clerfayt: Kody jsem rozlouskl, ale žádná zmínka o nějaké rekuperaci. sk0d@: kde se to řešilo, nějaký odkaz? díky
Říjen 25, 20186 r Asi zde: https://forum.skodahome.cz/topic/133719-dobíjení-autobaterie-nabíječka-startovací-zdroje-apod/
Říjen 25, 20186 r před 12 hodinami, Patrik1971 napsal: Urcite ju mas,to je standart,ako aj SS,bohuzial Chápu-li správně, tak SIII má StartStop + tím pádem i rekuperaci každý. OIII má StartStop + tím pádem i rekuperaci jen některá dle výbavy. Tedy nemá-li ve výbavě StartStop, pak nemá ani rekuperaci a má zcela obyčejnou baterii.
Říjen 25, 20186 r Moc pěkné téma o ničem...v určitém období se vyráběli auta, které mají rekuperaci a nemají Start/Stop....
Říjen 25, 20186 r V 19. 10. 2018 na 14:55, Martin Bednář napsal: Tak lidi tady konkrétně s S3 vesele rekuperují cca. tři a půl roku, co je auto na trhu a žádné problémy s tím zatím nejsou. Neosuhlasím, mě odešla baterka asi po 2,5 roce a to během léta. Odešla z minuty na minutu...ráno jsem nastartoval ujel po dálnici 100km na benzince zhasnul a už skoro nenastartoval. Druhý den ráno jsem již nenastartoval...a to auto používám na dlouhé cesty(nyní po 3a1/4 roce mám najeto 160tkm ) a docela dost brzdím motorem...musím říci, že jsem si myslel, že o svém autě vím hodně, ale o této "feature" jsem netušil a ledacos mi tím došlo => tohle chci fakt vypnout
Říjen 25, 20186 r Moc pěkné téma o ničem...v určitém období se vyráběli auta, které mají rekuperaci a nemají Start/Stop.... To znamena, ze vsechny Skody s SSS maji i rekuperaci?
Říjen 26, 20186 r V 25. 10. 2018 na 10:01, ferda25 napsal: Moc pěkné téma o ničem...v určitém období se vyráběli auta, které mají rekuperaci a nemají Start/Stop.... Možná by stálo za to dát jednoduchou odpověď - rekuperaci umím vypnout, neumím vypnout, týká se vozidel z období xy. Spoustu dohadů by to ušetřilo.
Říjen 26, 20186 r Problem je, ze nezistne a verejne nic nevysvetluje, pouze pres SZ za ucelem kseftu. Veškeré informace poskytuji jen přes soukromé zprávy. Tak nejak se u nej vytratila ochota nezistne pomoc radou nebo vysvetlenim.
Říjen 26, 20186 r Mel bych mit vyplou rekuperaci na F3, baterka drzi 12.4 az 12.5 V. Auto jezdi denne kratke trasy. Upraveno Říjen 26, 20186 r od Čečulák
Říjen 27, 20186 r Mluvíš pro mě jazykem jiného kmene... Občas ze zvědavosti změřím baterku přímo na jejím kontaktu měřákem za 2 stovky a ukazuje to nejmíň 12.38 V... nejvíc 12.5 V Měřím to po stání auta z druhého dne. Pod 12.38 zima léto to nikdy nekleslo... minimálně toto to drží stále. Auto jezdí manželka 10 km do práce a dalších 10 zpět se zastávkou ve škole a v obchodě...pokaždé startuje. Parkování přes noc v nevytápěné garáži, ve dne na ulici. Zda je to více než normálně netuším, ale když jsem byl u Jirky, tak se mě sám ochotně ptal co chci nakódovat a mimo jiné mi tam měl udělat dle jeho slov potlačení rekuperace. Dokonce mi i celkem podrobně vysvětlil postup... jenže já ani netušil co říká . Když baterii dobiju na 12.8 V, tak mi to nedrží a opět to klesne na udanou hodnotu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.