Habi001 Vloženo 26. Únor 2019 Sdílet Vloženo 26. Únor 2019 @Jan R. už je proto, že víš o jaký se jedná vůz, tak nevím proč tady plácáš nesmyslnou cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 26. Únor 2019 Sdílet Vloženo 26. Únor 2019 Více fotek tohoto kusu: https://www.idnes.cz/auto/zpravodajstvi/skoda-scala.A190225_073256_automoto_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 14. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2019 Teď jsem potkal Ambition v noci, myslel jsem, že svítí i ty světla na kufru, z dálky to auto moc vidět není. Style asi bude stejné. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 14. Květen 2019 Sdílet Vloženo 14. Květen 2019 U Style to snad svítí celé (resp. Ambition s TOP světly) 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 15. Květen 2019 Sdílet Vloženo 15. Květen 2019 @Martab přesně tak 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 15. Květen 2019 Sdílet Vloženo 15. Květen 2019 před 15 hodinami, Jan R. napsal: Teď jsem potkal Ambition v noci, myslel jsem, že svítí i ty světla na kufru, z dálky to auto moc vidět není. Style asi bude stejné. Dle SPZ tam může mít klidně lampiony. Proto mu světla na kufru nejdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 15. Květen 2019 Sdílet Vloženo 15. Květen 2019 Podle konfigurátoru má taky Ambition světla jen v těch částek na karoserii: Pokud se přidají zadní TOP světla: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qual Vloženo 16. Květen 2019 Sdílet Vloženo 16. Květen 2019 (editace) Jojo, dneska jsem potkal taky jednu Fkovou (no dohoramdy asi 5-6, mraky FL Superbů a nějaký Kamiq) evidentně Ambition nebo něco základního a vzadu svítily světla jen v blatníkách. Ale i Karoq, Kokodák, Sup to tak má v základu. Jinak přední světla jak jsou LED, tak to vypadá na pohled hodně dobře, i když je to vlastně základ. Editováno: 16. Květen 2019, autor: Qual Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 17. Květen 2019 Sdílet Vloženo 17. Květen 2019 Ty světla jsou fakt ořezaný. Taky se ve videu podivuje nad schodem mezi světly na boku a víku auta. Řešilo se u Style, ale evidentně to má i Ambition... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radlat Vloženo 17. Květen 2019 Sdílet Vloženo 17. Květen 2019 Takže stylove "c" typické pro Škodu posledních několik let je u Scaly výsadou už jen u nejvyšší výbavy Style? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 17. Květen 2019 Sdílet Vloženo 17. Květen 2019 Ano Style, má taky jen "hokejku". C to tvoří spolu s odrazkami/mlhovkami v nárazníku, ale už to není to typické C (myslím si že je ho škoda...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 23. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 (editace) Dnes přivezli Ambition s paketem Exterier. Za mě tedy plechové dveře bez skla vypadaji lépe, nápis nevypadá špatně na té šedé, odskok u světel je také nesouvisí tedy s prodlouženým sklem ( to se mi tedy nelíbí). Za 420tis žádná hitparáda, šedá ale pěkná. Schodou okolností dnes v ulici nová Style. Editováno: 23. Květen 2019, autor: Jan R. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 Souhlas s prodlouženým sklem na pátých dveří. Taky se mi na živo líbí daleko víc bez skla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 (editace) Tak neviem siva ma nezaujala, a zo zadu to vyzera ako by bolo uz naburane cista katastrofa. Uz len dufat ze v reale to je lepsie. Navyse este stale nieje moznost vybrevu 4 sedaciek a predneho skla, ale vraj sa to zmeni. A vo vybave su veci co mi netreba a chybaju co by som chcel (proste blbe balicky vybav) a cena je tiez mimo. Editováno: 23. Květen 2019, autor: atlan 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 Všimli jste si, že Ambition má v pátých dveřích takové ty aerodynamické fičůry kolem skla, zatímco Style nemá nic? Hrozně mi to vrtá hlavou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 23. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 Quartz také nemusí být v Ambitionu špatná. No cenu uvidíme, do 14 dnů mají být nové ceníky, aspoň -20tis by tomu slušelo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 23. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 JJ i konfigurátor to tak ukazuje. Prodejce důvod nevěděl, můžeme jen odhadovat. Jestli to souvisí se špiněním skla nebo aby to lépe vypadalo bez ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 Mají to např. všechna škodovácká SUV a důvodem je zřejmě "odtrhnutí" vzduchu, aby nevířil. Proč to ale zrovna Scala Style nepotřebuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 před 20 minutami, Twisted napsal: Mají to např. všechna škodovácká SUV a důvodem je zřejmě "odtrhnutí" vzduchu, aby nevířil. Proč to ale zrovna Scala Style nepotřebuje? Protože má prodlouženou střechu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 No asi to bez aerodynemického tunelu stejně nerozsekneme, takže nezbývá než věřit expertům z Boleslavi, že mají obě varianty dobře vymyšlené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 Obě varianty jsou více méně stejně účinné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 (editace) Nejhorší tvar karoserie z pohledu aerodynamiky je hatchback. Vzduch proudící za vozidlem se tam různě mele, vrací a vytváří víry. Za autem je také podtlak, takže auto jakoby "vcucává" zpět. Proto má na vrchu plastový střešní spoiler a finlety , které zónu podtlaku odsouvaji co nejdál za auto. Dokonale to využívá golf GTI Editováno: 23. Květen 2019, autor: Joker 85 Foto 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 6. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2019 (editace) Je vidět, že se tvar karosérie povedl, v každé barvě to vypadá hezky. https://m.aaaauto.cz/skoda/scala/car.html?id=276847441 Prodejci to budou mít těžké o řadu vedle stojí taková nabídka https://m.aaaauto.cz/kia/ceed/car.html?id=275725605 O řadu dál roční Rapidy s cenou 310-350, 100 tis těžko objájí. Už tam stojí 14dní. https://m.aaaauto.cz/skoda/rapid/car.html?id=273607225 Editováno: 6. Červen 2019, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petercheco Vloženo 6. Červen 2019 Sdílet Vloženo 6. Červen 2019 Do hnědé Maple bych šel ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 19. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2019 Energy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.