gabuliatko Vloženo 8. Září 2019 Sdílet Vloženo 8. Září 2019 Já objížděl salohy s naším největším kufrem, metr mi přišel málo. Některé salony maj jako příslušenství originál Škoda tašku a v nouzi stačí ceník, A4 má 297x210mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 8. Září 2019 Sdílet Vloženo 8. Září 2019 Tak jak to čtu, tak jsem udělal dobře, že jsem nečekal na Kamiqa a šel do Karoqa. Sice nejezdím s děckama a na dovolenou jezdíme ve dvou, ale místo v kufru se hodí vždycky. Hlavně mám velkého psa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlnka Vloženo 8. Září 2019 Sdílet Vloženo 8. Září 2019 před 9 hodinami, Čočkyn napsal: A karoqa nechceš? Taky by se mi líbil. Ale cena nového v lepší výbavě je už mimo můj finanční rozpočet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 9. Září 2019 Sdílet Vloženo 9. Září 2019 No ono jak jsem si nakonfigurovál nového Kamiqa, tak jsem byl na stejné ceně. jak rok starém svém Karoq v plné palbě. 650 000. Tak nevím, co je lepší. A to mám 1.6 Tdi DSG, který aspoň jede a neskáče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabuliatko Vloženo 9. Září 2019 Sdílet Vloženo 9. Září 2019 On zdražil i Karoq, to nejde takhle posuzovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klfree Vloženo 9. Září 2019 Sdílet Vloženo 9. Září 2019 před 14 hodinami, Martin Rušaj napsal: Tak jak to čtu, tak jsem udělal dobře, že jsem nečekal na Kamiqa a šel do Karoqa. Sice nejezdím s děckama a na dovolenou jezdíme ve dvou, ale místo v kufru se hodí vždycky. Hlavně mám velkého psa. Co máš prosím za rasu? Je možné aby jsi změřil výšku od podlahy ke stropu prosím? To naše plánované "tele" bude asi potřebovat přívěs na koně, jak to tak sleduju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 9. Září 2019 Sdílet Vloženo 9. Září 2019 Podlahu mám zaroveň s hranou kufru. Mám Podhalaňského ovčáka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 11. Září 2019 Sdílet Vloženo 11. Září 2019 Návod k obsluze: A05_Kamiq_OwnersManual.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. Září 2019 Sdílet Vloženo 11. Září 2019 Třeba bude někoho zajímat, Ostrava Autocentrála. Testovačka i salón 1.0TSI 85kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabuliatko Vloženo 11. Září 2019 Sdílet Vloženo 11. Září 2019 Kéž by byl někde seznam co maj kde za předváděčku ... povětšinou mi přijde že manuál :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 11. Září 2019 Sdílet Vloženo 11. Září 2019 Ve skladových vozech na webu škodovky si vyber Kamiq a vyjede ti 342 kusů.Je to tam označené jestli je to předváděčka nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Září 2019 Sdílet Vloženo 11. Září 2019 Bohužel je bordel v datech a jako předváděcí jsou občas značena nejetá nebo naopak nejsou označena jako předváděcí. Plus se tam nevyskytují všechna auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 11. Září 2019 Sdílet Vloženo 11. Září 2019 Když jsem kupoval Fabii3 4 roky nazpět slečna v jednom salonu mi řekla, ať zavolám na infolinku a tam mi řeknou nejbližší salon, kde mají k projetí poptávanou verzi (Combi MPI). Fungovalo to, zkusil bych to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 11. Září 2019 Sdílet Vloženo 11. Září 2019 Vsimli jste si ze se v ceniku nezminuje SD karta? Myslel jsem ze jsem se jen spatne dival (v testovanem aute byl Amundsen), ale asi tam fakt neni, trochu skoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 12. Září 2019 Sdílet Vloženo 12. Září 2019 ?? https://youtu.be/CVKVrwFf9Bo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 12. Září 2019 Sdílet Vloženo 12. Září 2019 Kdyz MC dokazalo udelat hezke auto i z FII FL, tady je vylepseni vzhledu naprosta nutnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 12. Září 2019 Sdílet Vloženo 12. Září 2019 vypadá dost dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Dvořáček Vloženo 13. Září 2019 Sdílet Vloženo 13. Září 2019 V 11.09.2019 na 17:46, Dixik2 napsal: Ve skladových vozech na webu škodovky si vyber Kamiq a vyjede ti 342 kusů.Je to tam označené jestli je to předváděčka nebo ne. Má pravdu předsedo. Jiné vozy prodejci na předváděčku zatím nemají a letos mít jiné nebudou (mají vyčerpané letošní kvóty). 1,5 TSI ještě asi žádné z fabriky nevyjelo, nemají zřejmě ještě hotovou homologaci-proto ty delší dodací lhůty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 26. Září 2019 Sdílet Vloženo 26. Září 2019 https://www.autorevue.cz/test-skoda-kamiq-16-tdi-dsg-tohle-auto-uz-skodovka-nutne-potrebovala#part=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macopako Vloženo 1. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2019 Neví někdo kdy se objeví u prodejců kamiq s motorem 1,5? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba Machura Vloženo 1. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2019 Před hodinou, macopako napsal: Neví někdo kdy se objeví u prodejců kamiq s motorem 1,5? Už týden se vyrábí (nebo aspoň moje už je vyrobená), takže se ptát. Testovačky spíše budou až po novým roce. Všude mají měsíc starý 1,0 a diesely, tak nač by brali další (můj názor) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 1. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2019 Stávající předváděcí vozy jsou skutečně do konce roku. Nicméně dealer má i jiné možnosti než jen oficiální předváděčky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda59 Vloženo 3. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2019 Kane13 Můžete to více specifikovat ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas2049 Vloženo 6. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2019 Může mi prosím někdo objasnit co je proaktivní servis a jak funguje? A souvisí to nějak se Skoda Connect? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 7. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2019 V 9. 9. 2019 na 10:08, Klfree napsal: Co máš prosím za rasu? Je možné aby jsi změřil výšku od podlahy ke stropu prosím? To naše plánované "tele" bude asi potřebovat přívěs na koně, jak to tak sleduju. Od podlahy po strop je to 82 cm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.