Mima Vloženo 5. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2022 Chlapi, ktorú sadu rozvodov na CKFC a ktorú pumpu bez prstenca odporúčate? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.o.c.i. Vloženo 18. Září 2022 Sdílet Vloženo 18. Září 2022 Zdravím, koupil jsem OIII RS TDI, rozvody byly dělaný ve 110 000km, nyní má auto najeto 172 000km, kdy bych je měl udělat znova?? Díky za radu. Tomáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vápno Vloženo 19. Září 2022 Sdílet Vloženo 19. Září 2022 Interval je 210tkm, ale mnohem dřív začne téct nebo se zasekávat vodní pumpa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 19. Září 2022 Sdílet Vloženo 19. Září 2022 Mám dvě OIII. U první byly rozvody měněný v cca 201 tis. km, u druhý ve 207 tis. km. Vodní pumpa netekla ani se nezasekávala ani u jedný. @k.o.c.i. Podle mě je to zbytečný, když je životnost rozvodů s rezervou 200 tis. km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vápno Vloženo 19. Září 2022 Sdílet Vloženo 19. Září 2022 To jsi velkej šťastlivec. Kamarád jich provozuje cca 20 a intervalu se nedožila ani jedna. U všech pumpa. Mě osobně odešla ve 160tkm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 19. Září 2022 Sdílet Vloženo 19. Září 2022 Mně při 165 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pweter Vloženo 3. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2023 OIII po FL motor CRMB, mám necelých 120t. Aj po FL ostal problém s vodným čerpadlo? Píšete, že interval výmeny je 210t km a 6r, Ako je to z pohľadu časového intervalu výmeny? Veď každá guma časom degraduje, aj keď má auto málo km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2023 Výrobce žádný časový interval nepředepisuje. Výměna je předepsána každých 210 tkm. A co ti brání ten řemen nechat zkontrolovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petan.VUT Vloženo 14. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2023 chystám se měnit rozvody, volal jsem do škodovek v okolí a cena s výměnou pumpy mně docela rozhodila, 35 tis. a nejlevněji 22tisíc, je to normální? Rozvody s pumpou když moc, tak seženeš do 10tisíc spíše kolem 6, tak nechápu, za co je ten zbytek? Tohle mně přijde trochu zlodějina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 16. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2023 Mne menili na jednej RS pred troma mesiacmi rozvody a teraz na druhej. Cena s materialom cize komplet rozvody, vodna pumpa, remen olejoveho cerpadla, gufero na kluke a cena 597€ aj s pracou. Cize tie ceny su rozne a myslim ze cena za material podobna len cena prace. Niekto si zoberie za hodinu 30€ niekto 50€ a niekto da cenu za komplet vymenu napr 400-500€. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikis Vloženo 26. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2023 V 30. 10. 2020 na 18:20, misor1994 napsal: Technik mi povedal, ze ked sa vymeni vsetko komplet ako sa ma, tak znova 210. Ahojte chalani. Chcem sa opytat CO VSETKO MENITE pri rozvodoch? Len to co je dodavane v SET-e alebo aj kladky navyse? A tiez ma VELMI zaujima ci aj remen ktory pohana olejove cerpadlo. Servisak mi dal chrobaka ze aj ten by menil, Je to maly remienok za cenu 10 eur len to s pracou nevysuje cenu o 150 eur. 😮. Dakujem za kazdu zmysluplnu odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mima Vloženo 28. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2023 ja som menil komplet rozvody (sada = pumpa, kladky, remeň) a aj klinový remeň a napínacia kladka tiež sada. Olejový remeň som nemenil 😕, ale už keď to máš rozobraté, tak všetko vymeň a máš pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iv1ca Vloženo 9. Ledna Sdílet Vloženo 9. Ledna Já to taky teďka po Vánocích měnil komplet vše. Dokonce i tu plastovou těsnící přírubu klikové hřídele, protože mi mezi ní a olejovou vanou tekl olej. No a samozřejmě i ten malý řemínek na pohon olejového čerpadla. Pak přetěsnění vany. A měnil sem i řemenici klínového řemene co je na klice. Jo a veškeré šrouby co se dotahují na moment a následný úhel sem dával taky nové. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 21. Ledna Sdílet Vloženo 21. Ledna (editace) Jen malá aktualizace k ceně v autorizáku. Už nějakou dobu mi při studeném motoru píská(kladka, řemen) nevím přesně. Bohužel jsem to věděl ještě v době záruky, ale neřešil to😪. Momentálně mám auto na servise, tak jsem technikovi řekl ať se na to podívají. Našel jsem na netu pdf. soubor (Hluky z oblasti rozvodového řemene EA288 (1,6/2,0 TDI). Následně mi volal a říkal, že pokud bych chtěl problém vyřešit, tak by doporučil vyměnit komplet rozvody v ceně 24tis 🤑. Což asi momentálně nehrozí s nájezdem 62 tis. Tak jsem mu řekl ať to namažou dle popisu v rámci postupů co mají. Uvidím jestli bude problém v kladce nebo řemenu. rozvody.pdf Editováno: 21. Ledna, autor: martikk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.o.c.i. Vloženo 14. Dubna Sdílet Vloženo 14. Dubna (editace) Tak jsem čerstvě po výměně rozvodů vč. vodní pumpy. Nakonec mechanik vzal sadu od SKF. Cena 14 tis včetně práce plus mi ještě vyměnil filtry+olej (ten jsem dodal svůj). Najeto mam aktuálně 200 500 km. Moje otázka: Byla to dobrá cena? Samozřejmě vím, že sada od SKF stojí cca 4500 Kč a mechanik si přihodíl svoje procenta. Editováno: 14. Dubna, autor: k.o.c.i. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 21. Dubna Sdílet Vloženo 21. Dubna Platil som 350eur. Sada continental s pumpou, G12 evo chladiaca, klinovy remeň continental. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsed1973 Vloženo 11. Června Sdílet Vloženo 11. Června V 16. 3. 2021 na 13:55, Vápno napsal: Ta cena mě nepřekvapuje... v neautorizovaném servisu počítej minimálně kolem 10000,- záleží co použijí za díly. Osobně v Praze minulý rok u p. Petříka v Lahovicích to bylo cca 13000,- a byl tam naftový filtr ještě a myslím řemen příslušenství. A oslovoval jsem víc servisů, kterým věřím a ceny +- stejné. Franta v garáži to asi udělá levněji... Dneska jsem to zjišťoval komplet rozvody včetně pumpy a kladky + chladící kapalina ve škodvoce Brandýs chtějí 26.000,- 😢😢 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michaltvr Vloženo 23. Srpna Sdílet Vloženo 23. Srpna Tento týden nabídnuta cena za výměnu rozvodů 24.000,-. Přitom v diskuzích před rokem dvěma je cena skoro poloviční. Autorizovaný servis Hradec Králové. Motor 2.0TDI 110kW. Je to normální? Nebo mám poptat jinde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 3. Září Sdílet Vloženo 3. Září Ak dávajú originál diely cena môže byt ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denial Vloženo 3. Září Sdílet Vloženo 3. Září On 8/23/2024 at 8:04 AM, Michaltvr said: Je to normální? Nebo mám poptat jinde? Uplne normalne to asi nie je a urcite sa treba opytat aj inde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.