Štefan 936 Vloženo 7. Březen 2019 Vloženo 7. Březen 2019 Zdravím.Prehodil som zimné pneu za letné ale na displaji stále píše že mám zimné.Vie mi s tým niekto poradiť ako sa to prepína-nastavuje?Ďakujem Citovat
LucasCZE Vloženo 7. Březen 2019 Vloženo 7. Březen 2019 Mrkni do manualu k autu, vsechno tam mas pospane. Pokud ho nemas, je dostupny ke stazeni na strankach Skodovky. Ve zkratce, bez do nastaveni MaxiDOTu a vypni tam zimni gumy. 1 Citovat
Štefan 936 Vloženo 7. Březen 2019 Autor Vloženo 7. Březen 2019 Nieje tam moznost vypnutia preto sa pytam a v navode som to tiez nenasiel nikde ani moznost prepnutia Citovat
LucasCZE Vloženo 7. Březen 2019 Vloženo 7. Březen 2019 Zajimave, ze se na to v navodu prave divam. Divam se teda na navod pro pred FL. Jak je to po FL nevim, ale temer jiste to bude to same... Mas pred FL nebo FL? Jsi schopny se dostat do nastaveni MaxiDOTu? Citovat
LucasCZE Vloženo 7. Březen 2019 Vloženo 7. Březen 2019 Tak to ti asi neporadim. Ja v nastaveni mam tyto polozky: Čas Zimní pneu Jazyk Jednotky Světla a vidění V nastaveni Zimní pneu muzu nastavit maximalni rychlost pneumatik a taky varovani uplne vypnout... Snad poradi nekdo jiny. Citovat
Štefan 936 Vloženo 7. Březen 2019 Autor Vloženo 7. Březen 2019 Asi tak.No nevadi problem to nerobi len som to chcel prepnut.Nic sa nedeje Dik aj tak Citovat
Štefan 936 Vloženo 7. Březen 2019 Autor Vloženo 7. Březen 2019 A vtedy budem moct prepnut na letne? Citovat
ka_r_los Vloženo 7. Březen 2019 Vloženo 7. Březen 2019 zimní letní pneu je rozlišeno z důvodu možného rozdílu rychlostního indexu, to je celý rozdíl. Pokud se na auto dávají předepsané rozměry pneu, není rozdíl mezi zimní a letní (kromě uvedené rychlosti) Citovat
Štefan 936 Vloženo 7. Březen 2019 Autor Vloženo 7. Březen 2019 Ale neprepne sa to na letne nikdy? Citovat
LucasCZE Vloženo 7. Březen 2019 Vloženo 7. Březen 2019 Ted jsem si teprve vsiml, ze se tady bavime o Octavii treti generace. Ja titulek tak detailne nestudoval a jsme v sekci pro druhou generaci... Nic z toho co jsem psal tedy asi neplati... Citovat
ka_r_los Vloženo 7. Březen 2019 Vloženo 7. Březen 2019 A) jsi opravdu ve špatné sekci B) co by se kam přepínalo :) Citovat
Pawouk Vloženo 7. Březen 2019 Vloženo 7. Březen 2019 Příště se pořádně podívej, co a kam píšeš. Manuály pro všechny ročníky OIII jsou dostupné na webu ŠA, stačí pořádně číst... Téma přesunuto. Citovat
Zdenek Pastorek Vloženo 8. Březen 2019 Vloženo 8. Březen 2019 (editace) @Štefan 936 -přepnout by se to mělo na infotainmentu - CAR - Nastavení - Pneumatiky...já osobně rychlostní limit nedávám, protože moje auto není formule jedna a nad 190 se NIKDY nedostanu... ? Editováno: 8. Březen 2019, autor: Zdenek Pastorek edit Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.