Axess Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Objednáno koncem května, výroba potvrzena na první týden v listopadu a dodání (snad) v půlce listopadu. Jinak, to že ti po měsíci řeknou přesně, který KT bude výrobní už prý neplatí, prý byla nějaká změna systému, kdy nyní je to skoro naopak - čekáš, čekáš a teprve cca měsíc před reálnou výrobou ji zaplánují a dají ti vědět výrobní KT. Je to ale info od prodejce, nemám ověřeno. Já do minulého týdne nevěděl i přes mnohé urgence prodejce o výrobě vůbec nic a v objednávce bylo dodání do konce srpna. Prý se na nově objednávané Combi čeká až 23 týdnů... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 15. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 Tak jsem se dočkal. Dnes mi volal prodejce, že auto je na prodejně. Takže zítra se na něj jedu podívat a o víkendu už snad najedu první kilometry. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 15. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 Gratulace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 15. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 (editace) a my pořád slintáme a nevíme kdy přesně bude dodáno :-) Editováno: 16. Říjen 2014, autor: jindrous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 Tak jsem ji byl dnes očíhnout a udělat pár fotek narychlo mobilem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 A kde jsou? .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 Tady jsou: 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 Dnes vyzvednuta a najeto prvních pár desítek km. Musím říci, že super. Čekajícím přeji co nejkratší dobu čekání. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mindman Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Caute, Moja Octavia RS TDI MT bola objednana 34. tyzden a dodana 43. tyzden. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 Díval jsem se a najednou se objevujou i skladová auta. Takže buď propad poptávky a nebo konečně něco udělali s kvótama.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 "Moje" Octavia Scout 2.0 TDI 110 kW objednána 26.9.2014, termín dodání zatím neznámý. Hrubý odhad cca. 21 týdnů..., takže někdy koncem února/začátkem března. Jen pozor na změny konfigurace po objednávce. Měl jsem info od prodejce, že se dá měnit do zítřka 24.10., čili cca. měsíc od objednání. Pak se ale stalo, že už to včera měnit nešlo, tedy to Škoda zablokovala o pár dní dříve. Nakonec to nějak domluvili přímo ve Škodovce a změny půjdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda 111 Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 20.8. přijata záloha, 13.10 info že auto půjde do výroby 51. kalendářní týden ( +- 20.12). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Pěkně k Vánocům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda 111 Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Se právě bojím že takový štěstí mít nebudu. Takhle mi to napsali: Momentálně je Váš vůz zaplánován výrobou na 51. kalendářní týden. To by znamenalo předání na samém přelomu roku, spíše možná až v lednu 2015. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molczik Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 To je neuvěřitelný....takovou dobu čekat na auto. To nechápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luhal Vloženo 13. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 Objednáno 4.9. dodávka bude prý v polovině listopadu. Ale je fakt,že dnes jsem ještě dělal drobnou změnu v konfiguraci :-)Takže zítra k odběru. 2.0 tdi, elegance, liftback. Má jen nevelké úpravy v konfiguraci. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 (editace) neví někdo zda jede linka výroby taky o víkendech a svátcích?díky Editováno: 16. Listopad 2014, autor: jindrous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Tak já objednal tento pátek, 14.11.2014. Octavia Combi III, 2,0 TDI, 110 kw, Elegance plus, černá perleť. Doba dodání: prý 4-5 měsíců.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roombes Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 (editace) neví někdo zda jede linka výroby taky o víkendech a svátcích?díky Mně prodejce sdělil, že se to bude vyrábět někdy o víkendu 30.11., takže asi jedou pořád. Jinak moje doba dodání Combi 1.4 TSI Ambition plus, Stříbrná briliant, objednáno 30.8., dodání do 7.12.. Ale údajně můžu být rád za tak "krátký" dodací termín, neboť prodejce si včas (v létě) zabukoval u ŠA nějaká auta a do toho jsem se ještě vešel. To čekání je fakt děsný... Editováno: 17. Listopad 2014, autor: Roombes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 Běžně se tam asi o víkendech nepracuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molczik Vloženo 26. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2014 Víkendy se dělají jen v mimořádných případech, je to pro automobilku příliš drahé a kalkulace s tím většinou nepočítají. Stejně tak svátky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berny69 Vloženo 26. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2014 Objednané 9.10.2014, dodanie vraj urcite bude do Vianoc . Tak som zvedavy !!! Tak predajca mi oznamil, ze planovany termin vyroby je 50.tyzden. Ale vraj maju meskanie vo vyrobe, takze som zvedavy, ci potvrdia ten planovany termin vyroby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Tak si zase opakovaně trošku pobrečím. Objednáno 2.7.2014 O3 LaK 1.8 TSI DSG .... a do dnešní doby stále nic :-D to je normálně k pos*ání Navíc se mi začalo sypat mé stávající a je v servise tak jezdím autobusama :-D pač půjčovat si herky za 600 kč na den pěkně díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrik Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Korni: nebreč, jsme na tom stejně. I když mě prodejce tvrdí, že auto bude 2KT 2015, ale už i předtím mě dával jakýsi termín, který už dávno vypršel... Spíš mě trápí, že pomalu a v tichosti ořezávají výbavu a k tomu navyšují cenu nových objednávek, abychom se při předávání moc nebránili, že tam kde co chybí oproti předváděcím vozům a ceníkům v době objednání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Je tady i pozitivní stránka věci, když poprvé auto zaregistrujete až v novém roce tak až budete za pár let prodávat bude o rok mladší... 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.