Jan R. Vloženo 28. leden 2022 Sdílet Vloženo 28. leden 2022 Bral bych tu Velvet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 28. leden 2022 Sdílet Vloženo 28. leden 2022 Za mě jednoznačně šedou👍😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 28. leden 2022 Sdílet Vloženo 28. leden 2022 Mě se ke “sportovním” výbavám typu Monte Carlo, Sportline či RS vice líbí šedá steel. 👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 28. leden 2022 Sdílet Vloženo 28. leden 2022 (editace) Taky je na šedé daleko méně vidět špína 😉 Podle fotky je to spíš stříbrná. Ale asi to klame. Editováno: 28. leden 2022, autor: keras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Camel69 Vloženo 28. leden 2022 Sdílet Vloženo 28. leden 2022 Šedá steel se k MC opravdu hodi! Ale vypada jinak nez na uvedene fotce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 31. leden 2022 Sdílet Vloženo 31. leden 2022 V 28. 1. 2022 na 20:43, velkej.tom napsal: Dobrý den páni, už jsou vyřešené trable s virtuál kokpitem a vůbec Infotainmentem Amudnsen 9,2" s navigací (zamrzání,atd...)? Dnes jsem prodal moji naftovou scalu (budíky analog) a objednal Monte Carlo a mám tam Travel Assist,atd... ale trochu se obávám jestli to už soudruz ze Škody mají vychytané a ještě jedna věc, za boha se nemůžu rozhodnou v barvě: zda šedá Steel nebo Červená Velvet metalíza? Která ji šluší? Dodání v září... Děkuji za názor a za info Ja som tu velvet videl nazivo v stredu pocas servisu u dealera.Vypada ozaj uzasne s tymi ciernymi lakovanymi doplnkami,celkovo som bol prekvapeny,ako Scala MC skvelo vypada. 1 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 31. leden 2022 Sdílet Vloženo 31. leden 2022 Když MC, tak jedině červená 👍😁. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 31. leden 2022 Sdílet Vloženo 31. leden 2022 (editace) Ten zadek nic moc tedy. Hnusný černý vokno až dolů🤮 A ty červený světla s tím červeným lakem splývají 🤮 Ale věc názoru 😀 Vnitřek je pěknej👍 Editováno: 31. leden 2022, autor: keras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 31. leden 2022 Sdílet Vloženo 31. leden 2022 @keras Již jsme jednou řešili, že pokud je prodloužení i s panoramou, tak to je ok a i i ty sám jsi potvrdil, bez střechy souhlasím okno krátké. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkej.tom Vloženo 31. leden 2022 Sdílet Vloženo 31. leden 2022 Dnes jsem změnil barvu ze Steel na Červená Velvet metalíza :) Děkuji všem! a co ten Infotainmentem Amudnsen 9,2" s navigací nemá někdo info jestli to už šlape v pohodě? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarv Vloženo 1. Únor 2022 Sdílet Vloženo 1. Únor 2022 Mně Amundsen šlape. Využívám radio, navigaci, telefon, zpětná kamera, stav vozu. V AA využívám mapy.cz, waze. Z aplikaci nefunguje "Zprávy" a "Kalendář". Ale to mně zas až tolik nevadí. Největší výhrady mám k aktualizacím map a podle mě zatím "nedodělané" apce "Traffication". Tak ať se nová Scala povede. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkej.tom Vloženo 1. Únor 2022 Sdílet Vloženo 1. Únor 2022 Objednal by jsi zase Amundsen po tvé zkušenosti zase? Konfiguraci stále mohu změnit. Děkuju za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarv Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 To velkej.tom: Ano objednal. Myslím si, že ty problémy jsou spíš SW rázu a snad se ve Škodě pochlapí a zapracují na tom. SW je snadnější vyměnit než HW. Už jsem také tady na Foru četl pár zkušeností, kdy si majitelé to zařízení dodatečně dodělávali a předělávali. S tím virtuálním cokpitem je Amundsen velmi příjemný na používání (kdyby bylo zrcadlení na přední sklo, bylo by to dokonalé). Zpátky k Amundsenu, co můžu vytknout je, že jsem musel kolem toho hodně nastudovat a vyzkoušet, a to mám určitou zkušenost s počítačem, tabletem, telefonem, gps přístroji, pokud jde o používání a nastavování. Nevím, zda váháš mezi Amundsenem nebo Columbusem či Swingem, já tady mluvím o Amundsenu, ty druhé neznám. Moje zkušenost ze servisu také je, že to jsou odborníci na strojařinu, se SW moc neporadí, nevědí si rady. V tomto Foru vidím velký přínos právě v této oblasti, která se velmi rychle vyvíjí. Ale ne každý rozumí počítačům. Trochu mně to připomíná dobu v roce 1990, kdy každý, kdo měl díru do pr.... stavěl počítač a programoval. Ale také si vše brzy sedlo. Přeji šťastnou ruku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 Ve scale columbus není... Asi jsi myslel Bolero. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarv Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 @keras Jo, Bolero. Díky za opravu. Psal jsem, že to taky neznám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkej.tom Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 Tak včera jsem dostal info od mého prodejce, že je vozidlo ve výrobě, pomocí modifikace již vytvoření komise ve výrobě a zatím je předběžně v plánu na 33.-35. týden letošního roku což je přibližně přelom srpna a září. U ostatních nabídek cca 8 byla dostupnost okolo 12měsíců od potvrzení výroby (třeba toto info někomu pomůže v přectavě dostupnosti nového vozu)... Přidám sem moji bejvalku byla to pastelová červená (foto cca tejden staré před prodejem), ale já měl vždy vysněnou pastelovou šedou, ale když jsem viděl naživo tu velvet, tak se to ve mě pralo a jak Patrik zaslal pár momentek velvetu bylo vymalováno. Ještě jednou Děkuji všem za komentáře. Komfiguraci již měnit nebudu a paket Travel Assist s navigací tam nechám... Všem mnoho šťastných KM ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 👍👍👍 Tome kolik za tu Scalu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkej.tom Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 a za kterou? co jsem prodal, nebo objednal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 novou samozřejmě 🤣 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkej.tom Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 710700 kaček sleva od prodejce 18% 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 Pane jo😳😳😳 Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkej.tom Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 před 21 minutami, keras napsal: Pane jo😳😳😳 Díky za info. odečti si těch 18% a máš to 582774 kaček což je raketa, ale dobře jsem prodal starou scalu a doba je jaké je :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barnak Vloženo 4. Březen 2022 Sdílet Vloženo 4. Březen 2022 https://www.autosalon.tv/novinky/nova-auta/skoda-enyaq-neni-jediny-model-ktery-ohrozuje-valka-na-ukrajine-problemy-muze-mit-i-scala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 5. Květen 2022 Sdílet Vloženo 5. Květen 2022 V 2. 2. 2022 na 20:58, velkej.tom napsal: odečti si těch 18% a máš to 582774 kaček což je raketa, ale dobře jsem prodal starou scalu a doba je jaké je :) Takato cena by sa mi tiez pacila.Velkej.tom....som ti pisal email,ale ak ma niekto u Vas v CZ tip,kde by mi dokazali auto vyzlavovat takto,sem s nim prosim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Znedlob Vloženo 24. Červen 2022 Sdílet Vloženo 24. Červen 2022 https://www.youtube.com/watch?v=scjbSfBLH2s Velmi zajimavý kousek. Bi-LED světla, amundsen, přední zadní senzory, virtual kokpit, jízdní mody a pozor! švihadla vzadu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.