Annalenam Vloženo 12. Říjen 2019 Vloženo 12. Říjen 2019 Zdravím automobilové nadšence! Jsem studentkou VŠE a dělám výzkum na loajalitu zákazníků Škody Auto. Věnujte prosím pár minut svého času a vyplňte dotazníček níže.https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScyRnyph0n2hlq1FrKMTOFUg-Y8kYGNIfFGnzawOtxeYKuNbg/viewform?fbclid=IwAR38sHOiuuyRqtzq0zOdCiIxEKrk_e5YzC1bowSYM9XUFCamzGxziok-K0Y Předem moc děkuji! 1 Citovat
headerTDI Vloženo 12. Říjen 2019 Vloženo 12. Říjen 2019 Máš to tam, přeju hodně štěstí a rád bych viděl nějaký výstup či vysledky, pokud bude. Citovat
xtrack Vloženo 13. Říjen 2019 Vloženo 13. Říjen 2019 Máš to tam, ale nápadně se to podobá marketingovým dotazníkům přímo od Škodovky. Ale rád jsem pomohl a jen taková drobnost, při rozhodování ke koupi dané /konkurenční značky nehraje aspoň pro mě prim cena, nýbrž především kvalita vozu ale na tu v dotazníku jaksi nebyl prostor. Takže pro příště... 1 Citovat
l79 Vloženo 13. Říjen 2019 Vloženo 13. Říjen 2019 Odesláno, kéž by si některé odpovědi někdo ze ŠA přečetl :-) Citovat
Pawouk Vloženo 14. Říjen 2019 Vloženo 14. Říjen 2019 V 12. 10. 2019 na 22:31, headerTDI napsal: Máš to tam, přeju hodně štěstí a rád bych viděl nějaký výstup či vysledky, pokud bude. Vyplněno, o výstup jsem požádal - byl přislíben. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.