ben06 Vloženo 7. leden 2021 Sdílet Vloženo 7. leden 2021 Před 2 rokama jsem natěšeně čekal na scalu. Nakonec jsem vzal raději zastaralého rapida a byl tady k smíchu. Až na chronický Sanden je OK. Jak vidím, se scalou bych byl jako puňta víc v sevise jak jezdil o to víc, že jsem na dopravě autem závislý. Už dva roky porodních bolestí, to je fakt neštěstí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 7. leden 2021 Sdílet Vloženo 7. leden 2021 @ben06 cez 30dni v servise za rok. A este riesim 3. reklamaciu sedacky. Akurat cez sviatky nas dostal covid, tak az teraz sa pustim do opatovnej komunikacie zo SA ohladom mojej vymeny. Posledny bod, co za 1,5r nie je dorieseny. Potom dufam, bude do predaja auta uz klud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 7. leden 2021 Sdílet Vloženo 7. leden 2021 Scala a Octavia si mohou v nedodělanosti notovat. Co to pomůže, že jsou to napohled hezké a možná technologicky moderní vozy. Co se to děje v koncernu VW AG a taky s jeho dříve tak pověstnou kvalitou výrobků? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 7. leden 2021 Sdílet Vloženo 7. leden 2021 Co se děje v koncernu, bohužel neví ani sám koncern ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 9. leden 2021 Sdílet Vloženo 9. leden 2021 Viem, že sa tu rosenie a voda vo svetlach uz riesila ale neviem ci aj v tej casti svetiel. Je to Ok? V lete som to nepozoroval, len teraz v zime na oboch svetlach v zadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wazi Vloženo 9. leden 2021 Sdílet Vloženo 9. leden 2021 @petulko Ahoj, v této části se mi zatím vlhkost neobjevila, ale zato tam mám mrtvé broučky, takže je dost možné, že se to někdy rosit bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedlaa Vloženo 9. leden 2021 Sdílet Vloženo 9. leden 2021 Když už jsme u těch zadních světel, nezpozoroval někdo pískání, když se světla zapnou? :-) Všiml jsem si toho úplně náhodou před pár dny, když jsem odemkl auto a sklonil jsem se k levému kolu. Nevím, jestli to je normální nebo ne, jen by mě zajímalo, jestli to dělá i někomu jinému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 9. leden 2021 Sdílet Vloženo 9. leden 2021 Uz sa to tu niekde spominalo a je to vraj normalny jav led svetiel u skody. Ak sa dovre pamatam na skonstatovanie tohto javu :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo22 Vloženo 9. leden 2021 Sdílet Vloženo 9. leden 2021 Ako tak pozeram, kazdy ma so svetlami problem niekde inde, predne-zadne, zahmlene, chrobaky vo vnutri svetla ... 😀 Co este pribudne... Robia ich v Novom Jicine, viem vybavit nove ak treba 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koutnas6 Vloženo 10. leden 2021 Sdílet Vloženo 10. leden 2021 Ahoj, tak nevím jestli to je na servis, nebo je to nějaká "funkce", třeba někdo bude vědět.Mám scalu MR 2021. 1. věc: která mě štve je, že kessy na klice ze strany řidiče reaguje i po odemčení vozu neustále. Rozumějte, ráno přijdu k autu odemknu ho dotykem na klice, otevřu dveře řidiče, vezmu smeták na sníh, zavřu dveře a pokud se dotknu madla kliky ( jako bych chtěl znovu otevírat dveře) slyším zámky a vidím blikat blinkry. Prostě kessyna se snaží znovu vůz odemknout. Když tohle zkusím od strany spolujezdce, tam mi to přijde normální, že po odemčení vozu když sáhnu na kliku, auto již nemá tendenci se odemknout. Tak nevím, jestli je to špatně, nebo ne. 2. věc: komfortní stahování okýnek, při kratším držení tlačítka na dálkovém ovladači ( chci aby se všechna okýnka otevřela třeba do půlky, se okno spolujezdce i řidiče otevře vždy celé, zdaní okýnka jsem schopný délkou držení tlačítka na dálkovém ovladači dostat do polohy pootevřené. Prostě problém je ten, že přední okna se vždy buď otevřou nebo zavřou úplně, ne podle toho jak držím tlačítko na DO.. Neví někdo, co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 10. leden 2021 Sdílet Vloženo 10. leden 2021 Ad2) u ŠA nejde o délku držení tlačítka, ale mají dvě polohy, podle toho se otevírají celé nebo jen část. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koutnas6 Vloženo 10. leden 2021 Sdílet Vloženo 10. leden 2021 Ale mě jde o délku držení dálkového ovladače u klíčku od auta, ne tlačítek v autě, ta fungují jak mají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 10. leden 2021 Sdílet Vloženo 10. leden 2021 Jo tak, špatně jsme pochopil. Potom by to mělo fungovat tak jak tobě u zadních oken, zastavit se po puštění tlačítka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 10. leden 2021 Sdílet Vloženo 10. leden 2021 Citovat A čítal si návod k autu? Tam sa nič o čiastočnom otváraní a zatváraní okien cez DO nepíše. A mne to funguje presne tak. Buď sa otvoria všetky 4 až dolu, alebo všetky 4 vylezú nahor pri príslušnom stlačenom tlačítku DO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koutnas6 Vloženo 10. leden 2021 Sdílet Vloženo 10. leden 2021 U Superbu mi to funguje přesně tak, jak jsem chtěl i na Scale, takže pokud otevírám dálkou všechny okna a chci aby se v půlce otevírání zastavily ( z důvodu ventilace v totálním vedru), tak pustím tlačítko na do. a prostě všechny čtyři se v půlce otevírání zastavily. Ne jako tady u Scaly, že sjedou úplně dolů jen předky a zadky se po puštění tlačítka na do. prostě zastaví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 11. leden 2021 Sdílet Vloženo 11. leden 2021 A skúšal si okná prekódovať? Vyskúšaj. Podľa návodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koutnas6 Vloženo 15. leden 2021 Sdílet Vloženo 15. leden 2021 Tak záhada je vyřešena- všechny moje problémy má na svědomí vadný zámek v řidičových dveřích. Dnes jsem s tím byl na diagnostice, která to potvrdila. Tak kdyby měl někdo stejné problémy, už víte na co rovnou v servise upozornit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wazi Vloženo 15. leden 2021 Sdílet Vloženo 15. leden 2021 Já mám tenhle problém taky, ale jen občas. Prostě někdy si odemknu, dám na zadní sedačku věci, znovu se dotknu kliky a zase cvaknuti zámku. To je ale třeba jeden případ z deseti. Říkal jsem si, jestli to nebylo třeba tím, že byla klika mokrá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koutnas6 Vloženo 15. leden 2021 Sdílet Vloženo 15. leden 2021 U mě to bylo fakt pokaždé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 20. leden 2021 Sdílet Vloženo 20. leden 2021 Dotaz především na majitele motorizace 1,5 Tsi - má někdo z vás problém s kvalitou chladící kapaliny ? Kamarád momentálně reklamuje zakalení chladící kapaliny u uvedené motorizace. Vím že to je problém spíše u jiných modelů (a hlavně motorizací), tak mě zajímá jestli je to ojedinělý případ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wazi Vloženo 26. leden 2021 Sdílet Vloženo 26. leden 2021 V 15. 1. 2021 na 15:43, Koutnas6 napsal: U mě to bylo fakt pokaždé. Sledoval jsem to poslední dny a u mne se to opravdu stává pouze když je klika mokrá. Nevím, jestli to taky někomu dělá, ale popravdě se mi to moc řešit nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koutnas6 Vloženo 29. leden 2021 Sdílet Vloženo 29. leden 2021 Tak bych se rád podělil o další zkušenost. Mnou zmiňované problémy, které měl mít na svědomí zámek v řidičových dveřích (dle diagnostiky v SA) se výměnou nevyřešily, ještě pro srandu mi začal vrzat po výměně tapec na dveřích, takže super. Garanční technik si potíže natočil na mobil a tvrdil, že to pošle do Škodovky, že neví co s tím, že budou čekat na instrukce od výrobce. Do toho se mi začal brutálně sekat infotainment. No jak budu něco vědět, dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 29. leden 2021 Sdílet Vloženo 29. leden 2021 Mne tiez vrzga na dverach "tapec" technik mi vrvael , ze to strieknu nejakoym olejom alebo cim len teraz v zime sa mi tam nechce ist. Podla mna to zacalo, ked som reklamoval piskanie okna pri stahovani-vytahovani a neviem, ci nedavali dole "tapec" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 3. Únor 2021 Sdílet Vloženo 3. Únor 2021 Jelikož jsem nepřítelem všech pazvuků, tak mi to nedalo a chtěl jsem zjistit, jestli zvuky které občas zaznamenám u své Scaly jsou normální, nebo je něco špatně. Měl jsem dnes půjčenou přes CAR4WAY relativně novou Scalu 1.5 TSI s DSG, abych ověřil, jestli se i u ní objevuje tlumené klepání z motorového prostoru při zařazeném neutrálu a kovové klapání od přední nápravy při přejezdu nerovností. Půjčená Scala to dělala taktéž a zdá se tedy, že jde o vlastnost systému odvětrávání palivové nádrže v prvním případě a vlastnost převodovky DQ 200 v druhém případě... Takže pokud by někdo řešil podobné zvuky, navštivte příslušná vlákna ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 3. Únor 2021 Sdílet Vloženo 3. Únor 2021 @Michal T.To klepanie co pises ma i ja na diesli .Len s tym, ze ked vytlacim spojku to prestane. Ale ty mas automat. Tu spojku som reklamoval, uznali, ze to klepe a vysledok ten isty. CItal som i tu na fore, ze viacery boli i s ovcou a to iste aj po reklamacii. Ak by mal niekto benzin a manual, skuste to s tou spojkou, ci robi i pri vytlacenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.