csabac Vloženo 15. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2019 @chaosrx a to ti automaticky nabehlo hned v apke, ci tam je to pod zalozkami? pytam sa ako uz na drobnosti, no uz fakt hladam chybu v tom, ze si to neviem ja spravne nastavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 15. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2019 @chaosrx Aha, netušil jsem, že máš iOS. Zřejmě u Androidu si ještě počkáme. Ale to se týká jen mobilu. Na webu by jsme to měli mít všichni stejné. Tam zdravotní kartu máš k dispozici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chaosrx Vloženo 15. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2019 @Joscer Na webu zdravotní karta není teď koukám, vše ostatní ale funkční. Až na to blikání a troubeni, které tam také není, ale nevím, jestli to nebylo jen v mobilu. @csabac Naběhlo to samo po aktualizaci, nic jsem s tím nedělal. Popravdě mi ta zdravotní karta přijde ale úplně zbytečná. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 15. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2019 Ahoj, tak po update na verzi 3.1.9 na iOS (dorazilo dnes) už mám zdr. kartu také funkční. Na titulním screenu se jíž zobrazuje i dojezd i info o zamčení. Potvrzuji zmizení blikání a houkání. Notifikace o opuštění oblasti vyzkouším zítra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 15. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2019 uz som odhlasil vozidlo, tak idem nanovo vsetko od zaciatku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 15. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2019 Houkání a blikání na webu není, protože tam je jaksi skoro nepoužitelné. Na Android mobilu je houkání a blikání (zatím) na kartě Poslední parkovací pozice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 15. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2019 Tak update - na iOS je houkání i blikání skutečně na Parkovací pozici. @Joscer díky za nápovědu kde hledat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 15. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2019 absolvoval som novu registraciu, kedze po odstraneni profilu som vsetko musel nanovo. profil ostal aktivovany. vysledok, vidim iba servisneho partnera. idem pisat na podporu, proste tam nemam ziadnu odozvu na auto. este aj pin som nanovo natukaval, vsetko odinstalovane nainstalovane. ani mobil ani pc. uz zacinam pochybovat, ci auto je ok, ked to i to sos vyhadzuje. a ci to vobec i funguje aj ked to svieti na zeleno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 15. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2019 toto by mal povinne predajca spravit pri predaji. skoda by im to mala predpisat, naucit ich a ked nieco nie je ok, rovno im poslat odozvu do systemu. ja uz rezignujem. napisem im, ale uz zvazujem, ze vymazem celu tu srandu z auta. iba to otravuje po starte a zatial prinos minusovy, len nervy z toho mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 15. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2019 ked ste sa registrovali do sluzby care connect, ktore sluzby ste tam mali spomenute? lebo mne vzdialeny pristup veru tam ani nespominalo, len tie aktivne sluzby som odsuhlasoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 15. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2019 Jak už jsem někde psal. Mě vše připravil prodejce ještě před tím, než jsem si auto vyzvedával a od začátku jsem tam měl vše. I tu zdravotní kartu, která pak zmizela. Jen mi předal dočasnou mailovou adresu a heslo k ní a pin k infotainmentu. Mailovou adresu jsem si pak ve Škoda connect změnil na tu svou používanou obecně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 15. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2019 viete mi povedat, kam posielate dotaz? na skoda support co je pre infotaiment? lebo ak dam kontakt pri skoda konekt, hodi ma to na slovenskeho importera a ten sa odkazuje na servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 15. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2019 Já komunikuji s adresou support@skoda-info.cz. Maily od nich pak mají většinou následující podpis: Vladimír Černohorský ŠKODA AUTO Help Desk Mobile applications, infotainments and mobile online services (ŠKODA Connect) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 15. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2019 som zvedavy na stanovisko. zahrnul som i problem s prehravanim medii a to ze od poslednej aktualizacie nastal problem s SOS systemom. Ci to suvisi fakt neviem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 15. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2019 Tak hlásim sa k tým, ktorým to predajca nezahrnul do výbavy a vzdialený prístup teda nebude. Síce som požiadal, či by sa to nedalo dodatočne doaktivovať nejakým spôsobom, no zázraky nečakám. Takže pre mňa tíma connect uzavretá a nevidím zmyseľ, aby som to vôbec tam mal. Ak potvrdia, ž ezrušenie profilu nemá vplyv na núdzové volania pri havárii, tak to rovno zmažem z auta, aby som nemusel stále potvrdzovať osobné údaje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 15. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2019 Doplnim info. Deaktivaciou sa strati pri zakladnom baliku len zdravotna karta a planovany servis. Tak osobne mne toto nechyba, kedze zdravotna karta nefunguje a rusim connect ucet a tu otravu z auta o osobnych udajov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 22. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2019 Tak Škoda connect opět mimo provoz. Z webu se vůbec nespustí úvodní stránka pro zadání přihlašovacích údajů. Z aplikace v MT třeba pokus o zamčení auta na dálku hlásí "Něco se pokazilo". Na záložce "Stav vozu" není vidět celkové ujeté kilometry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 22. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2019 Vcera vecer pri zamykani appkou to hlasilo nieco podobne,ako tebe,ale paradoxne auto som pocul cvaknut a aj realne ho zamklo ....pomohol restart telefonu aa uz to bolo viditelne aj v apke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 22. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2019 Restartoval jsem MT a skutečně, aktualizace stavu zamčení proběhla bez chyby a zobrazila se. Ale webová stránka pro login do Škoda connect stále nepřístupná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 22. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2019 No, já mám stav appky zamrznutý ve stavu cca před týdnem. Auto evidentně neposílá žádná data, nejde ani přidat profil. Ale info a SOS linka fungují, takže ta esim přeci jen nějak komunikuje. Aktuálně řeší Škoda "s nejvyšší prioritou". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 22. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2019 Včera, před cestou z práce, jsem zkusil zapnout i Opuštění oblasti a Překročení rychlosti. V appce se následně hlášení objevila, ale žádný mail mi nepřišel, přestože při nastavení jsem to měl zaškrtnuté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 23. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2019 Dnes po ránu Škoda connect opět nefunkční. Webové stránky nelze spustit a refresh stavu auta v appce v MT končí hlášením "Něco se nepovedlo". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chaosrx Vloženo 23. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2019 @Joscer Tak to nechápu, mě funguje jak aplikace, tak i web. Fungovalo to i včera a oznámení taky fungují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 23. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2019 @chaosrx No mě to nefungovalo ani včera ani dneska po ránu. Rozběhlo se to vždy někdy po 10. hodině. Zkus, jestli jsi schopen se probudit někdy třeba o páté ráno, tak z appky pustit refresh pro stav vozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 25. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2019 Dnes po ránu při celé cestě do práce výpadek Škoda connect v autě, indikační piktogram na infotainmentu vyšedlý, navigace bez online informací. Po příjezdu do práce spuštěna appka na MT, informace o vozidle nejsou aktuální, poslední jízda samozřejmě nenahrána. Parkovací pozice domácí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.