keras Vloženo 3. Únor 2022 Sdílet Vloženo 3. Únor 2022 Žádný sraní. Je to jen hnojivo močovina. Lak to nezkurví. Normálně hadrem utřít když to vyhrkne. Žádný sraní 😀 Jen u pumpy, pokud tu hubici vůbec strčíte do osobáku (bývá větší) tak tam hrozí tím velkým průtokem poškození čidla. Proto jsou i ty hubice větší. Doma je to v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 3. Únor 2022 Sdílet Vloženo 3. Únor 2022 Kolik je tak nájezd na nádrž? Když jsem kupoval auto, tak jsem myslel, že budu tankovat, ale bylo asi dost a ve virtuálu psalo dojezd 11000km, bez dolití v litrech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 3. Únor 2022 Sdílet Vloženo 3. Únor 2022 zalezi od toho, kde jazdis. mesto, medzimesto, dialnice - podla toho vypaluje DPF a podla toho berie AdBlue. Za mna, dlhe trasy na 95% (80km v kuse, z toho 80%dialnica momentalne) tak to vychadza v pohode na 13-5000km. Ale nikdy som nedolieval, ze mam dojazd 1000ku. Vzdy mam vacsi dojazd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 3. Únor 2022 Sdílet Vloženo 3. Únor 2022 (editace) co je 13-5000km???🤣 Já když byla ta nouze tak jsem koupil tech. čistou močovinu a demineralizovanou vodu, refraktometrem raději přeměřil a jezdí to ok👍 Editováno: 3. Únor 2022, autor: keras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 3. Únor 2022 Sdílet Vloženo 3. Únor 2022 sežere to i lidskou moč. Cca. pokud máš plný močák, tak se vymoč do cca. 3l destilky a projde to čidlem v autě v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 3. Únor 2022 Sdílet Vloženo 3. Únor 2022 preklep 13-15000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b.jozka Vloženo 3. Únor 2022 Sdílet Vloženo 3. Únor 2022 před 2 hodinami, keras napsal: Adblue nádrž není na 15 ale na 12 litrů!!! Klidně tam těch 10 nalej už teď. No já právě nechci zmást to čidlo. Četl jsem, že když tam naleju víc, než to ukazuje že to chce, tak si to čidlo s tím neporadí a bude ukazovat že tam není nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 3. Únor 2022 Sdílet Vloženo 3. Únor 2022 (editace) to sa mi nestalo ani raz. akurat neukazuje, kolko treba doliat a hlasi iba dojazd okolo 16000. kludne to nalej, tipujem, ze ti vojde vsetko bez toho, aby vybehlo Editováno: 3. Únor 2022, autor: csabac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 3. Únor 2022 Sdílet Vloženo 3. Únor 2022 Ne že tam nic není, ale nebude to umět změřit. Auto jezdit samozřejmě bude. Až se dostaneš ježděním trochu níž, už to začne počítat ok. Vychcat jo🤣 Na dojetí ok. I destilka na dojetí... Ale časem by ty minerály které jsou jak v moči tak kupodivu i v destilce mohly ucpat trysku❗ Proto se používá demineralizovaná voda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 3. Únor 2022 Sdílet Vloženo 3. Únor 2022 @csabac dík za odpověď, v práci na Kodiaqu při plné nám ukazuje max 7,5tis.km, tak mě překvapilo těch 11tis.km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo22 Vloženo 3. Únor 2022 Sdílet Vloženo 3. Únor 2022 Ja dolievam o 0,5 litra menej, ako je zobrazené na PC - pri max. hodnote doliatia. Mám to odskúšané. Ak ideš viac k maximu, nemusí ti určitú dobu zobrazovať údaje v litroch o potrebe doliatia. Ako píše Keras, až pokiaľ jazdením neklesne hladina a čidlo ju opäť začne zaznamenávať. Ale počul som aj o tom, že sa to čidlo nemusí opätovne "chytiť" a ľudia museli do servisu, kde im to cez diagnostiku museli resetovať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b.jozka Vloženo 2. Březen 2022 Sdílet Vloženo 2. Březen 2022 Já jsem dneska dolil 10 l, protože už mi to ukazovalo dojezd 100 km a chtělo to dolít max. 10,25 l. Teď to min. a max. dolití neukazuje, zato je tam krásný dojezd 13 500 km :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo22 Vloženo 2. Březen 2022 Sdílet Vloženo 2. Březen 2022 Dal si dost vela. Ale spamäta sa ti to po zopar desiatkach km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 2. Březen 2022 Sdílet Vloženo 2. Březen 2022 To je standardní chování, že když je nádrž na AdBlue plná, systém neukazuje max a min množství pro dolití. To se začne ukazovat až po pár tis. km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 2. Březen 2022 Sdílet Vloženo 2. Březen 2022 Stačí pročíst téma 🥴 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 24. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2022 Tak mně čeká první doplnění AdBlue (zatím jsem to nechal na servisu v rámci oleje nebo nějaké záruční opravy) Teď to jaksi nevyšlo, tak se chci prosím zeptat těch co tankují z náklaďáckejch pistolí - je nutné do Scaly mít od obsluhy nástavec na pistoli pro osobní auta, nebo tam vleze v pohodě ta náklaďácká pistole? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 24. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2022 Nevím kolik je typů pistolí, ale co jsem bral do služebního VW Transporter tak jsem vždy doplnil aniž bych šel za obsluhou pro trychtýř. Co to tedy zkusit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo22 Vloženo 25. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2022 Nemyslim, ze Adblue by bol na pumpach v "osobnom" a "nakladnom" variante. Ked potrebujem, zaparkujem a tankujem z prvej Adblue pistole, na ktoru natrafim. Uz som tankoval asi 4 ci 5x ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 25. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2022 Např. u Globusu mají pistole uzpůsobený pro osobáky, ale ten mám z ruky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2022 @hardhouse.trip pistole na adblue je stejná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.