Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)
před 1 hodinou, Twisted napsal:

Základ s klimou, LED, mlhovkami atd. za 330 tisíc Kč. TSI 350. Čekal jsem horší ceny. 

Tak to máš již nějaké oficiální, nebo tzv. uvažované/zamýšlené  ceny?

PS: Už jsem si to našel na webu auto.cz. No uvidíme, myslím, že ta výbava Active se časem objeví i u nás. Však sama Škodovka vzpomínala o pozdějším náběhu nějaké té verze "ala Junior". 

Editováno: , autor: DušanV
Vloženo

Je to krasavice. Ty kruhové výdechy taky vnímám trochu rozpačitě, ale dá se na to zvyknout s ohledem na jinak vydařený design. Já osobně se jen obávám, co by letitý plynař 😉, že až bude k dispozici verze combi, nebude už k dispozici MPi motor

Vloženo

Nevím, mám z FIV trochu rozporuplné pocity... Možná bych si přál něco odvážnějšího, ale v té oranžové to bude určitě hezké zvenku, toho se nebojím, interiér vypadá vzhledově taky OK, ale ty lesklé plasty kolem výdechů a kapličky budíků, buď má ŠA nějakou super novou technologii, nebo to nechal projít někdo, kdo v autě v létě v životě neseděl... Už ten znak na volantu a lesklý lem kolem kolikrát v létě hází nepříjemné odlesky do obličeje, nedokáži si představit, jak bude fungovat toto... Také doufám, že nabídnou nějakou zajímavou barvu v interiéru (krom černé a hnědé co už pustili ven). Možná trochu škoda je, že tam nebudou eTSI, to by byla pěkná kombinace, ale můžeme být rádi aspoň za 1.5 TSI :)

Vloženo

Fakt mě zajímá, jaké má Škodovka plány se Scalou. Nová Fabie se podle mě extrémně povedla a kupovat si dnes auto v této třídě, zvolil bych Fabii místo Scaly bez váhání. A až přijde kombík, tak už si opravdu nedovedu představit, kdo si půjde do salonu pro Scalu.

Vloženo

Scala má mäkčenú prístrojovú dosku :) Tiež to tak vidím že po príchode kombi, scala skončí, resp. dožije v tejto generácií a už nedostane nástupcu. Fábiu by som bral ale práve to kombi a to je ešte za dlho :(  a terajšie auto mi už dosluhuje.

Vloženo

Zrovna přístrojová deska mi v nové Fabii přijde daleko hezčí a i hodnotnější, než ve Scale. A nevím jak ty, ale já jsem přístrojovou desku ve Fabii ještě nemačkal, ale minimálně podle fotek vypadá, že měkčená bude. 

Vloženo

Tak ode mě trocha více poznámek, než ten první , včerejší wow efekt: Extériérově  podle mě hodně povedené, není tam nic venku násilně naroubovaného a přijde mi to jako takový hodně povedený a velký facelift Fabie III,  líbí se mi ten černý spodní konec nárazníku. Pro mě extériérově dnes asi nejhezčí malá Škodovka. U interiéru jsem již trochu na rozpacích. Ty černé plasty kolem přístrojového štítu a kulatých výdechů vzduchu jsou tak trochu dizajnově pouťové a dveřní madla taky nějak vizuálně moc trčí  mimo jinak celkem uhlazený interiér. Navíc doufejme, že nebudou ty madla vrzat a kroutit se a že to opravdu pořádně odzkoušeli. Osobně se mi dle fotek zdá, že nákladová hrana  vzadu opět trochu vyrostla výše a taky dle fotek mi přijde, že i s mezipodlahou (aspoň tam jsou vidět nějaké ty výstupky na ni ) to nebude úplně v rovině, ale to stejně u hatchbacku nikdy nebylo. 

Vloženo

Snáď najneskôr s Combíkom vypustia aj strieborné Libry, ktoré boli na oranžovej predvádzačke.. ostatné disky ma vôbec nezaujali - uvidíme, keď to bude možné vidieť naživo na ulici.

Milovníci odrazov palubky na čelnom skla sa určite budú nadchýnať nad odrazom nápisu Fabia nad budíkmi.. :)

Vloženo

Kousek textilu na tapecu a palubce, zbytek tvrdé jako kámen. Ty výdechy se budou taky pěkně odrážet, v září zjistíme.

Třeba ji opět vystaví v muzeu a v pondělí bude k vidění. Mohli to udělat honosnější jako Ibizu, ale zase ať prodají nějakou Scalu ....

Vloženo

Tak Fabia čekala na opravdu pěkné a vyvážené proporce od konce 1. generace (2. generace byl děs, 3. generace to trochu maskovala hranami a trochu meší výškou, ale byl to taky jen kompromis). Teď se jich konečně dočkala. K předku bych měl taky jistý výhrady (hlavně nárazník a prolisy pod světly mi nejsou po chuti, přední světla a maska celkem OK, ale to je subjektivní). Jinak už jen chvála, z profilu super, zadní část taky celkem dobrá. Celkově to vypadá nadčasověji než taková trochu "korejská" O IV. V interiéru se mi moc líbí ten čalouněný pás na přístrojovce. Škoda, že se něco takového nenabízí do Scaly, kterou teď máme do rodiny objednanou.

Prostě dojem veskrze pozitivní a myslím, že za pár roků až bude na řadě zase nějaká obměna, tak F IV bude jistě v hledáčku, spíš Combi až vyjede. Ceny vcelku na dnešní poměry rozumné :-)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...