bouchy Vloženo 25. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2021 Nebo si koupit henten Tour. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel z HK Vloženo 25. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2021 No ještě že jsem na podzim jedničku kombi SPORTLINE rozbil. Myslel jsem že ještě dva tři roky vydrží a pak bude 4. Tak jsem na jaře koupil 3 tu v edici 125 let a dobře udělal. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 25. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2021 (editace) Já bych čtyřku nechtěl v červnu se objednala trojka Tour, jedině dobře. Editováno: 7. Září 2021, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 25. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2021 (editace) A to ještě Povšík v tom rozhovoru tvrdí, že Diess chce být evropský Musk, tedy mě z toho vyplynulo, že do budoucna u VW AG nebude benzín, nafta, CNG, vodík a v budoucnu ani ty hybridy, ale jen a jen a čistě elektromobily. Samozřejmě pokud Diesse s jeho "smělými" plány nesmete ze židle, nebo neumravní dozorčí rada firmy. Ale vypadá to spíše tak, že koncern bude vyrábět třeba i jaderné ponorky, hlavně když bude zisk a účetně budou v černých číslech. Prostě účel světí prostředky a hlavně když budou lidé platit za cokoliv a nějaký ten dopravní prostředek to ani být nemusí. Holt někteří se asi do budoucna půjdeme poohlížet jinam. Editováno: 25. Srpen 2021, autor: DušanV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 25. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2021 Ale tak vsichni jdou tim smerem. Hybridy jsou jen mezikrok.... Problem je, ze se resi nejdriv koncovy produkt a pak az vstupy - energeticka sobestacnost (zdroje el. energie + prenosova soustava + baterie) a technogicka sobestacnost (cipy, senzory, sw) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlosx Vloženo 25. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2021 k zamysleni https://dfens-cz.com/jak-eu-zakazala-prodavat-skodu-fabii-combi/ 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 25. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2021 (editace) https://www.autosalon.tv/novinky/nova-auta/cim-nahradit-skodu-fabia-combi-az-odejde-do-duchodu-vybrali-jsme-pet-rozumych-alternativ?fbclid=IwAR02CYzjYUALHpRzATYjejyr_Nlo0r58KAZugB_gONCVWuSPy0F55VDpoSE Editováno: 25. Srpen 2021, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 26. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2021 Tímto mě nová fábia přestala zajímat. No a to mě čeká příští rok nový služební vůz. Z nasranosti raději vezmu konkurenci. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 26. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2021 Kdo chce prozkoumat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 1. Září 2021 Sdílet Vloženo 1. Září 2021 Oproti konfigurátoru na začátku představení Fabie se mi zdá být nyní dost ochuzený. Když jsem tam před tím viděl tu 1.5tsi musel jsem se štípat, nyní si o tom můžeme nechat zdát. Zajimavé je, že jsem někde četl že ji Škodovka nabízí v monte carlu, ale konfigurátor nic… Stejně ale za 550K si kupovat Fabii už je trochu jiný vesmír. A to není složité se dostat i na 600. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
faithless78 Vloženo 1. Září 2021 Sdílet Vloženo 1. Září 2021 Priznám sa, že som z cenovej politky ŠA rozčarovaný. Nejdem spomínať na časy, keď kombík Fabie II v plnej výbave Elegance stál 292 000, Octavie III 509 000 (za toľko som ich kupoval, i keď až po cenových úpravách autosalónov). Ale dať dnes za lepšie vybavenú Fabiu skoro 600, za Octaviu 900 je pre mňa strašný úlet, i keby stiahli v oboch prípadoch i 100 tisíc. Nie, Dacie kupovať nebudem, ale asi ani Škodu nabudúce (čaká nás náhrada Fabky za rok, ďalšiu už za tie prachy nechceme)... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 1. Září 2021 Sdílet Vloženo 1. Září 2021 A myslíš, že zdražuje jen ŠA? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
faithless78 Vloženo 1. Září 2021 Sdílet Vloženo 1. Září 2021 Asi nie. Len doteraz nebol dôvod sledovať, čo sa okolo deje. Tak začnem... A ceny Škody už dávno nie sú tak zaujímavé, aké bývali kedysi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 1. Září 2021 Sdílet Vloženo 1. Září 2021 emisní pokuty bude platit každá automobilka, takže ty ceny půjdou nahoru napříč všemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 1. Září 2021 Sdílet Vloženo 1. Září 2021 Přesně tak, emisní pokuty to každý rok poženou nahoru. F4 je v podstatě poslední možnost pořídit si normální malé spalovací auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 8. Září 2021 Sdílet Vloženo 8. Září 2021 Včera jsem F4 poprvé viděl naživo, zvenku se mi líbí, řekl bych ze všech stran. To často u aut nemám🙂. Cena je opravdu vysoko. Byla to vybavená 1,0 81kW s manuální převodovkou za 540tis.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 8. Září 2021 Sdílet Vloženo 8. Září 2021 Příslušenství: fabia-pj-prislusenstvi.pdf 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 8. Září 2021 Sdílet Vloženo 8. Září 2021 Heh, hneď ako prvé sú tie chrómované lišty! 😍 A disky bez aerokrytov sú hneď omnoho krajšie! 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 8. Září 2021 Sdílet Vloženo 8. Září 2021 1.5 TSI DSG půjde objednat od 29.11.2021. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 8. Září 2021 Sdílet Vloženo 8. Září 2021 tu cenu 1.5 TSI DSG raději ani znát nechci, protože bude úplně mimo realitu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 8. Září 2021 Sdílet Vloženo 8. Září 2021 (editace) Odhadem bych řekl tu 1.5 TSI s DSG ve výbavě Ambition (jestli 1.5 DSG s tou výbavou vůbec bude) tak 480.000-490.000,- Kč, no a s výbavou Style něco přes půl miliónu. Editováno: 8. Září 2021, autor: DušanV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 8. Září 2021 Sdílet Vloženo 8. Září 2021 Vždyť to mělo být lidové vozidlo ale pokud bude cena k půl mega nevím nevím,....no Dacia půjde na odbyt. 🙂🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. Září 2021 Sdílet Vloženo 8. Září 2021 @cosby Dacia nabízí nějaký čtyřválec se 110kW a automatem? To jsme nevěděl... Ano, 1.5 TSI s DSG bude drahé a mnoho lidí si ho proto nekoupí, ale to už tak u vrcholných motorizací bývá... A auta zdražují obecně, i ta Daia už dávno není za 220tis... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 8. Září 2021 Sdílet Vloženo 8. Září 2021 před 44 minutami, cosby napsal: Vždyť to mělo být lidové vozidlo ale pokud bude cena k půl mega nevím nevím,....no Dacia půjde na odbyt. 🙂🙂 JJ jim fandím. Z prakticky ničeho za 10 let v měsíčním reportu v prodejích. Provedení plastů je stejná, bez. Smartlink umí a majitelé na fóru ani čárku o SW. Prostě levné, funkční auto. Vsadím boty nebýt kontrakty na firemní a zaměstnanci, dávno v ČR je prodejích něco jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 8. Září 2021 Sdílet Vloženo 8. Září 2021 6 kil za Fabču ... https://stock-cars.skoda-auto.com/260/cs-CZ/?vin=TMBER6PJXN4006532 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.