Přejít na obsah

Vrzani, drnceni a jine zvuky


jamescze

Doporučené příspěvky

@miklisek Mi doporučil toto: https://www.panoil.cz/silikonova-vazelina-p3/

Má s tím dlouhodobou zkušenost na Rapidu, tak třeba sdělí podrobnosti, jak dlouho mu to vydrží do dalšího ošteření a jak je celkově spokojen. Já, jak jsme si psali výše, to na mém Rapidu zkusil nejprve odmastit, resp. zbavit toho asi vosku z myčky. Nepomohlo to. Když jsem to těsnění rukou zvenčí promačkal, tak mě to vrže jen v místě styku sametek s černým lesklým obložením B-sloupku. Scala to má zde řešeno už jinak oproti Rapidu. Zkusím zde nejprve máznout lojem na rty, když to nepomůže, tak pak zkusím tu silikonovou vazelínu...

Editováno: , autor: tom01
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 4 hodinami, tom01 napsal:

@miklisek Mi doporučil toto: https://www.panoil.cz/silikonova-vazelina-p3/

Má s tím dlouhodobou zkušenost na Rapidu, tak třeba sdělí podrobnosti, jak dlouho mu to vydrží do dalšího ošteření a jak je celkově spokojen. 

Mažu dvakrát za rok obě sametky po celém obvodu. Prostor karoserie, kde dosedají sametky nikdy nevoskuju. Auto myju jen ručně, pokud jdu na ruční myčku, pak program voskování nikdy nedávám. Je pravda, že vrzání slyším nejvíc za levým uchem, což by místu styku plastového krytu sloupku s těsněním nahrávalo. Navíc je to tam 2x - přední a zadní dveře. Ale netestoval jsem to, jestli tomu je tak.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 4 měsíce později...
V 14. 11. 2022 na 9:12, petulko napsal:

Neskúšal ste niekto nejak upevniť tapacir na vodicovej strane? U mňa stačí ruku oprieť a počas jazdy vrzga neskutočne. 

Jestli není vůle ve spojích s tapecem. Jedině zevnitř stříknout WD po celém obvodu.

113C4EF7-731A-4737-9E0A-E42DAB360F3B.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Zdravím vás pánové. Pořídil jsem si novou Scalu a trápí mě drnčení plastových dílů u vnitřního zpětného zrcátka. Pokud je přimáčknu, tak to přestane. Nemáte nikdo návod jak sundat ty plasové krytky, abych mohl utlumit drnčení? Nikde jsem toto téma nenašel, tak bych rád o zkušennosti s tímto rachtáním. Díky za pomoc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Ano resil jsem - po neuspesne reklamaci v servise, kde nejdrive bylo zamitnuto primo vyrobcem jsem se obratil primo na skodu MB, zaslal video a dalsi informace a po nejake dobe prislo vyjadreni ze puvodni odmitnuti bylo vporadku, ale ze vyjdou vstric a na naklady vyrobce a naklady prodejce byly vsechny vnitrni madla(calouneni) vymeneny. Oproti puvodnim to je neskutecny rozdil, ale i tak za velkeho tepla proste ty madla nejsou zcela bez pazvuku.... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
V 25. 6. 2023 na 16:13, m.a.r.e.k napsal:

riesil uz niekto reklamaciu vrzgajucich vnutornych madiel na scale ? A este ak by niekto vedel cisla plastov na prednych A stlpikov 

Ahoj, řešil už snad třikrát, a pořád je to skoro stejné 🙂 Nejlepší na tom je, že arogantní přijímací technik tvrdí, že nic nejde slyšet při zkušební jízdě a že ty zvuky "nemají naposlouchané", když jsem mu řekl, že když prodávají nová auta, měli by vědět, jak se mají vozy chovat. Ale já už na to nemám nervy, koukám se po jiném voze a hlavně jiné značce. Ne kvůli vrzání, ale celkově.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stlpik som reklamoval 3x prvy rok. Nikdy nic nikto nepocul. Tak som chytil penu do coho su zapichnute jigove hlavy, vid. obr.

Tu penu som si narezal na rozmer aky som chcel a jemne zapravil do spoja A stlpika s palubovkou, tak ze pena vklzla medzi spoj uplne a nevidiet ju. A stlpik odvtedy nevrzga. Inak podaktory aj uspesne reklamovali A stlpik, ale to asi budu tie servisy, kde robia ludia co aj chcu pocuvat, ked pride zakaznik reklamovat.

Pena.jpg

Editováno: , autor: csabac
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk změnil název na Vrzani, drnceni a jine zvuky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...