Přejít na obsah

Škoda Enyaq


Jan R.

Doporučené příspěvky

On 11/9/2023 at 5:53 PM, PSE said:

No tak konečně, ale jak jsem psal výše 61k€ včetně tepelného čerpadla to fakt není.

 

Jenže v Německu odečti ještě nějakou tu tisícovku jako dotaci. Já dostal na Eňouše přes €3500. A to jsem ho kupoval letos. Prostě jsme specifický trh. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty to dostanou někdy v nějaké verzi 3.X někdy. To je tak jediné co se dá říci dnes.

Předehřev ale potřebuješ jen když na rychlonabíječku vyrazíš s více nabitým autem, pokud teď v zimě přijedeš na nabíječku s 5% není to problém, v rámci sekund to vyleze i v zimě na 125kW. To už jede od verze 3.0. Pokud tam dorazíš s 40% tak je to mizerie, tam je výkon pak jen 65kW? Mám RS kde je to díky chemii prý horší, jak je to u zadokolek nevím,

Je otázka za kolik koupíš nového a za kolik "starého", zejména u RS kde ten rychlostní limit je 180 km/h (to teď mají všechny modely) je to po stránce pohonu teoreticky sice víc žeroucí, ale jak to bude vypadat v realitě se teprve uvidí. A pak jak moc ti bude vadit občas se sekající infotainment, za mě jsou to občasné výpadky a žít se s tím dá. Nová verze bude určitě lepší, alespoň v Praze na výstavišti to na jaře makalo fakt dobře, a to nebyla finální verze FW.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Díky za článek. Ve výsledku je to přesně to, co jsem očekával. Chybějící solidní software, zbytečně drahá příplatková výbava v ČR a je vymalováno. No, jde vidět, že máme co dohánět... V DE jsou ty ceny mnohem příjemnější a za L&K 85 dá člověk v plné výbavě "jen" €60400, v ČR přes €64000. Neskutečný rozdíl... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...