Přejít na obsah

Scala - Bolero - Wireless CarPlay

Doporučené příspěvky

Ok, děkuji, tak o tom ještě popřemýšlím, udělal jsem si šablonu z papíru, tak uvidím jak se vejde, třeba by to šlo přilepit oboustrankou k té boční stěně jak píšeš. Občas s tím autem jede i manželka se svým telefonem, co je na infotainment napárovaný, o to se ale nepřijde ne? Ona AA nepotřebuje, stačí když jí tam poběží co tam běží standartně. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na tu oboustranku jsem taky myslel. Třeba ji přilepit nahoru pod klimu, aby moc nebyla vidět.

Pokud budu vycházet ze svých zkušeností, tak na druhý mobil by to nemělo mít vůbec vliv.

Krabička se musí spárovat s daným mobilem a ten se pak už automaticky připojuje.

Druhý mobil bez spárování s krabičkou se bude dál připojovat k infotainmentu přes BT.

Já částo používám navigaci i na známých trasách kvůli online dopravnímu hlášení a času příjezdu.

Takže mi přijde vhod, mít vždycky navigaci k dispozici na jedno kliknutí, Snadno se na to zvyká. 🙂

Odkaz ke komentáři

Ano, s mojí papírovou maketou se jevilo jako nejlepší místo presne pod Climatronik, místa na výšku dost a ještě by to nebylo vidět. Zároveň ten krám se chladí do všech stran a ty tim pádem zůstanou volné. Jediný na co si člověk musí dát pozor je, aby si tim nepřelepil světýlko co osvětluje zeshora ten Phonebox. 😂

Odkaz ke komentáři

nez som si dorobil origo WLAN som mal carlinkit ai box coz je zhruba stvrocova krabicka. normalne som ju mal obojstrankoou prilepenu HORE tj tam kde je ambietne svetielko ktore osvetluje phonebox. je tam na to dost miesta aby to ani nezakrylo svetielko. ta krabicka bola dost ploska cize ani nebolo vidiet ze tam nieco je!

dnes uz su ale aj ovela mensie krabicky rsp USB sticky ktore oproti carlinkitu zaberaju ovela menej miesta. 

Odkaz ke komentáři

Ok, díky za potvrzení. Tak já si ten krám asi pořídím, ukecat jste me. Jo o tom carlinkkicu tu byla celou dobu rec. A máš nějaký ověřený tip na ten jeste menší? Ja se v tom vůbec neorientuji a jeste predevcirem jsem ani nevěděl, že něco takového existuje. 

Odkaz ke komentáři

Jsem teď poprvé při použití AA přišel na to, ze kdyz mám mobil v boxu, tak s připojeným kabelem uz se do něj nevejde a vepredu u radicky je oprenej o konektor kabelu. To je pěkně na hovno. Tedy nějaký adapter pořídím tak jako tak. Asi ten carlinkit a shovam ho prilepenim pod climatronic. 

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...