Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Sice mám ve Scale bezdrát, ale čistě ze zvědavosti jsem jeden adaptér s UBC-C konektorem objednal a vyzkouším ho. Pokud se osvědčí, tak vypínám BT a wifi na rádiu, abych tomu chudáčkovi trochu odlehčil, po 5 letech už začíná stále častěji žít svým životem. Navíc iphone 11 fungoval naprosto spolehlivě, ale iphone 16 se občas odpojí a okamžitě zase naběhne. Třeba bude adaptér spolehlivější, uvidím. 

Vloženo
před 21 hodinami, vormen napsal:

Sice mám ve Scale bezdrát, ale čistě ze zvědavosti jsem jeden adaptér s UBC-C konektorem objednal a vyzkouším ho. Pokud se osvědčí, tak vypínám BT a wifi na rádiu, abych tomu chudáčkovi trochu odlehčil, po 5 letech už začíná stále častěji žít svým životem. Navíc iphone 11 fungoval naprosto spolehlivě, ale iphone 16 se občas odpojí a okamžitě zase naběhne. Třeba bude adaptér spolehlivější, uvidím. 

BT budeš potřebovat pro volání. A kontakty. Jinak to budeš lovit přes telefon. Ale zkus potom jak se to chová přes adaptér a dej vědět. Tohle jsem nezkoušel. A popis jak jak to zprovoznit máš o pár prispevku víš. 

Vloženo (editace)

Myslím, že u carplay můžu vypnout i BT, tam se volá přes apku v carplay. u android auto je BT na rádiu ale potřeba jak říkáš. Zkusím nejprve vypnout a uvidím. Objednal jsem tohle:

IMG_0230.jpeg

Editováno: , autor: vormen
Vloženo

Oni ty adaptery jsou vcelku všechny na jedno kopyto. Běží na androidu, takže všechny makají stejně. Buď dobře nebo špatně, jde o to jak jsou dobře osazený. Ale mám dojem že v tomhle je Čína celkem spolehlivá.

• o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

je super ze ten adapter funguje cisto zo zvedavosti by ma zaujimalo ci dobre funguju aj hovory. ja ked som mal kedysi AI BOX (carlinkit) vsetko slapalo ako malo ale ked som siel volat tak nefungoval mikrofon a druha strana ma nepocula. preto som si dal radsej origo dorobit wlan. mame vsak doma este druhu skodovku kde som android auto aktivoval ale bezdrat to nema cize jedine riesenie by bol takyto adapter preto by am to zaujimalo lebo pokial pojdu cez to len mapy ale telefonovanie bude padat alebo jedna strana nebude pocut tak to nema zmysel...

Editováno: , autor: fsociety19x
EDIT
Vloženo

keďže to prišlo len včera, tak mám len pár hovorov. ale zatiaľ všetko funguje tak isto ako s káblom a nezistil som žiaden rozdiel.

ja som to bral hlavne na krátke trasy v meste. do práce a tak vždy dávam kábel, aby i dobíjalo telefón. prakticky ja na 99% dobíjam telefón v aute cestou do práce a z práce

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...