Janoščík Ladislav Vloženo 25. Duben 2020 Sdílet Vloženo 25. Duben 2020 Prosím o radu Fabia 1,4 r.v.2003 motor AQW, nevyhovujúce emisie CO-0,4% pri 2715ot. lambda- 0,0992, HC-19, O2-0,09. Vymene lambda sondy a katalyzator. Čo ešte skontrolovať alebo vymeniť ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 25. Duben 2020 Sdílet Vloženo 25. Duben 2020 Já měl před dvěma lety emise o prsa vietnamské závodnice, občas svítila kontrolka emisí (MIL, vrtulník), ve Vagu byla chyba "nízká účinnost katalyzátoru" - sporadicky a vag ukazoval účinnost katalyzátoru 0,00. Teď jsem vyměnil katalyzátor, kontrolka nesvítí už cca 1500 km, učinnost katalyzátoru podle Vagu 0,98 (má být 1 až 0,5). Takže zkontrolovat Vagem a podle mně by to katalyzátor měl spravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivas Vloženo 2. Květen 2020 Sdílet Vloženo 2. Květen 2020 mam sice motor ATZ ale cca 2 mesiace dozadu som tiez nepresiel emisnou, hodnota CO bola prilis vysoka na volnobehu aj pri zvysenych otackach, kontrolka nesvietila ziadna ani chyba vo vagu ziadna ... predpokladal som zlu lambda sondu, ale v skodovke nakonec zistili ze bolo vadne len teplotne cidlo motora, sice na pristrojoch teplotu ukazovalo normalne ale asi malo ozaj nejaky problem lebo po vymene to preslo bez problemov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.