Zipp_23 Vloženo 4. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2020 (editace) Tak před pár vteřinami se mi ozvali přímo ze Škodovky na můj dotaz ohledně 2,0 tsi 206kW 4x4 7st DSG Cituji: Dobrý den, aktuálně probíhá aktualizace konfigurátoru. Pro konfiguraci Vašeho vozu, kontaktujte prosíme autorizovaného partnera našich vozů. Verze motorizace ŠKODA SUPERB 2,0 TSI 200 kW AP 4x4 je v ceníku standardně dostupný: https://bit.ly/SKO_SKODA_SUPERB_Cenik Tým, ŠKODA AUTO Všimněte si, že v jejich odpovědi je 200kW. Možná jen překlep. Každopádně mě to velmi potěšilo. Edit: Pro upřesnění ještě další doplnění info ohledně 200 kW X 206 kW ze Škody: Cituji Ano , jedná se o stejnou motorizaci po aktualizaci WLTP směrnic. Tým, ŠKODA AUTO Editováno: 4. Listopad 2020, autor: Zipp_23 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal z Vloženo 4. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2020 Díky za informace. Docela mě dnešní příspěvky vyděsily, protože jsem na tom dost podobně z hlediska výběru auta. Doufám, že příští týden osobně potvrdím, že lze objednat TSI 206kW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zipp_23 Vloženo 4. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2020 Já už mám poptáno a čekám na nabídku. Snad do konce týdne budu mít. Tak dám vědět, jestli jde objednat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chaky Vloženo 6. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2020 Vcera ve 20:00 na ct24 byl rozhovor s novym reditelem koncernu (pochazi z JAR a je ve nyni funkci presne 100 dnu). Na otazku proc se prodluzuje vyrobni doba, kdyz evidentne letos dramaticky klesly prodeje odpovedel, ze je to prave proto, ze maji objednano malo aut... Kdyby se poptavka zvedla, tak se zrychli i vyroba ... Chapu to, ale sere mne to :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal z Vloženo 6. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2020 V 4. 11. 2020 na 16:39, Zipp_23 napsal: Já už mám poptáno a čekám na nabídku. Snad do konce týdne budu mít. Tak dám vědět, jestli jde objednat. Nabídku mám, objednat lze. Dodání 22-26t. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 6. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2020 před 53 minutami, chaky napsal: Vcera ve 20:00 na ct24 byl rozhovor s novym reditelem koncernu (pochazi z JAR a je ve nyni funkci presne 100 dnu). Na otazku proc se prodluzuje vyrobni doba, kdyz evidentne letos dramaticky klesly prodeje odpovedel, ze je to prave proto, ze maji objednano malo aut... Kdyby se poptavka zvedla, tak se zrychli i vyroba ... Chapu to, ale sere mne to :( Ak by bola pravda,co pises/citujes,tak ak nemaju objednavky,boli by extremne kratke dodacie lehoty...ale pisete tu vsetci prave 7-8 mesacne cakacky,co sa mi u Superba vobec nezda. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal z Vloženo 6. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2020 Sorry dodání za 22-26t od objednávky. Takže za 5-6 měsíců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chaky Vloženo 7. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2020 před 8 hodinami, Patrik1971 napsal: Ak by bola pravda,co pises/citujes,tak ak nemaju objednavky,boli by extremne kratke dodacie lehoty...ale pisete tu vsetci prave 7-8 mesacne cakacky,co sa mi u Superba vobec nezda. Prave ze nikoliv - pochopil jsem ho tak, ze kdyz maji objednano malo aut, tak kdyby je vyrobili rychle, tak pro vetsinu lidi ve vyrobe pak nebude dostatek prace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zipp_23 Vloženo 7. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2020 před 10 hodinami, michal z napsal: Sorry dodání za 22-26t od objednávky. Takže za 5-6 měsíců. Jo. Taky už mám nabídku. Takže objednat jde. A taky asi 5 měsíců. Cena šílená. Neumí mi tu někdo udělat nějakou zajímavou nabidku na operák nebo klasický leasing pro právnickou osobu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro9999 Vloženo 11. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2020 Objednané 25.8., u predajcu 9.11. Style, 200 kW, modrá láva 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 11. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2020 V 7. 11. 2020 na 8:45, Zipp_23 napsal: Jo. Taky už mám nabídku. Takže objednat jde. A taky asi 5 měsíců. Cena šílená. Neumí mi tu někdo udělat nějakou zajímavou nabidku na operák nebo klasický leasing pro právnickou osobu? 20% sleva by se dala udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zipp_23 Vloženo 12. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2020 @Weithfisto psal jsem Vám zprávu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 19. Únor 2021 Sdílet Vloženo 19. Únor 2021 (editace) Trošku to zde oživím: Dodací doba : Naopak u Superbu to může být jen 10 týdnů, u plug-in hybridu dokonce jen 6 týdnů. Zdroj: https://www.idnes.cz/auto/zpravodajstvi/cekaci-doba-auto-volkswagen-dodavky-skoda.A210216_222644_automoto_fdv a já čekám jak kok*t ..........tuhle informaci mi potvrdili i na škoda infolince..... Editováno: 19. Únor 2021, autor: Michal B. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chaky Vloženo 19. Únor 2021 Sdílet Vloženo 19. Únor 2021 Podle cerstvych informaci, ktere mam by dnes mela u meho auta startovat vyroba. Rekap.: objednano 22.10., planovane dodani 26.4. - podle aktualniho vyrobniho planu by melo byt dodani 9.3., tak uvidime jak to dopadne. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxtoma73 Vloženo 1. Březen 2021 Sdílet Vloženo 1. Březen 2021 Budu objednávat nového Superba tak si hraju v konfigurátoru. Všiml jsem si nějakých změn v ceníku. Tažné zařízení bylo ještě včera za 15 500 Kč. Dnes je tam za 25 000 Kč... Neví také někdo co se stalo se zelenou Emerald? Z konfigurátoru zmizela, a líbila se mi nejvíc. :(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuomma Vloženo 1. Březen 2021 Sdílet Vloženo 1. Březen 2021 Známý prodejce mi říkal že od 1.3. se bude opět plošně zdražovat, tak už je to tu. Já naštěstí objednal ještě minulý týden... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 1. Březen 2021 Sdílet Vloženo 1. Březen 2021 Predaje su male, tak zvysime ceny, aby sme mali zisk. To dava logiku. Ale len vo vypocte. Nie v realite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Březen 2021 Sdílet Vloženo 1. Březen 2021 Od 1.3. 2021 změny v ceníku - letmým pohledem zdražení v rozmezí 20 -30 tisíc Kč (podle výbavy a motorizace) ještě více kupodivu u verze iV superb-cenik.pdf pro porovnání ceník liftbacku - předchozí a nový : 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 2. Březen 2021 Sdílet Vloženo 2. Březen 2021 Já mám taky naštěstí objednáno těsně z kraje roku. Na mé konfiguraci je nárůst o 31400 Kč. Krom základní ceny je dost drsný nárůst i u tažného zařízení a rezervy. A když to srovnám s prakticky stejnou konfigurací, kterou jsem měl v roce 2018, tak už je nárůst téměř 100 000 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 3. Březen 2021 Sdílet Vloženo 3. Březen 2021 Ano to je fajn, že nám roste cena auta :-D 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal z Vloženo 4. Březen 2021 Sdílet Vloženo 4. Březen 2021 Tak aby to taky měli komu prodávat, že :-) Ještě, že mám objednáno než se začne opičit i Seat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 5. Březen 2021 Sdílet Vloženo 5. Březen 2021 Objednáno 23.11.2020, vyrobený v sobotu 27.2.2021, dnes v pátek 5.3.2021 u dealera. 2.0 TDi 4x4 L&K combi, téměř v plné výbavě - nechtěl jsem panoramu, jinak má všechno, hnědá barva, hnědý interiér, černý strop. Auto sestavené "na první pokus" díly byly potvrzené už od 24.1.2021. Původní termín byl začátek února, no kvůli mému váhání cca týden při objednávání se termín změnil. Takže v době placení zálohy byl už termín konec února na výrobu a ten byl dodržený. Takže zdržení na výstupní kontrole mi přijde minimálně podivné. Asi jsou problémy s hybridy, do toho jsem nešel, kvůli absenci 4x4, to je pro mě priorita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PKSPS_OCTAVIA_2 Vloženo 15. Březen 2021 Sdílet Vloženo 15. Březen 2021 (editace) Objednáno 24.2.2021, předpokládané dodání květen 21 Editováno: 24. Duben 2021, autor: PKSPS_OCTAVIA_2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 16. Březen 2021 Sdílet Vloženo 16. Březen 2021 Tak po hovoru s prodejcem se 2.0 TDI L&K se zvláštním lakováním má být za cca 11 - 12 týdnů. Příjemné zlepšení proti původním 15 - 20. Jinak spousta aut prý je už od ledna vyrobená, ale čeká na nějaký díl. Vesměs prý ale nejde o Superby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PKSPS_OCTAVIA_2 Vloženo 17. Březen 2021 Sdílet Vloženo 17. Březen 2021 Budu modrá lava, takže nebude trvá vyrábět doufám :-) zaklepu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.