Tofik Vloženo 30. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2020 Ahoj mam Canton ve vozidle mr2021 a stále bojuji s nastavením hlasitosti, respt.zvuk mi prijde strašně potichu. Respt.na nižší hlasitost přes ovladac neni zvuk skoro slyšet. Pokud dám hlasitost systému na hlasitěji na poslech, tak jsem skoro na 80% celkové hlasitosti. Ale pri poslechu pres BT z mobilu (mam nastaveno v systému bt přehrávání na vysokou hlasitost) tak je hlasitost v pořádku, hlasitější poslech je cca na 40% nastavení a už je to opravdu rachot. Jinak musím říct ze Canton hraje celkem slušně, možnost zapnutí Dolby Pro Logic II je zajímavé, woofer taky pěkně duní s možností individuálního nastavení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 5. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2022 Ahoj, mám ten samý problém, také zakoupen mr21 vč. Cantonu a stále mi rádio hraje potichu a nevím si rady, v porovnání S3 mr19 vč. Cantonu někdo na něco přišel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jemelka71@gmail.com Vloženo 9. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2022 Mám úplně stejný problém 😰😰nejde nějak nastavit? Třeba servisní menu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hnizdo.1 Vloženo 15. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2022 Mozna zbytecna otazka, ale zkouseli jste sahnout na nastaveni hlasitost vs rychlost? U me to dela obrovskej rozdil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jemelka71@gmail.com Vloženo 16. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2022 Jak myslíš? Já zkoušel i minimum i maximum a stejná situace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hnizdo.1 Vloženo 1. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2022 U me je hodnota 7 = nejhlasitejsi poslech. Pri vypnutem motoru a stojicim aute ale samozrejme rozdil neni. Jeste se mozna zkuste pro zajimavost pohrabat v moznostech ztlumeni pri navigacnim hlaseni, parkovacim asistentu atd. (resp. vsechny ztlumeni uplne zrusit), jestli tam nahodou neni nejaka zrada a infotainment negeneruje nejaky event, který by zvuk utlumoval. Ja normalne posloucham cca na 30-40% hlasitosti, ktera mi prijde "bezna" (pokud se s nekym v aute nebavim, pak to chce min). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.