Kubrt Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Zdravím. Nemohl by jste někdo popsat jakým způsobem to vydloubnout , myslím kam zasunout a jak s tím ven. .Pořád myslím to tlačítko. Jarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Tak jsem se na to kouknul a kurvítko zkurv*l už mi to fachá,akurát bych chtěl ten vypínač s nápisem OFF, nemá někdo info,kde to sehnat ? thnx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAKY Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 tak mi to nedalo a je to funkčné ale neviem na čo to je dobre ked to upne odpoji ventilator na passate mi to vypinalo len kompresor klimatizácie a ofuky fukali dalej toto je len kravinka ale poteší ked už nič ine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 tak mi to nedalo a je to funkčné ale neviem na čo to je dobre ked to upne odpoji ventilator na passate mi to vypinalo len kompresor klimatizácie a ofuky fukali dalej toto je len kravinka ale poteší ked už nič ine Toto ti presne urobí tlačítko ECON, (len čítať manuál že...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Toto ti presne urobí tlačítko ECON, (len čítať manuál že...) Jenže tohle vypne kompletně climatronic, ne jen klimošku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OII Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Zdravím.Nemohl by jste někdo popsat jakým způsobem to vydloubnout , myslím kam zasunout a jak s tím ven. .Pořád myslím to tlačítko. Jarda Úplný popis máš na 1.straně tématu 1.příspěvek. A tady na doplnění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubrt Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Jeste kdyby jste nekdo potreboval tak mam ovladace Climatronic z Tourana (co jsem si z toho vzal ty veci) je to verze bez vyhrevu sedacek,plne funkcni, cervene podsviceno s modrym displayem jsou tam krouzky s Octavie a chyby tlacitko s napisem OFF to je nahrazeno taky tim z Octavie,ale zase sviti pokud se zmackne.. Je to to na te fotce o neco vyse......jen bez tech chrom krouzku,ty uz mam ja Zdravím. Prosím tě chtěl jsem se zeptat,budu mít panel z Golfu Plus.Přehození tlačítka ON/OFF je mi jasné ale ty chromované kroužky jsou sundavatelné nebo musím kuchnout panely a přeházet komplet?Auto mám ještě v záruce a nerad bych se dohadoval s nějakym dubem ve škodováckém servisu zda to je nebo neni porušení záruky.Tlačítko mužu vydloubnout na tu chvíli co by jsem to mněl popřípadě s nějakym problémem v servisu. Dík za radu . Jarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Tak abych trošku oživil téma..už mi tak nějak chodí panel Climatronicu z VW..jen s jediným problémem, na rádiu se zobrazuje jen když se pustí vyhřívání zadního okna, jiné volby nechává rádio bez povšimnutí, pokud se nemusí ještě někde něco nastavit. Každopádně panel je jak s funkčním tlačítkem OFF, tak i DUAL, které když je aktivované, tak se ovládá levá a pravá strana zvlášť. U OII jdou vždy současně, pokud do svého nastavení nesáhne spolujezdec. Zatím mám přehozené i diody podsvícení na zelené, ale co říkal člověk, co to letoval, tak prý jsou u diod jiné odpory pro červené z VW a zelené na OII. Tak snad půjdou ještě doladit, aby mělo podsvícení stejnou intenzitu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Takže to není tak jednoduché jako jen vyměnit kus za kus?? To nevím jestli to vůbec stojí za to, myslím, že jsi jediný na fóru kdo do toho šel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 myslíš diody podsvícení? To ne..jinak ten panel chodí a funguje, stačilo udělat základní nastavení a šlape jak hodinky..dělá co má..jen s tím rádiem to snad půjde nějak vyřešit, kdyby ne, i tak to je dobrý.. a to podsvícení by se mělo doladit po velikonocích, prý se musí změnit odpory před diodami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Nemyslel jsem jen diody, ale celý panel. Je kolem toho víc práce než se zdálo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 31. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 chlapci dnes som tu vase spominane "kurvitko" odstranil a vsimol som si ze ked ho stlacim ventilator sa vypine ale OFF mi zasvieti iba na dvoch malickych displayoch, na radiu nie, neviete preco? vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardD Vloženo 31. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 Paráda, díky za oživení tématu, o tomhle jsem nevěděl a hned jsem běžel do garáže to vyzkoušet, funguje to perfektně! Přesně takhle jsem si to představoval. Ještě si pak dokoupím tlačítko s tím nápisem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 31. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 RichardD potom daj vediet kde si ho kupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardD Vloženo 31. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 (editace) No to ti asi moc nepomůže, jezdím tady kolem prodejny/servisu Škoda/VW na moravě tak to koupím tam. Snad by to neměl být problém Editováno: 31. Prosinec 2009, autor: Jirik.DC Bez citace předchozího příspěvku..díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 31. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 par prispevkov hore pisali ze sa to neda takto lahko zohnat..vraj v ETKE je iba cely panel climatronicu...skor by som vsadil na daky vrakac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 31. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 To tlačítko sehnat nejde..snad jedině s panelem z VW, což vyjde trošku dráž, ale výsledek za to stojí.. A vyplatí si i pohrát a doladit podsvícení tlačítka včetně diody při vypnutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 1. leden 2010 Sdílet Vloženo 1. leden 2010 dnes jsem on/off tlacítko vydloubl SHELL kartou :-) upiloval ten bazmekt a vsechno funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 1. leden 2010 Sdílet Vloženo 1. leden 2010 da sa dakym sposobom dosiahnut to aby pri stlaceni tlacitka on/off zasvietilo aj na display radia on/off? bez toho aby som predtym potocil koleckom regulacie ventilatoru? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprey Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Tak to je fakt "ojeb". Dnes jsem se na parkovisti par minut nudil, tak jsem provedl tunning a funguje to paradne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swager Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 no tak jsem si to teda take odur.il (pri cekani na mladou nez nakoupi ) a jede to bezvadne adokonce me to ukazuje na radiu off. jeste jen sehnat to tlacitko s napisem a jeto good. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krocan Vloženo 16. leden 2010 Sdílet Vloženo 16. leden 2010 tak jsem asi první komu to nefachá........ to je v prrrr......... MR 5/2008 tlačítko krásně běhá, jako všechna ostatní, ale nevypne......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krocan Vloženo 16. leden 2010 Sdílet Vloženo 16. leden 2010 tak jsem asi první komu to nefachá........ to je v prrrr......... MR 5/2008 tlačítko krásně běhá, jako všechna ostatní, ale nevypne......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:Petr Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 To je zajímavé, neupiloval jsi tam třeba něco navíc? Jinak až nebudu mít co dělat chci se taky pustit do shánění tlačítka s nápisem, koukám že to nebude snadné, ale aspoň mě to bude víc bavit. Na diodu dlabu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 Take jsem dnes upiloval kurvitko a funguje to. Navic mam doma jeste panel z Golfa V, takze jsem si to prehodil a ten muj puvodni bez napisu jsem dal do panelu VW a s napisem OFF mam uz Oktavce - vypada to uplne paradne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.