Přejít na obsah

climatronic nefouká na nohy

johnk

Doporučené příspěvky

• o 3 měsíce později...
  • o 5 týdny později...
  • o 4 týdny později...
V 17. 8. 2023 na 22:50, Joco776 napsal:

Ahoj v Plzni Vám můžu vyměnit ten motorek na počkání. Cena komplet s prací 2500kč.

IMG_0068.jpeg

V 17. 8. 2023 na 22:50, Joco776 napsal:

Ahoj v Plzni Vám můžu vyměnit ten motorek na počkání. Cena komplet s prací 2500kč.

IMG_0068.jpeg

Zdravím Joco776. Přestalo mě fungovat foukaní na nohy u řidiče a spolujezdce a dozadu na zadní sedačky a ještě výdechy nad rádiem vůbec nefoukají. Jinak všechny výdechy foukají. A auto topí normálně. Vypadá to, že odešel servomotorek na rozdělováni vzduchu v horní části palubovky. Chtěl bych se zeptat, jestli výměnu motorku stále děláš. A pokud ano, měl bych prosbu, jestli by jsi mě motorek vyměnil. Můj email jordanekpavel@gmail.com  . Děkuji za odpověď Pavel J. Znojmo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...

Joco776 děkuji za opravu. Perfektní domluva a jednání. Každému doporučuji, aby klidně dojel i z větší dálky. Vyplatí se to. To co jsem viděl, byl hotový koncert. Když by nebylo mého vyptávání okolo, tak to bylo za 20 minut hotové. Jako bonus dokódování pár funkcí, aktualizace rádia a domluva na dalších věcech. Joco je naprostej profík, který ví přesně co dělá. Bez přehánění, padla mi brada! Zlatý ruce!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...