Rapid1.0 Vloženo 26. leden 2022 Sdílet Vloženo 26. leden 2022 No jo, na to jsem úplně zapomněl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikeencz Vloženo 27. leden 2022 Sdílet Vloženo 27. leden 2022 Nemá někdo prosím nějaké insider info ze škodovky jak to teď vypadá s výrobou? Jestli je dostatek čipů a pracovníků? Mám slíbenou výrobu na 5-6 týden, tak mám obavu, aby mi do toho covid nehodil vidle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 27. leden 2022 Sdílet Vloženo 27. leden 2022 @Dixik2, @Hamman by možná mohli vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 27. leden 2022 Sdílet Vloženo 27. leden 2022 Jestli mas slibenou vyrobu na 5. - 6. tyden, prodejce uz by mel videt VIN, max pristi tyden.. jestli nevidi, tak to nevypada dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas808 Vloženo 28. leden 2022 Sdílet Vloženo 28. leden 2022 Auto objednáno konec února, dodáno nyní v lednu, dnes vyzvednuto po pár fičurách...1.5 TSI DSG s tažným. Info jestli někde stálo a čekalo jsem nedostal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 28. leden 2022 Sdílet Vloženo 28. leden 2022 Napiš Hammanovi, ten ti to zjistí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 28. leden 2022 Sdílet Vloženo 28. leden 2022 před 6 minutami, Thomas808 napsal: Auto objednáno konec února, dodáno nyní v lednu, dnes vyzvednuto po pár fičurách...1.5 TSI DSG s tažným. Info jestli někde stálo a čekalo jsem nedostal... ...tak to je slušná rozdíl já objednáno 5.2.2021 a 8.7.2021 jsem si ho odvážel už na značkách domů. Liftback Octavia Style PLUS, Webasto, 2,0 TDI 110 kW DSG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 28. leden 2022 Sdílet Vloženo 28. leden 2022 (editace) před 5 minutami, Zzzzz napsal: ...tak to je slušná rozdíl já objednáno 5.2.2021 a 8.7.2021 jsem si ho odvážel už na značkách domů. Liftback Octavia Style PLUS, Webasto, 2,0 TDI 110 kW DSG Pošli mi do pm VIN, to je zajímavý Jinak aktuální čekací doba je 8 měsíců Editováno: 28. leden 2022, autor: Hamman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 30. leden 2022 Sdílet Vloženo 30. leden 2022 Jedna hala shořela, jestli to bude mít dopad … https://antolin.jobs.cz/o-nas/?scroll=brands Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 30. leden 2022 Sdílet Vloženo 30. leden 2022 Ale minulý rok v únoru: Plameny pohltily Grupo Antolin v Chrastavě. Škoda vyšplhala na 100 milionů korun - Deník.cz (denik.cz) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 30. leden 2022 Sdílet Vloženo 30. leden 2022 Jo a pak ze všech servisů stahovali stropnice … Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 30. leden 2022 Sdílet Vloženo 30. leden 2022 Právě teď, Jan R. napsal: Jo a pak ze všech servisů stahovali stropnice … Co? Smrděli kouřem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 30. leden 2022 Sdílet Vloženo 30. leden 2022 Ne. Když nejela výroba u dodavatele, chyběli jim na linku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 30. leden 2022 Sdílet Vloženo 30. leden 2022 Dveřní výplně Octavia, Arteon vyráběla tato hala. V Turnově druhá pobočka, mohli by to překlenout. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 30. leden 2022 Sdílet Vloženo 30. leden 2022 před 41 minutami, Jan R. napsal: Ne. Když nejela výroba u dodavatele, chyběli jim na linku. Aha, myslel jsem, že servisům dodali vadné. Tomu říkám manažerské řešení ve stylu "Servisy ať si políbí prdel" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeX Vloženo 30. leden 2022 Sdílet Vloženo 30. leden 2022 Zrovna v pondělí jsem se chystal poptat na moji objednávku, na kterou už čekám 11 měsíců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 30. leden 2022 Sdílet Vloženo 30. leden 2022 Taky se příští týden budu ptát zda se něco nezměnilo, poslední info 12. Týden výroba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 31. leden 2022 Sdílet Vloženo 31. leden 2022 Aktuální čekací doba je 7 měsíců, aktualizováno dnes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 31. leden 2022 Sdílet Vloženo 31. leden 2022 @Hamman To se dost zkrátila. Platí celkově, pro liftback, combi, různé motorizace, výbavy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 31. leden 2022 Sdílet Vloženo 31. leden 2022 Pro liftback i combi je stejná, pro všechny motorizace. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 31. leden 2022 Sdílet Vloženo 31. leden 2022 No nevím. Objednáno mám od půlky dubna a termín výroby mám 14. týden. Takže přes rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 31. leden 2022 Sdílet Vloženo 31. leden 2022 Pro nové vozy, s tvým termínem to může hnout a nemusí.. nebo jeslti jsi čekal, že zkrátí lhůtu a hned se vrhnou na tvůj vůz? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeX Vloženo 31. leden 2022 Sdílet Vloženo 31. leden 2022 7 měsíců se čte hezky a všem komu to tak vyjde to samozřejmě přeju. Mé objednané 2.0 tsi je výjimka potvrzující pravidlo a po 11 měsících ani vidu ani slechu, kdy by mohlo jít do výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 31. leden 2022 Sdílet Vloženo 31. leden 2022 (editace) Jakou máš objednanou výbavu? Jinak se mi nechce věřit, že ti prodejce není schopný říct, jaký vidí plán zahájení výroby. Určitě se má možnost podívat, pokud tvrdí že ne, je jenom línej. Já jsem od objednání vozu v podstatě v měsíčním kontaktu s prodejcem, který mi ochotně pravidelně podává info jak se předpoklad výroby hýbe, viz. mé vlákno. Editováno: 31. leden 2022, autor: Rapid1.0 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 31. leden 2022 Sdílet Vloženo 31. leden 2022 Naše objednaná RS benzín kombi v KT2 je v současné chvíli zaplánovaná na 42. týden. Asi můžeme být rádi i za to, nicméně 7 měsíců - týden 30 - by se mi líbilo více :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.