Říjen 11, 20222 r Tak to ji třeba dealer jeste neodeslal. Ja to jednou zkousel a jako ano, umel bych si to zaridit, ale prepocitalo by se to na aktualni ceny
Říjen 11, 20222 r 15 hours ago, Rapid1.0 said: Přesně :-D "Červená základovka...si to při nejhorším dostříká :-D Ta červená není základovka, naopak je to jedna ze dvou nebo kolika nejdražších barev.
Říjen 12, 20222 r @HammanJá po odeslání objednávky měnil přípravu na tažné na plnohodnotné tažné. Ten můj kolega, co mu auto vyrobili za 2 měsíce, už při zaplánované výrobě změnil rezervu (z lepící sady na kolo). Mi neříkej, že měl štěstí i v tomhle :D Nebo zrovna tohle je jen typ změny "Místo komponenty A tam dáme B" a proto to jde?
Říjen 12, 20222 r Zajimavy, ja resil automat misto manualu a virtualni kokpit (jeste na Superbu) a jako slo by to, ale s cenou by hejbali na aktualni cenu ty konfigurace, ne jen na tu dodanou cast. Ze by to pak neslo ve chvili, kdy to ma VIN by i davalo smysl, kvuli planovani a dodani dilu
Říjen 12, 20222 r Tak ony ty ceny byly ještě stejné. Já to měnil asi 10 dní po objednávce. Nicméně si nepamatuju, jestli jsem v té době měl už zaplánovanou výrobu - já ještě možná ne. Ale on už měl - chtěl měnit i barvu a dostal info, že to už měnit nesmí (že prý změny max 30 dní před výrobou). Ale to mi zase nesedí na to, co píšeš :D
Říjen 12, 20222 r před 8 hodinami, ideal.bed6902 napsal: Ta červená není základovka, naopak je to jedna ze dvou nebo kolika nejdražších barev. Nepochopil si vtip.
Říjen 12, 20222 r @crosstreba si to domluvili nejak extra, ale jinak kdyby se to delo casto, tak by logistice nicili praci pod rukama preci 😁
Říjen 12, 20222 r No když jsme my objednávali auto, tak prodejce říkal, že každou změnu musí konzultovat s výrobou, pokud ji schválí, tak ok, pokud ne, mam smůlu. Nic jsem neměnil a objednávku nakonec zrušil, takže nevím jak moc je to pravda
Říjen 12, 20222 r 14 hours ago, Hamman said: Objednávku po zadání už nelze upravovat Já jsem chtěl měnit konfiguraci a dealer mi řekl že to lze, ale že mi to automaticky posune dobu dodání o další 3 měsíce, což jsem samozřejmě odmítl. A přitom to bylo půl roku před dodáním auta ...
Říjen 12, 20222 r No tím pádem by možná původní zrušil a udělal novou objednávku, jestli ti řekl i takhle posun
Říjen 12, 20222 r Já přidával do konfigurace nezávislé topení cca 12 měsíců po objednání; dealer to nejdříve komunikoval s výrobou a ti mu potvrdili že to ještě jde, pár týdnu na to bylo auto zaplánováno do výroby.
Říjen 12, 20222 r souhlas, že to jde taky jsem si uvědomil dodatečně, že chci vyhřívaný volant ( o kterém jsem si myslel, že je součástí) a šlo to po dotazu a zjištění, že ještě není můj kus na lince Upraveno Říjen 12, 20222 r od Zzzzz
Říjen 12, 20222 r Tak jsem se taky dočkal. Dnes auto dovezeno dealerovi, příští pátek si pro něj jdu. Od objednávky k předávce tedy 505 dnů neboli 1 rok, 4 měsíce, 18 dní.
Říjen 12, 20222 r Super! Z mé čerstvé zkušenosti mohu říct, že to čekání do příštího pátku bude to nejhorší :-D
Říjen 12, 20222 r No bohužel se to trefilo do období kdy skoro nemám čas na nic, takže to asi uteče. Hlavně že je čekání konec, další měsíce v nejistotě bych špatně nesl a lituju všechny, kteří ještě budou čekat s nejistým datem 🥹
Říjen 12, 20222 r Jinak teda auto bylo zaplánováno na čtvrtek ale vyrobeno bylo až v neděli Upraveno Říjen 13, 20222 r od kober
Říjen 14, 20222 r V 12. 10. 2022 na 5:41, Hamman napsal: Zajimavy, ja resil automat misto manualu a virtualni kokpit (jeste na Superbu) a jako slo by to, ale s cenou by hejbali na aktualni cenu ty konfigurace, ne jen na tu dodanou cast. Ze by to pak neslo ve chvili, kdy to ma VIN by i davalo smysl, kvuli planovani a dodani dilu Vždy můžeš měnit výbavu bez dopadu na případnou změnu ceny po zdražení.
Říjen 17, 20222 r On 10/11/2022 at 2:49 PM, Martin_RS_TDI said: Dnes info od dealera, že se dnes vozidlo začalo vyrábět. Nejpozději do začátku příštího týdne má být údajně u dealera. Objednáno 9/2021 RS TDI bez dcc a nez. topení jinak vše včetně ergonomic seat. Update: dnes (tzn. v den kdy mi bylo řečeno že auto bude dovezené do dealerství) přišel email od dealera, že se výroba zpozdí minimálně o 4 týdny. Před týdnem mi bylo řečeno, že už je auto ve výrobě. Přijde mi že si z nás fakt dělají dobrý den už
Říjen 17, 20222 r Asi potřebovali poslat nějaký uvítací dárek do Vietnamu. Jinak máš info, jestli ho fakt začali vyrábět - tzn. je vyrobené, ale stojí na parkovišti, protože chybí díl XY?
Říjen 17, 20222 r @Martin_RS_TDI Mě to dealer před týdnem taky tvrdil, nicméně říkal mi cca 1-2 týdny a že důvodem jsou zrušené směny. Nakonec to bylo jenom o 3 dny. Ujišťoval mě ale (2x), že už se nemůže stát, že se auto posune o měsíce, ale jenom o ten skluz. To jestli se vyrobí nebo nevyrobí v celku nebyl schopný garantovat. Jinak škodovácký odborář tomu odpovídá.
Říjen 17, 20222 r před 2 hodinami, Martin_RS_TDI napsal: Update: dnes (tzn. v den kdy mi bylo řečeno že auto bude dovezené do dealerství) přišel email od dealera, že se výroba zpozdí minimálně o 4 týdny. Před týdnem mi bylo řečeno, že už je auto ve výrobě. Přijde mi že si z nás fakt dělají dobrý den už Na tvůj termín jsem zvědavý. Já mám objednáno RS_TDI od 08/2021 a já mám zatím info o dodání začátkem 2023.:-) (navíc výbava Canton, nezávislé topení a Asistovaná jízda 2.0, Clima packet a Sunset)
Říjen 18, 20222 r @cross Mám pouze info ohledně zahájení výroby 11.10.2022 (dle přiložené tabulky), nic víc moc nevím. Můj dealer mě uplně informacemi nezahrnuje, v podstatě na co se nezeptám to nevím. @kober Tak to máme zhruba podobné informace to vypadá, věřím že letos do vánoc se dočkám. @JRCZ Já jsem objednával letos v lednu, s tím že jsme překonfigurovávali auto objednané dealerem v 09/2021, tzn o měsíc později než ty. Tím že jsem dělal konfiguraci letos v lednu tak např. Canton nebyl ani na výběr, asistovaná jízda byla max 1.5 Top, no a nezávislě topení nemám, tak je možné že tyhle tři položky dělají ten rozdíl, ale fakt netuším, každopádně dám vědět když se situace nějak pohne
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.